Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Belom Municija

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Belom Municija
Max011
 img850.imageshack.us/img850/7420/dsc00437m.jpg

Kad neće breg Muhamedu ode Muhamed na breg ... i nemoj posle opet da se ljutimo, izvinjavamo, posipamo pepelom i kao nije hronometar baždaren kod referentne laboratorijeGrin ipak je ovo 21 vek vek informacija ...a što se tiče SHanterovog tajnog recepta i njega će da izšpijuniram Grin 
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!

Scorpion Hunter
 Kolega Belom vasom pojavom na portalu nateraste me da ponovo kupim i isprobam vasu municiju. Probacu je pa cemo videti dali se slaze sa ovim sto vi tvrdite ili je drugacije. Mogu da priznam nisam dve godine Belom uopste stavio u pusku videcemo dali ste se popravili od tada... Na metku ne pise gramaza sacme i brzina,boja na natpisu je zamrljana(vec se neko od kolega zalio na to) Videcemo ucinakB)
Evo slike nekoliko metkica:
Scorpion Hunter priložio:
belom.jpg

belombeograd
 danas sam se zbog vas raspitao u snajperu u beogradu,mada je sve ovo nezvanicno i cisto moje licno saznanje,kolika je cena belom metka u njihovoj radnji? 32 dinara lovna Belom municija.
ponavljam ovo je nezvanicno i iz mojih licnih kontakata.znaci nije potvrdjeno i provereno,bar ja nisam licno bio da kupim.
Sto se tice Vase slike,jako sam zainteresovan da mi (nam)objasnite nesto vise o prikazanom uredjaju na slici (hroniju),i gde ste ga i za koliko nabavili,jer bi nam dobro doslo da proverimo nas sistem u ispitnom tunelu,odnosno da posluzi kao referentan,dok ne dobijemo od ZIZ-a potvrdu nasih ispitivanja.Ozbiljno to mislim. Pozdrav.Dobar pogled!Comp

Lala
 Maxo, daj im uredjaj na probu, a oni nek daju džebanu za Srbijalov ekipu u trap takmičenju na memorijalu 'Vojislav Rakić'? Jel može ta pogodba?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Scorpion Hunter

belombeograd kaže:
danas sam se zbog vas raspitao u snajperu u beogradu,mada je sve ovo nezvanicno i cisto moje licno saznanje,kolika je cena belom metka u njihovoj radnji? 32 dinara lovna Belom municija.
ponavljam ovo je nezvanicno i iz mojih licnih kontakata.znaci nije potvrdjeno i provereno,bar ja nisam licno bio da kupim.
Sto se tice Vase slike,jako sam zainteresovan da mi (nam)objasnite nesto vise o prikazanom uredjaju na slici (hroniju),i gde ste ga i za koliko nabavili,jer bi nam dobro doslo da proverimo nas sistem u ispitnom tunelu,odnosno da posluzi kao referentan,dok ne dobijemo od ZIZ-a potvrdu nasih ispitivanja.Ozbiljno to mislim. Pozdrav.Dobar pogled!Comp

Ja sam ove sa slike juce placao po 35 dinara... iveli 3

Max011
 E da sam znao da ce Belomu da zafali referenti hronometar odma bih kupio i poklonio bar tri komada da se nadje ljudima. Obaska sto bi ga odneo u DEWU da mu udare atest a posto treba malo sumnjati u švabe odneo bih u Madjarsku jer naš ZIŽ nešto ovih dana nije baš u ljubavi sa Cipom pa preko ugara odradjuje posao.

A sad malo ozbiljnost jer sam znao da će ova priča sa baždarenjem biti potegnuta što i napisah gore. Posedovanje hronometra nije velika nauka a ni kupovina istog /samo treba zavući ruku u džep/ pa bi kolega forumaš mogao da porazmisli da prestane da nas smatra za niža bića. Drugo iz teorije fizičkog eksperimenta trebao bi da zna da ispitivanje uzoraka na istovetnom uređaju daje istu relativnu grešku svojstvenu tom uređaju. Dakle ako sam se drznuo da proverim municiju sva ispucana municija davaće istu gresku u brzini. Takođe moći će da se i utvrdi da li više metaka iz kutije imaju ujednačenu brzinu ili nisu ujednačeni... Sa druge strane priznajem da dobijeni pokazatelj nije referentan i ne može se uzeti kao apsolutno tačan ali se može na osnovu njega pozicionirati kvalitet Beloma u odnosu na drugu testranu municiju u granicama prihvatljive greške... A sad pošto sam se ja izvinio kolegi Belomu rado bih primio od njega izvinjenje na gornjem postu. S poštovanjem ... Max011
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!

canis aureus
 ... ali te krupne, "dvojke", 0 i 00 se ne proda ni 2% za razliku od 10tke i 8ce koja se najviše koristi ili još i sitnija za lov prepelice ... a koje su u ceni sa ...

belombeograd kaže:
Hvala Vam.Nisam se tome nadao od Vas dvojice,ali hvala. svakako dodjite (i Vi ko god ima nameru)do nas,da se upoznamo i razmenimo iskustva.Pozdrav.

