Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Hrana za pse

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Hrana za pse
strahinja
 ivanfox pa neznam sta da ti kazem za cveklu,ja nisam probao,ti pokusaj ili neko sa foruma malo iskusniji neka kaze dali to valja ili ne... Pozdrav

KREC
 K9 se daje po kilazi i traje bas dugo a fantastican je. od 12-20 kg pola tablete,20-30 kg 1 tableta,30-40 kg 1.5 tableta i preko 40 kg 2 tablete dnevno. Za lovacke pse moze trajati bash bash i imacete vrhunskog i zdravog psa. Malo je skupo ,ali se isplati.
dobar vam pogled,Mirko

strahinja
 ivanfox jesi probao da malo ubacujes cveklu u hranu? Ja sam ubacio malo u jedno kuvanje cisto da probam,i mogu ti reci da nije lose,dobije bas crvenu boju..

Indjijanac
 ja mojim psima dajem eurokrem ne da se oslade nego da vijaju cipiripija
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

spiker-mrmosh

Naziv: KOSTAN - VIT
Mineralno - vitaminska predsmeša
za sve vrste životinja
Sirovinski sastav: Vitamini, minerali, dikalcijum fosfat, stočna kreda

Sadržaj u 1kg : Vitamin A 500.000 I.J.
Vitamin D3 80.000 I.J.
Vitamin E 1.000 mg
Vitamin K3 150 mg
Vitamin B1 200 mg
Vitamin B2 300 mg
Vitamin B6 100 mg
Vitamin B12 500 mcg
Niacin 1.200 mg
Kalcijum pantotenat 500 mg
Holin hlorid 30.000 mg
Gvožđe 4.000 mg
Bakar 1.000 mg
Mangan 4.000 mg
Cink 4.800 mg
Jod 30.000 mcg
Magnezijum 3.150 mg
Kalcijum 150 g
Fosfor 80 g
Natrijum 120 g
Antioksidant 5.000 mg
Namena: Ova mineralno-vitaminska predsmeša namenjena je svim vrstama i kategorijama životinja
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *
( Vladika Nikolaj Velimirović )

spiker-mrmosh

u indjiju ima djungla kaže:
ja mojim psima dajem eurokrem ne da se oslade nego da vijaju cipiripija

E bas o tome se radi ! Kad ti ciglu zavijenu u lepu foliju prodaju kao Milku ! Ali gde nema znanja - ima para ! Rastanak
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *
( Vladika Nikolaj Velimirović )

Hunter forever
 Koju granulisanu hranu davati stencima starijim od 3 meseca?
marka Engleski poenter marka

Hunter forever
 Hitno mi je potreban odgovor na pitanje da li se granule smeju prelivati sa mlekom??? HITNO

DakiNS
 Ja to redovno radim samo kada su mali potrudim se da nađem kozije mleko jer je najsličnije kujinom, a i pomešam malo ranije da omekšaju
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Hunter forever
 Pitam zato sto me je malo pre covek od koga sam kupio stene obavestio da nikako granule ne smem da polivam sa mlekom a ja to redovno radim. Takodje prelijem ih pre da bi omeksale i nabubrile. Nastavicu da ih potapam u mleko jer mi se cini da je mnogo bolje.

ivanfox
 Hunter,to što ti je čovek rekao da ne potapaš granule u mleko je verovatno zbog stare teze koja kaže:ne treba davati štencima mleko nakon odbijanja od sise jer nakon toga mleko "navlači"parazite,odnosno mleko nakon toga u ishrani pogoduje razvitku parazita.Ja sam tako uvek i praktikovao.U svakom slučaju za štene ti je dovoljna dobra granula,da je potopiš u vodu par sati pre obroka i ješće kerče samo tako.

Hunter forever
 Neka jos malo poraste pa cu nastaviti sa mlekom jer je jos mlad...

DakiNS
 Pošto je sada zima i manje ima sunca ako već ne daješ mleko dodaj u hranu AD kapi zbog vitamina de to jest zbog rahitisa i slobodno kada malo ojača zamasti poenteri imaju kratku dlaku i nije bog znakakva zaštita pa da barem malo stvori potkožne zaštite

Hunter forever
 Danas sam uzeo 20 kg mesa za pse moom stenetu. Sastoji se od svinjiskih i govedjih otpadaka. Da li da ga kuvam? ja mislim da treba ali bi ipak da se posavetujem sa nekim iskusnijim. Sta jos da mu dodam u meso dok budem kuvao.?

DakiNS
 Obavezno kuvaj, kada su mali kučići ja prvo meso sameljem onda je potrebno malo kuvanja,svinjsko meso može biti, nemoj me držati za reč ali radise o nekoj bakteriji ili virusu koji čoveku ne smeta a za psa je najčešće smrtonosan. Za dopunu mešaj pirinač, testenine, prekrupu ili palentu stari hleb ,uz dodatak šargarepe,čak i malo cvekle narendane. To neka bude jedan obrok a drugi neka budu kvalitetne granule

amigo
 moram da se slozim sa dakiNS ali i da dodam da bi ja granule jednom nedeljno prelio surutkom koja mnogo pomaze bas oko tih bakterija iz mesa.hte bih i jedan savet od vas kerusa mi se juce ostenila pa me interesuje kad je najbolje bretoncicima Cenzurisano repove mislim koji dan
volim da lovim

Hunter forever

DakiNS kaže:
Obavezno kuvaj, kada su mali kučići ja prvo meso sameljem onda je potrebno malo kuvanja,svinjsko meso može biti, nemoj me držati za reč ali radise o nekoj bakteriji ili virusu koji čoveku ne smeta a za psa je najčešće smrtonosan. Za dopunu mešaj pirinač, testenine, prekrupu ili palentu stari hleb ,uz dodatak šargarepe,čak i malo cvekle narendane. To neka bude jedan obrok a drugi neka budu kvalitetne granule

Hvala Daki..

pavlepavlaka
 ja sam mom prethodnom psu kada je bio mali bavao granule i prelivao kozijom surutkom Smile 
А у руке Мандушића Вука биће свака пушка убојита!

strahinja
 Imam pitanje,kada pas napuni 1g onda se samo hrani jednom dnevno,pa bih sada pitao kad je najpogodnije taj jedan obrok da se daje..POzz

DakiNS
 Ja mojim psima dajem predveče kada znam da više neće biti aktivnostiPas

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,713,262 posete www.srbijalov.com