Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Predstavite svoj "Arsenal''

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Predstavite svoj "Arsenal''
Rabijac
 canis aureus ovako druzeima ejektore godiste koje je nemam pojma neznam ni gde da pogledam to koliko sam gledao na nekim sajtovima otprilike 69-70 god. puska je bila u izuzetno losem stanju pa je moj otac malo sredio , kundak je orginal ali sredjen dobijao sam lepe parice za to ali nisam hteo da je prodam ostavicu je makar za naslednika

nemeza
 Buhag suhl spada u višu klasu Suhl pušaka. Pozdrav. Bye

ivanfox
 Pošto se pominju Suhl puške iskam jednu malu pomoć ako neko može dami kaže kojoj klasi pripada model položare u cal.12 sa paljenom glavom,klasičnim nemačkim kundakom.Na pušci samo stoji natpis Suhl.Puška je bila zadnji uvoz pred rat 1990 sa dva donja ključa u baskuli bez gornjeg(meni nelogično za Suhl).Inače moj matori je bio prvi vlasnik pa sad hoće da je vrati.

Podunavac
 Puške iz Suhla koje nemaju gornji ključ su firme Simson. Ali ovo važi za bokerice. Dali su pravili i položare bez gornjeg ključa nije mi poznato. Sve njihove položare koje sam video su imale gornji ključ.
Tri prsta 2Kolce

canis
 moj ,,arsenal,, ja 8x57 sa red pointom ,,truglo,,i neizbezna ruska 12-estica

Jelen

nemeza

ivanfox kaže:
Pošto se pominju Suhl puške iskam jednu malu pomoć ako neko može dami kaže kojoj klasi pripada model položare u cal.12 sa paljenom glavom,klasičnim nemačkim kundakom.Na pušci samo stoji natpis Suhl.Puška je bila zadnji uvoz pred rat 1990 sa dva donja ključa u baskuli bez gornjeg(meni nelogično za Suhl).Inače moj matori je bio prvi vlasnik pa sad hoće da je vrati.

Model 127, tema oružje strana 2, "Gebruder Merkel Suhl" strana 5 post 81. Pozdrav. Bye

Evo link, klikni:
http://www.srbijalov.com/forum/viewth...owstart=80
Srbijalov Admin Tim

Zlatar
 Kolega Nemeza ona italijanka je Breda ;)

I Jevtic

Zlatar kaže:
Kolega Nemeza ona italijanka je Breda ;)

kolega dali imas ti dokaze ili neke slicice gde si video ili bi mogao da nam malo objasnis pozdrav

Zlatar
 i51.tinypic.com/t7xu20.jpg
i56.tinypic.com/3038ps2.jpg
i52.tinypic.com/346pz14.jpg

Bez ejektora ali radi kao sat B)
http://www.bredaf...

I Jevtic

Zlatar kaže:
i51.tinypic.com/t7xu20.jpg
i56.tinypic.com/3038ps2.jpg
i52.tinypic.com/346pz14.jpg

Bez ejektora ali radi kao sat B)
http://www.bredaf...

onda kolega ja i ti imamo istu pusku nemezina se razlikuje bitno da sam ja nasao model ha ha ha evo je moja
i51.tinypic.com/34ew902.jpg
i51.tinypic.com/tamuf4.jpg
i53.tinypic.com/124zf3n.jpg

Zlatar
 Lepo i kvalitetno,nema štaiveli

I Jevtic

Zlatar kaže:
Lepo i kvalitetno,nema štaiveli

dali neznas slucajno koi je model posto nemogu nigde da nadjem

nemeza
 Zlatar, molim te ako si u mogućnosti postavi sliku baskule odozgo kad skineš cevi, i natpise na pušci. Pozdrav. Bye

Zlatar
 nemam aparat trenutno ali potpuno je ista baskula,a na njoj piše ACCIAIO BREDA B4,a u papirima piše Breda Pedreti.
pedreti je graverska firma koja radi gravure. Slikaću ovih dana pa kačim a koji je model nisam uspeo da nađemBye

Boban
 Lepa puska,svaka cast .B)

mikisa
 Evo i ja malo da se pohvalim u moj skroman arsenal sigla je prva olucena cev!
Radi se o kip-laufu IZH18MN u kalibru 30-06.
[img]img35.imageshack.us/img35/1796/51649451v.jpg

[/img]
[img]img171.imageshack.us/img171/9295/51649452v.jpg

[/img]
[img]img31.imageshack.us/img31/1637/51649453v.jpg

[/img]
srbijalov

canis aureus
 mikisaB)
neka te dugo i uspešno služi!
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Podunavac
 Kolega lepa puška. Neka te dobro i dugo služi. Međutim moram da prokomentarišem izbor kalibra. Iako sam poštovalac kalibra 30-06 Spr. i smatram ga odličnim izborom za obrto-čepne karabine, ne smatram ga dobrim izborom za ovakvu vrstu oružja (kao ni bilo koji drugi bez oboda čaure). Puška Baikal MP (kao i sve druge kip-lauf puške) bi trebela da bude u nekom kalibru sa obodom čaure (R). Baikal se pravi u kalibru 7,62x54R i smatram da jer to odlična kombinacija puška-metak u ovom slučaju. Zub izvlakača kod prelamača sa municijom bez oboda svremenom zna da preskoči i ne izvuče čauru, što može da napravi velike probleme u lovu (a i posle). Međutim ko ne puca mnogo, verovatno mu se to nikada ne dogodi, ali uvek postoji mogućnost.
Ovo kolega nemoj da shvatiš kao kritiku tebe i tvoje puške, nego kao dobronameran komentar.Bye
Tri prsta 2Kolce

darkon
 Mikisa, da te dugo i lepo služi.
Imam ga u istom kalibru i nisam se pokajao nijednog trenutka što sam ga uzeo, iako mi je poznato sve ovo što je kolega Podunavac napisao.
Pre nekog vremena sam kupio jednu prelamaču(kombinaciju) i to baš u ovom kalibru koji si ti Podunavac naveo, sa tim R, pa ću videti kako će se pokazati.

Sniper Hunter
 Cestitke na nabavci kolega!iveli 3 , sada ih prave sa belom glavom kada sam ja kupovao nije ih biloB)

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
Ja lovim (predstavite svog lovačkog kera) KINOLOGIJA 316 07.05.2022. 21:10
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,694,927 posete www.srbijalov.com