Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Šta treba poneti u lov?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Šta treba poneti u lov?
DakiNS

Mrvica kaže:
U lovu su najvaznije tri stvari:
1. Pola litre rakije
2. Pola litre rakije, i
3. Pola litre rakije.

Rec rakija moze se zameniti recju Vinjak!
Smile
Reci molim te gde loviš
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

lovac001

Mrvica kaže:
1. Pola litre rakije
2. Pola litre rakije, i
3. Pola litre rakije.

Smile
pa nindza svaka cast.vidim mnogi nose kiselu ja je ostavljam kuci cisto reda radi da se prohladi za vino.iskreno popijem i pre lova i za vreme lova.

canis aureus

Mrvica kaže:
1. Pola litre rakije
2. Pola litre rakije, i
3. Pola litre rakije.

Smile

ROFL
... ako toliko u lov ponese pa ko ga iz lova donese?!?!Grin
iveli 2
(od vinjaka 'oće gorušicaSad)Grin
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

DakiNS
 Pitam gde lovi da znam izbegavati taj lov jer mogu da ga donesu i po drugim osnovama posle litre i po rakije, a ne bih se čudio da donesu sem njega jos neke

Aca Velika Plana

DakiNS kaže:

Mrvica kaže:
1. Pola litre rakije
2. Pola litre rakije, i
3. Pola litre rakije.

Smile
Reci molim te gde loviš

Grin izgleda da je tajna gde lovi da ne bude da se slije ceo forum kod njega na rakiju pa umesto zeca posle pola litre vidi zecicu! Grin Grin Grin pola litre brate Frown pa vas ako ima petoro ok,al ako vas 3-je do 9 padate! Oi

Podunavac

Mrvica kaže:
1. Pola litre rakije
2. Pola litre rakije, i
3. Pola litre rakije.

Smile

A u drugom rancu: prvi zavoj, kompresioni zavoj, prašak za rane, igla i konac za šivanje rana, morfijum, pribor za reanimaciju...
Tri prsta 2Kolce

oki
 Ne treba preterivati ni u cemu,ali kolege mislim da bez pljoske ne treba ici van naseljenog mesta.Mislim, moze da posluzi i ZA dezinfekciju Smekoiveli 3
Bye

solaja
 JA Nosim 2 litre Vrnjci koju sam popijem do dorucka jel trosim vodu ko tamic naftu Smean, pored toga Telefon (zbog slikanja tu i tamo)
Novcaniki nesto para zbog neplaniranih troskova , dorucak, Kese plasticne, rezervne carape Čizme za preobuku, i u kola jedna debela zimska jakna za svaki slucaj, a sad dok je iole toplo obucem duks obican onda imam jos jedan duks malo debli sa kapuljacom i jakna SMB zelena, i ŠVAJCARAC JE TU OBAVEZNO. Desi se da zaboravim vlazne maramice i kapu sam zaboravio prosli put ma sta ces kad izletim iz kuce u 6 sati ujutru nemoz docekati. Alkohol ne volim da vidim u lovu ali ovi moji su umereni ne piju puno na 10 ljudi 3 pljoske pa ispiraju zube Grin A ja ne uzimam alkohol

PS-i uvek nosim svugde torbu na ramenima greje ledja dobro.
Oko gadja, kundak pogadja B)

klaja
 na prvom mestu trebalo bi da bude prva pomoc za nedaj boze a na drugom sve ostalo od pljoske,dorucka,carapa. ja licno nosim prvi zavoj vojni,dorucak po dogovoru i pljosku malu od 2dl(pelinkovac ili rakija).

Podunavac

klaja kaže:
na prvom mestu trebalo bi da bude prva pomoc za nedaj boze a na drugom sve ostalo od pljoske,dorucka,carapa. ja licno nosim prvi zavoj vojni,dorucak po dogovoru i pljosku malu od 2dl(pelinkovac ili rakija).

A tablete za glavu, jogurt i kiselu? Pogotovo kad se noć pre lova opuštaš u TNT kafiću.iveli 2
Tri prsta 2Kolce

mirko knezevic
 Bez tableta za glavu ne krecem u lov,prvo njih spakujem u dzep od jakne ili prsluka pa onda pakujem u ranac sta ide domacinski,voda hrana zavoj takodje,rez carape rez majcu....
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Podunavac
 Mirko druže, mom burazeru tablete za glavu trebaju samo za mamurluk kad pretera sa "opuštanjem" u kafiću. A uglavnom se opušta subotom, pa u nedelju u lovu ima glavu ko bundevu (i to onu poveću).Grin
Tri prsta 2Kolce

DakiNS

Podunavac kaže:
Mirko druže, mom burazeru tablete za glavu trebaju samo za mamurluk kad pretera sa "opuštanjem" u kafiću. A uglavnom se opušta subotom, pa u nedelju u lovu ima glavu ko bundevu (i to onu poveću).Grin
Jel onu što je zovedu ludajaSmeko

Podunavac
 Rođo baš ta. Ova njegova ludaja posle pijančenja toliko tutnji i udara da se čuje i izvana i to na 50-ak metara. Sva se divljač razbeži od buke.ROFL
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Au Rođo pa onda morate u lov nositi one antifone iz zoljeROFL a ako ne pomažu onda recept iz serije Alo ,alo sir pa u ušiSmeko

Podunavac
 Rođo zato je meni i oštećen sluh. Previše sam puta bio u društvu moga braše nakon pijanki.ROFL
Tri prsta 2Kolce

klaja

Podunavac kaže:

klaja kaže:

A tablete za glavu, jogurt i kiselu? Pogotovo kad se noć pre lova opuštaš u TNT kafiću.iveli 2

hheheh jogurt i cafetim popijem putem prema lovistu a kiselu(2 litre) ispijam putem..

klaja

DakiNS kaže:
Au Rođo pa onda morate u lov nositi one antifone iz zoljeROFL a ako ne pomažu onda recept iz serije Alo ,alo sir pa u ušiSmeko

ja im sluzim kao gonic,puste me u tablu kukuruza a oni plankiraju,gospodski lov hehe.

klaja

Podunavac kaže:
Rođo zato je meni i oštećen sluh. Previše sam puta bio u društvu moga braše nakon pijanki.ROFL

tebi od mene ostecen sluh a meni od tebe vid,zabole oci od brojanja pivskih flasa koje si unistio,ja mislim da ovi u nestinu jos broje ambalazu.

DakiNS
 Klajo treba ga razumeti , to sa pivom je profesionalna deformacijaGrin

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Fabarm lovačke puške LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 29 17.05.2024. 12:24
TRAŽIM-NUDIM POSAO U OBLASTI LOVSTVA, ŠUMARSTVA, VETERINE SVAŠTARA 45 01.03.2023. 14:51
Sabatti kombinovane lovačke puške KOMBINOVANO LOVAČKO ORUŽJE 16 07.03.2022. 23:10
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci SVAŠTARA 1096 20.02.2020. 12:07
Cal. 20/76 iskustva i mišljenja! LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 169 15.10.2019. 19:48
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,716,931 posete www.srbijalov.com