Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: B&P

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
B&P
aleksa

Scorpion Hunter kaže:
Pucao sam prosle godine B&P F2 bio je to najbolji metak koji sam stavio u pusku.

Koji F2? Ta oznaka se odnosi na vrstu baruta,a B&P nekoliko varijanti puni bas sa njim.
Ponudjeni odgovori(malo sale): F2-Legend,Flash,Match,Classic(Fiber),Long Range,Short Range

Scorpion Hunter

aleksa kaže:

Scorpion Hunter kaže:
Pucao sam prosle godine B&P F2 bio je to najbolji metak koji sam stavio u pusku.

Koji F2? Ta oznaka se odnosi na vrstu baruta,a B&P nekoliko varijanti puni bas sa njim.
Ponudjeni odgovori(malo sale): F2-Legend,Flash,Match,Classic(Fiber),Long Range,Short Range

Druze F2 Classic je u pitanju. Hvala na dopuni. Izuzetan metak. Bar je mene pozitivno iznenadio. Kada bi me neko pitao koji je najbolji sacmeni metak preporucio bi mu B&P F2 Classic. Ima i bolje municije ali ovom sam stvarno iznenadjen... Za 40 i neki dinar kolika mu je cena vredi svaku paru. U cenovnom rangu je sa domacom municijom. Bye

nenad_franc

Scorpion Hunter kaže:

aleksa kaže:

Scorpion Hunter kaže:

Druze F2 Classic je u pitanju. Hvala na dopuni. Izuzetan metak. Bar je mene pozitivno iznenadio. Kada bi me neko pitao koji je najbolji sacmeni metak preporucio bi mu B&P F2 Classic. Ima i bolje municije ali ovom sam stvarno iznenadjen... Za 40 i neki dinar kolika mu je cena vredi svaku paru. U cenovnom rangu je sa domacom municijom. Bye

i ja sam ove godine prvi put koristio f2 classic i f2 vlassic fibre i takodje sam prezadovoljan! po meni najjeftiniji metak u toj klasi kvaliteta!

Scorpion Hunter

nenad_franc kaže:

Scorpion Hunter kaže:

aleksa kaže:

Scorpion Hunter kaže:

i ja sam ove godine prvi put koristio f2 classic i f2 vlassic fibre i takodje sam prezadovoljan! po meni najjeftiniji metak u toj klasi kvaliteta!

Kvalitet metka mnogo je veci u odnosu na cenu.

strahinja

Scorpion Hunter kaže:

nenad_franc kaže:

Scorpion Hunter kaže:

aleksa kaže:

Scorpion Hunter kaže:

Druze ja ga koristim za zeca 2njihovu,i znaci prezadovoljan sam...

Kvalitet metka mnogo je veci u odnosu na cenu.

Druze ja koristim ovaj metak za zeca,njihovu 2cicu i prezadovoljan sam..

canis aureus
 10 godina pa i malo više tj od kada je prvi put uvežena B&P municija i kada se mogla pronaći po Bg prodavnicama, koristim uz Classic F2 još neke B&P elaboracije ... i neću je menjati dok je god bude u našim prodavnicama Confused
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Sotra

canis aureus kaže:
10 godina pa i malo više tj od kada je prvi put uvežena B&P municija i kada se mogla pronaći po Bg prodavnicama, koristim uz Classic F2 još neke B&P elaboracije ... i neću je menjati dok je god bude u našim prodavnicama Confused
Bez brige bice ga dovoljno u svi poznatim laboracijama ,a pojacacemo ponudu sa nekim sofisticiranijim vrstama tipa mg2m tungsten i nekim novim mytos varijantama;)
Sotra

sasa035
 Da li je neko koristio trikolore tip 3 i 4.Zna li neko nesto vise o toj municiji???
sasa035

Cvele
 Nikola, kol'ko si placao taj MG2 ? I Vulle kol'ko je Palla ?
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Natureman
 Zna li neko da li ce da se uvozi B&P dispersante.. ?gde god sam pitao kazu to se samo mala kolicina uvozila..i retko gde ga ima.. Pozz
marka marka marka

Sotra

Cvele kaže:
Nikola, kol'ko si placao taj MG2 ? I Vulle kol'ko je Palla ?
mg2 je 800 dinara /10 komada ,a palla je 900/10
Sotra

Sotra

Natureman kaže:
Zna li neko da li ce da se uvozi B&P dispersante.. ?gde god sam pitao kazu to se samo mala kolicina uvozila..i retko gde ga ima.. Pozz
Uvozice se sigurno u septembru.Kolicina od 30000 nije bas mala kad je u pitanju jedna granulacija ali sam i ja bio iznenadjen kojom brzinom je nestalo.Isti slucaj je bio sa trikolorom koji je uvozen u nazad 5-6 godina ali je prosle sezone bio hitSmile i bukvalno je razgrabljen.Imas jos 10-tak kutija B&P dispersante na strelistu u Kovilovu.
Sotra

Cvele
 Sotra, hvala, Palla je 12/70 ili 76 ? Smile

Sotra

Cvele kaže:
Sotra, hvala, Palla je 12/70 ili 76 ? Smile
Kod B&P 'RC' i fioochi-a nema nista krupnije od 0( nasa sestica) u magnum verziji.Tako da je i Palla 12/70
Sotra

Cvele
 Aaaam to nisam znao, hvala na obavestenju...

trap
 ko nije pucao RC 4 40gr,nezna sta je prava stvar,savetujem svim lovcima da u drugoj polovini lovne sezone na fazana,zeca,patke, probaju ovaj metak u semi magnum varijanti.To je neverovatan metak!

Sniper Hunter

trap kaže:
ko nije pucao RC 4 40gr,nezna sta je prava stvar,savetujem svim lovcima da u drugoj polovini lovne sezone na fazana,zeca,patke, probaju ovaj metak u semi magnum varijanti.To je neverovatan metak!

E sad će da ospu paljbu po tebi kolega,Grin kako je to velika,nepotrebna gramaža ,i nije etički....

trap
 ma nema frke,kad sam preziveo beloma,sve ostalo je lako....hahahahahah..

darkolovac
 Koja je razlika http://www.baschi...mp;lang=en i http://www.baschi...mp;lang=en ? ja jedino vidim slovo T i N posle gramaze da je razlika, sta znaci to u praksi a i u teoriji?

Nikola
 Ne znam sta to znaci pored gramaze,jedino znam da ovaj f2 crveni ima pocincanu ili mesinganu sacmu,e sad mnogi kazu da se ta mesingana sacma sporije hladi ima ima veci domet Confused dok long range zeleni ima standardnu olovnu sacmu...;)

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 11
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,628,747 posete www.srbijalov.com