Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Planinski gonič Alpinac

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Planinski gonič Alpinac
aca81
 Ma poklonicu ti od svojh i dva samo ako oces da cuvas,u Nisu je bio bojkot prvenstveno zbog cene a mozda i zbog sudije...POZ.
DOBAR POGLED

sumadinac
 surak je slikao ima sliku pokusacu da postavim sutra sliku.
B)
STOLE

milex
 Aco ti kazes ako cu cuvat, a ja krenuo redom kupovat CPG. Nadam se da se necu razocarat rasom. Inace je za mene ta rasa spansko selo, nemam nikakvog iskustva sa njom. Moj stari je imao alpinca prije nego sto sam se rodio i on mi ga je nahvalio. Sumadinac pozuri. :-)

aca81
 Ako ti kupujes sta tek ja da kazem sad uzimam jos jedno stene kome roditelji skupa imaju preko 100 titula i ono CH sto ipak nesto znaci ali najvaznije od svega je sto su terenci a ne samo izlozbeni,mnogo mi se svidja ono sto si reko da treba promeniti naziv rase kod pojedinaca u CPL sto znaci crnogorski planinski lepotan a ne gonic..POZ.

DOBAR POGLED

milex
 Aco sta bi sa sumadincom? da ga nisu uhvatili u krivolovuGrin
nema ni njega ni slike.poz

aca81
 Mile druze budi siguran da je Stole negde na terenu,o kakvom je lovcu je rec tek ces se uveriti pa bio je i predsednik LU
DOBAR POGLED

sumadinac
 Evo me tu sam kolege imam dosta posla oko preregistracije novog udruzenja a i druge obaveze,zato nemam vremena.Sto se tice terena ima svinja nema mnogo ali ima solidno.Sezona pocinje 28 juna samo sa ceke bez kerova,a sa kerovima tek u oktobru tako sam cuo neznam da lije isto i kod vas,kazu daje novo nesto koliko znam 01-07 lovise svinja i nazime i to sa kerovima kao do sada sto je bilo. Bye
STOLE

aca81
 Vec sam poceo da brinem gde si i sta se desava sa tobom a znao sam da ne lezis,sto se tice lova ovih dana puno se raspravlja o tome da tek oktobra krene lov gonicima sto po meni nije realno niti uredu ali nije tema,znas li mozda nekog Zivka kod tebe tamo da cuva CPG
DOBAR POGLED

milex
 Stole, nebi da budem dosadan, al bi volio vidjet onu sliku. zanima me kako izgleda ta linija od Dragana. poz

sumadinac
 Tu sam kolege imam posla dosta>Sto se tice Zivka znam licno juce je bio kod mene pricali smo da dodjemo na izlozbu u Pirot.Mile milence ovih dana brebacicu sliku samo da uhvatim suraka kada je kuci nebrinibice postavljena slika a i Zivko je gledao stene lepo je i svidja mu se.Pozdrav Bye 
STOLE

aca81
 Zivku se svidja stene zato sto je mnogo dobar sa Draganom,sto ne znaci da je stene lose,samo kazem da Zivko nije merodavan ,inace Dragan je nahvalio Zivka i nazvao ga ocem rase,bio bih presrecan kad biste dosli sa Zivkom da se upoznamo i druzimo,znam da je kasno ali ako ima nacina da vas ubedim da dodjete onda sam spreman na sve a i Dragan ce biti,to je razlog vise....POZ.
DOBAR POGLED

aca81
 Mile zasto si nestrpljiv kad ionako nemozes nista da promenis,uzeo si stence pa sad kad budu bili isporuceni videces kakvi su...POZ.
DOBAR POGLED

milex
 Aco, znaci i ako dobijem crno prase sta je tu je? moram da vidim zasta sam 4 dana radio. Stole nista ga ne slusaj, nego nabaci tu sliku sto prijeClAQue

aca81
 Znas onu narodnu "KUPUJ BRZO,KAJ SE NATENANE"
DOBAR POGLED

aca81

milex kaže:
Aco, znaci i ako dobijem crno prase sta je tu je? moram da vidim zasta sam 4 dana radio. Stole nista ga ne slusaj, nego nabaci tu sliku sto prijeClAQue

Samo cetri dana?Hmmm znaci tako je u evropiBravo 2 da sam znao ranije vise bi zalioGrin j
DOBAR POGLED

aca81
 Sad ti je Mile stiglo stene daj slike da vidimo ...POZ.
DOBAR POGLED

aca81
 CAC PIROT 2010i46.tinypic.com/bdbwn.jpg
DOBAR POGLED

aca81
 Juce je bila izlozba u Pirotu i bilo je preko 200 pasa sto je solidan broj
DOBAR POGLED

milex
 evo Arde i ovdje. gonila je dva sata pa nije bila voljna za poziranje.
i46.tinypic.com/107md07.jpg pozdrav alpindzije

aca81
 Mile druze na prethodnoj slici se mnogo bolje vidi,reko sam ti da super izgleda i da je bas tipicna za rasu ali je neuhranjena jer kuja verovatno nemoze izgurati svih osam steneta, moras je ocistiti od glisti i parazita a za ostalo se ne sekiraj verujem da ce ARDA nadmasiti svoje pretke,puno srece i zdravlja zelim tebi i ARDI..POZ.
DOBAR POGLED

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Srpski gonič KINOLOGIJA 1591 17.07.2021. 16:45
Obuka goniča za lov na zeca KINOLOGIJA 464 31.05.2018. 09:45
Srpski Žuti Gonič KINOLOGIJA 133 06.03.2018. 23:53
Srpski Trobojni gonič KINOLOGIJA 731 11.06.2017. 04:00
Posavski gonič KINOLOGIJA 363 25.01.2017. 15:05
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 29
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,465
Najnoviji član: Stevan Belor...

Poslednje vesti
Obaveštenje korisnicima lovišta
Dobijanje lovačke dozvole kompleksan proces
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

65,147,081 posete www.srbijalov.com