Ne razumem
Druže čemu se nisi nadao?!?!
Zar sam išta pogrešno napisao u prethodnom upisu koji sam i na ovaj upis prikačio?!?
Slažem se sa kolegama da je prilično skupa municija -Belom- s obzirom da je domaći proizvod ali veruj mi da bih je plaćao i po ceni B&P koju najviše koristim da je po kvalitetu i performansama podjednaka sa njim!!!
Lično sam za "kupujmo domaće" pa sam iz tog razloga za ovu jesenju sezonu za "prvi metak" uzeo i koristio Krušik Standard bez koncentratora i nisam baš najzadovoljniji ali "domaći je" Confused E tako i iz tog razloga ću koristiti i Belom a pogotovo ako se kvalitetom izjednači sa B&P i RCom pa makar ga i skuplje plaćaoStari
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

stevin
 svaka cast belombeogradu na ucescu u forumskoj diskusiji,mene licno interesuju brzine i pritisci,pa se nadam nekin konkretnim ciframa.bilo bi lepo organizovati posetu fabrici i testiranju nase licne municije.kolege sniper hunter,kelt i ostali punjaci da se dogovorimo,da nesto odradimo.
Lisica

Sniper Hunter

stevin kaže:
svaka cast belombeogradu na ucescu u forumskoj diskusiji,mene licno interesuju brzine i pritisci,pa se nadam nekin konkretnim ciframa.bilo bi lepo organizovati posetu fabrici i testiranju nase licne municije.kolege sniper hunter,kelt i ostali punjaci da se dogovorimo,da nesto odradimo.

Može kolega kada budem došao na odmor ,razmišljao sam o tome i vrlo sam zainteresovan za jednu takvu posetu "Belom"-u,naravno ako su i oni saglasni sa time B)

Podunavac
 Sniper druže, pazi da ti ne ukradu recepturu. Grin
Ona tvoja municija što sam probao je bolja od mnoge fabričke.B)
Tri prsta 2Kolce

belombeograd
 izgleda da su svi u lovu,pa niko nista ne pise.

Lala
 Kolega Belombeograd, nam je omogućio da pogledamo video snimak koji je napravio, u vezi 'Belom' municije, i pogona u Nikincima.
Zahvaljujem se kolegi, i sa zadovoljstvom postavljam ovaj njegov video snimak.
[movie=youtube]6wF1R43c2ZE[/movie]

Sniper Hunter
 Obići ću Belom u maju ,film je film ,voleo bih da vidim uživo kako se "štancaju "patroniB)

Sniper Hunter

Podunavac kaže:

Recepturu čuvam ko oči u glavi podunavac,zapisana u mojoj svesci posebnim pismom koje samo ja čitam Grin"enigma"B)

canis aureus
 ... sad ne moram da idem jer sam sve vid'oConfused
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

DakiNS

Sniper Hunter kaže:

Podunavac kaže:

Recepturu čuvam ko oči u glavi podunavac,zapisana u mojoj svesci posebnim pismom koje samo ja čitam Grin"enigma"B)

Sniperu znaš da je i enigma pukla
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Predator
 Daki ponesi koju "fukušimu" za oni moravski šakali! pucanje

Sasvim prirodno

Sniper Hunter

DakiNS kaže:

Sniper Hunter kaže:

Podunavac kaže:

Sniperu znaš da je i enigma pukla

Znam provalili englezi ali moju nećeGrin

stevin
 ova fabrika je nesto manja od moje,ali dobro.razvijace se vec vremenom.salim se malo.linija je vrh.
Lisica

Lala
 Zezajte se ljudi, ali čovek nam stvarno prvi put, iz prve ruke omogućava da komuniciramo sa nekim iz proizvodnje municije, i da direktno stavljamo primedbe, a i da vidimo jedan ovakav snimak.
Bilo bi lepo kada bi i drugi proizvodjači postupili ovako. 

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Rotweil Municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 100 04.08.2023. 22:38
Municija kalibra 30-06 MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 115 15.11.2022. 22:30
Cheddite Municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 18 09.10.2022. 23:40
Krušik municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 840 30.09.2022. 21:38
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,340,398 posete www.srbijalov.com