Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: iz 27im

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
iz 27im
Lala
 A da nije možda nišandžija zrikav? Mslm, 15m na rastojanju od 50m je baš malo mnogo...
Ili rusi patentirali cevku model 'kifla'?
Imamo mi na forumu jednog člana koji je expert za ova pitanja, nick mu je 'kriva cevka', mslm da bi on mogao da ponudi neko objašnjenje Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

hamerles
 Zacudio sam se kad sam cuo taj podatakShock verovatno osteceje pri transportu sto rece Podunavac.. Svaka puska se isprobava tj upucava posle izmedju proizvodnje i prodajeB)

vlada lovac
 Cevka za pucanje iza ćoškaGrin

Lala
 Koliko mora da je cev pomerena, da bi na 50m zanosila 15? Ma hajde bre, to bi se i iz aviona videlo, golim okom!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

hamerles
 To je jedinstven slucaj sta se coveku desiloShock Samo sto ja to jos uvek ne mogu da verujem No no no Ali covek tvrdi da je probao sa dosta municije i svaki metak je vuko... A za 15m mozda je malo preterao pri reklamaciji... Ko zna Confused

vlada lovac
 I da je šina zaletovana u stranu, i nišan loše ušrafljen, sumnjam da bi moglo više od 5-6m na toj daljini da nosi u stranu, ma i to je previše

DakiNS

vlada lovac kaže:
I da je šina zaletovana u stranu, i nišan loše ušrafljen, sumnjam da bi moglo više od 5-6m na toj daljini da nosi u stranu, ma i to je previše
MOže, može i tako biti samo treba proveriti da dotičpni nije slučajno dešnjak, i zažmuri na desno oko,a ROFLnišani samo preko mušice bez šine
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Cvele
 Pozdrav drustvo... htedoh da vas pitam nesto. Dali postoji IZ 25C ? Drug jedan me ubedjuje da postoji.. a ja nikad cuo... Confused
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

hamerles
 Cvele na Baikalovom sajtu nigde ne pise da postoji takva puska... Mora da je drug debelo pogresioNo no no

sheytan
 IŽ 25 je trapara, prethodnica IŽ 39, isto bazirana na IŽ 27, samo što nema izbacivače.

novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

petar
 [xhide]Sad ste me setili jednog nemilog slucaja...bio jedan lik iz BG-a, lovac, u stvari pedercina neka, jako los covek, ali to sad nije tema...kuvalo se nesto posle lova i sad, covek ostavi karabin na stranu i sedne sa ljudima da ruca, a dodju neki paceri, budale ili kako da ih nazovem, koji ga nisu voleli, uzmu njegov karabin, dok on nije gledao, zamotaju krpu oko cevi, a cev zaglave izmedju stuba i kapije na dvoristu i iskrive, ali toliko malo iskrive, da se ne vidi golim okom, ne verujem da bi cak ni puskar mogao da skonta, ali posle toga taj karabin vise nikada nije upotrebljiv u lovu, fakticki, moze da se 'baci' ili okaci na zid...i ostave oni taj karabin, ispostavilo se posle, karabin je bio skoro nov, svega par metaka pucano, da je beogradjanin prodao karabin, jer nije mogao nista da pogodi iz njega, a niko nije mogao da ga upuca, jer je vukao gore levo nesto neverovatno, ne secam se koliko...tako da ima svega, mora se biti oprezan, ne znam za sacmaru, ali za karabin je ovako nesto moguce i slucajno tokom transporta, a moguce je i namerno...B) Frown Sad[/xhide]
Just like old times!

Cvele
 Ne znam... drug kaze ima te puske u Magnumu-Jagodini da se kupi... nisam zvao da pitam, ali se razmisljam... 
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Milos88-Ivanjica

Podunavac kaže:
Ja imam novu IŽ 27 EM-1C, bela glava, jedan obarač, izmenjivi čokovi i automatski ejektori. Nećkao sam se između nje i turske Zafer O 1612. Turkinja je izgledala malo ušminkanije na oko, ali sam se ipak odlučio za provereni kvalitet. I nisam se pokajao. Super sam zadovoljan.

Kolega posto imamo istu pusku,bio bih ti zahvalan ako bi mi objasnio kako da iskljucim ejektore,ili ako zna neko od kolega sa foruma...hvala unapred
LOV JE Passrbijaloviveli

mirko knezevic
 Ima jedna IZ 25 u oglasima se prodaje,ako vec nije prodata,350evra trazi covek za nju,ima. Bokerica trapara sto kaze sheytan ima jedan obarac,na oko lepa,ali kazu da je teska...Confused 
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

alex
 KOlega u nedelju sam drzao u desnoj ruci moju pusku IZ-18 a u levoj ruci neku Bokericu e ta bokerica je bila laksa od moje jednocevke ostao sam bez teksta tako da bolje je prvo uporediti tezinu puske.
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Podunavac

Milos88-Ivanjica kaže:
Kolega posto imamo istu pusku,bio bih ti zahvalan ako bi mi objasnio kako da iskljucim ejektore,ili ako zna neko od kolega sa foruma...hvala unapred

Na glavi puške imaš dva šarafa u prednjem delu kod zapinjača. Jedan sa leve drugi sa desne strane. Okreneš ih za 90 stepeni i gotova stvar. Isto ih tako ponovo aktiviraš. Sutra ću da ti uslikm šarafe i postavim sliku.
Tri prsta 2Kolce

Milos88-Ivanjica
 Hvala,car si B)
LOV JE Passrbijaloviveli

Podunavac
 Evo kolega kao što sam i obećao danas slike.
Ovo su ti šarafi gde sam stavio šarafciger.
i53.tinypic.com/1qpqf4.jpg
Ovo je položaj šarafa sa uključenim ejektorima.
i52.tinypic.com/jaasus.jpg
A ovo je položaj šarafa sa isključenim ejektorima.
i53.tinypic.com/2vl5tog.jpg

Kod okretanja šarafa se oseti kada usednu u ležište, tako da nema greške kod isključivanja ili uključivanja.
Tri prsta 2Kolce

Milos88-Ivanjica
 Hvala druze i izvini za maltretiranje...pozz B)
LOV JE Passrbijaloviveli

Podunavac
 Nema na čemu, nije nikakvo maltretiranje.Bye
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,122,959 posete www.srbijalov.com