"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
E kolege moje nazovem ja jutros mog grupovođu grupe br.4, LD Jelena,Bačka Palanka i pitam ga da sam čuo da se piše neka peticija ,a u cilju da se mene izbaci iz grupe...našta mi čovek lepo kaže nije to nikakva peticije i ti si već izbačen i možeš sebi tražiti drugu grupu u kojoj ćeš loviti..na moje sledeće pitanje zašto sam izbačen i dali ću ja dobiti neko zvanično objašnjenje isti odgovara znaš ti dobro zašto i dobit ćeš ti sve to crno na belo...ja reko u redu,a kada ću dobiti to neko nazovimo ga rešenje , on odgovara ,pa kad dobiješ i spusti čovek slušalicu i više se nije htio javljati...ove navode govorim istinito i mogu se zakleti u šta god ko hoće i ne bojim se ni jednog poligrafa na svetu za ovo ovde rečeno,a dotičnom gospodinu želim prijatan lov u budućnosti sa dobrom narodnom poslovicom....moj Jarene rešit ćeš se ti mene,ali sebe nećeš nikada!!!!
Znači ide sve po starom dobrom receptu i dalje,,ali idemo dalje!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
Nešto mi se čini da "gospoda" gube živce!!!
Neka, neka, sve je više nepodobnih pa izbačenih. Do kraj će ih biti više nego podobnih.
Šta ćete onda "gospodo"???
Možda vi i želite da sami lovite u Bačkoj Palanci!!!
E pa nećete!!!
Nemojte se samo ponovo pitati zašto je lov ponovo zabranjen!!!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
...još samo da nam udare registarske pločice na čela,kao inventaru u nekoj firmi koji je na raspolaganju svima ....
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.
E moj zorane sad si na raspolaganju kao stari inventar koji normalno nikom netreba,ako budeš fin pozvaću te ja kod mene u grupu da loviš sa pravim ljudima u nedelju samo ako budeš a u subotu možemo u čurug na DS da malo posle lova ima i ručak.
lepog,lepog nego šta !!!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.
Nemamo estradnih umetnika ali znamo da pevamo!
Nemamo magistara ali nismo glupi!
Nemamo alhosa ali možemo popiti!
Nemamo revolveraša ali znamo da pucamo!
Šta nam fali??????
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
lovac sam u ld jelen iz bačke palanke.pozdrav za sve na forumu i za sada zelim da kazem da sve štoje napisano o radu u pomenutom ld je istina istina i samo istina.pozdrav za sremca,meštana,acu zokija,gedzu,lalu i sve ostale
danas sam bio u lu bačka palanka da bih izvadio dozvolu za lov d.pataka,lisice,šakala kad ono cvrc.kazu meni lovnik i sekretar lu da nisam na spisku lovaca ld jelen za dobijanje dozvole iako sam tamo redovan član iredovno sam izmirio sve obaveze.kazu to je odluka upravnog odbora ld jelen ali da mi oni u udruzenju nemogu dati nikakav papir koji bi to potvrdio nego da se javim njima u ld.dok sam bio tamo došao je lovac iz mog ld.i dobio dozvolu za isto bez probkema iako sigurno znam da je sa plaćanjem obaveza kasnio bar tri meseca za šta je po statutu ld predvidjeno prekidanje članstva.eee pa sad vi meni recite jel to normalno.dobro je rečeno u filmu lepa sela"dok stevozili najbolja kola i k..... najbolje ribe sve je bilo super a sad kad se više nedize našli nas da jašu e pa neće moći gospodo magistarski primaši
Alezi, traži odluku UO tvog LD napismeno, sa obrazloženjem zašto su ti uskražena prava koja ti statutom pripadaju. Imaš pravo da podneseš prijavu inspekciji za upravu ministarstva za upravu i lokalnu samoupravu, prijavu Nadzornom odboru tvog LU, i disciplinskoj komisiji tvog LU, protiv predsednika i članova UO LD, koji su takvu odluku doneli. Pošalji na sve tri adrese, za svaki slučaj, iako bi prvo trebalo nadzornom, pa disciplinskoj, pa tek onda inspekciji. Ali pošto je ova država malo sporija u reakciji, podnesi na sve tri adrese. Ali prvo traži napismeno zabranu dobijanja dozvole, da imaš dokaz da ti ne daju dozvolu.
Alezi kaže:
danas sam bio u lu bačka palanka da bih izvadio dozvolu za lov d.pataka,lisice,šakala kad ono cvrc.kazu meni lovnik i sekretar lu da nisam na spisku lovaca ld jelen za dobijanje dozvole iako sam tamo redovan član iredovno sam izmirio sve obaveze.kazu to je odluka upravnog odbora ld jelen ali da mi oni u udruzenju nemogu dati nikakav papir koji bi to potvrdio nego da se javim njima u ld.dok sam bio tamo došao je lovac iz mog ld.i dobio dozvolu za isto bez probkema iako sigurno znam da je sa plaćanjem obaveza kasnio bar tri meseca za šta je po statutu ld predvidjeno prekidanje članstva.eee pa sad vi meni recite jel to normalno.dobro je rečeno u filmu lepa sela"dok stevozili najbolja kola i k..... najbolje ribe sve je bilo super a sad kad se više nedize našli nas da jašu e pa neće moći gospodo magistarski primaši
I ja sam danas bio u LU po dozvolu za lov.
I isto obrazloženje.
I tražio sam da mi daju pismeno obrazloženje o tome zašto ne mogu da mi izdaju dozvolu za lov, i rekao da mi to treba da dostavim g. Kunovcu, g. Zeremskom, g. i Beukoviću u LSV, g. Popoviću i g. Mladenoviću u LSS, pa i ovom forumu
Ovlašćeno lice korisnika lovišta za izdavanje dozvola mi je rekao da će se oko toga konsultovati sa Predsednikom LU.
Tačka.
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?