Hajka na šakala Staro Selo-Velika Plana
|
Jank |
Objavljen 24.01.2011. 07:06
|

Lovčina

Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
Browningbar kaže:
Jank kaže:
Devojka je čarne oči klela sve gledaste danas ne videste....Milutina i njegova družina ......
pu je,,,.. ti ku.... sreću.... 
E pa imenjace, sta da se radi, drugi put vise srece!
Samo za tebe imenjace!   
Pomogao: INTERMAKER
Hvala na pesmi imenjaku i INTERU popodne prava LOVAČKA PRIČA iz Velikog Sela.....autora ste već upoznali u Velikom Selu....B)
Lov je stil mog života...  ] 
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 24.01.2011. 07:14
|

Lovčina

|
Ako želiš dobrog vina
traži Sremca i banatskog fazana
ako hoćeš da zalutaš u lovu
traži Limuna Čarapana
ako ti treba neka dobra mala
prati samo šta radi Lala
ako ti treba neka druga
pomoći će i charuga
ako ti treba lovačka priča
tu je Jank da ispriča...
taj matori čiča................................B)
|
|
|
|
Sniper Hunter |
Objavljen 24.01.2011. 09:38
|

Moderator

Upisa: 4753
Pristupio: 13.12.2009. 10:00
|
Hteo bih najpre da se zahvalim kolegi Slavi na organizaciji i velikom poslu koji je odradio da bi nas sve ugostio ukljucio sam se kasno u diskusiju posto je sinoc u mome selu doslo do prekida struje tako da nisam imao internet na druzenje sam stigao sa kolegom Kiletom koji je dosao kod mene jos u proslu sredu u stvari druzili smo se od proslog ponedeljka posto sam prvo ja bio ugosten sa njegove strane u Vrscu sada iz vasih komentara vidim da je bilo vise forumasa nego sto sam ja mislio da nas ima u hajci, nisam bio u mogucnosti da ostanem duze i da se druzimo malo duze ali se nadam da ce biti vise prilika i da je ovo samo pocetak naseg uzajamnog upoznavanja i druzenja,milo mi je da je sve proteklo bez problema i u najboljem redu
uprkos velikom broju ucesnika jos jednom VELIKO HVALA domacinima!

mesto na kome sam cekao
|
|
|
|
mikaccg |
Objavljen 24.01.2011. 10:54
|

Član

Upisa: 71
Pristupio: 27.09.2010. 09:42
|
I ja se zahvaljujem Slavi na odlicnoj organizaciji,odnosno na samom doceku,jer na svakoj raskrsnici su nas docekali i upucivali na zborno mesto.Hajka je odlicno organizovana pogotovu sa ovolikim brojem ljudi,treba sve to docekati,rasporediti i ugostiti.Svaka cast SLAVO od tebe covek ima sta da nauci.Jedino mi ja sad zao sto sam vrlo malo upoznao clanove foruma a u stvari sam stajao pored svih dok su se slikali a da nepricam za Zoranap koji je neponovljiv kako uzivo tako i na forumu sa svojim tekstovima.Ali boze moj bice jos prilika a ovi nasi administratori neka organizuju nesto da bi se svi jos bolje upoznali.Slike cu da prosledim Nenadx da postavi.Jos jednom hvala Slavi i njegovim ljudima na organizaciji.
uvek dobar pogodak
|
|
|
|
slavko75 |
Objavljen 24.01.2011. 11:54
|

Lovčina

Upisa: 1039
Pristupio: 26.01.2010. 09:37
|
Jank kaže:
slavko75 kaže:
jank je prvi
Hvala Slavko 75 pričao sam Sremcu i ZoranuP o vašoj organizaciji i druženju za Otvaranje lovne sezone pa ako Bog da ova družina će preko Drine samo da nam pošalješ pozivnice ili da nam obezbediš smeštaj i puške...ha ha ha...
AZA ONO PRAVI OFICIR...."Služimo narodu"..... 
a za sledeci otvor lova racunajte na poziv ima da bude zajebalo vek
UZIVAM U LOVU 
|
|
|
|
slavko75 |
Objavljen 24.01.2011. 11:57
|

Lovčina

|
joksa kaže:
<script src='http://img408.imageshack.us/shareable/?i=dsc03067h.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>  </noscript>sremac,joksa(moja malenkost)djordje i da li njega neko nezna(zoranp)
zoka svaka cast na BRCINAMA
UZIVAM U LOVU 
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 24.01.2011. 15:33
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
E kolege drago mi je da sam ostavio dobar utisak na vas, a i vi ste meni zaista ulepšali vikend da ni danas nisam o ničem drugom mislio nego o hajci...meni je bilo opet kažem predivno..kolega Joksa i njegov burazer su proveli dosta vremena sa nama taj dan i o njima dvojici imama zaista lepo mišljenje, a ako Bog da biće i druženja opet..jak dojam na mene je ostavio i kolega Sniper Hunter koji je zaista i izgledom i ponašanjem barem u mojoj glavici (što ste svi i mogli da vidite da je mala i pravilnog kružnog oblika ..ko ovaj smajli ) odgovarao pravom snajperisti, čovek je zaista faca B) (normalno u pozitivi), o Janku, Adminu, Intermarkeru ,kiletu i ostalima sam već pre govorio i još jednom kažem da Bog da opet negde ovakog druženja, ali da se pojavimo u još većem broju i da to bude kako valja,tj. ceo vikend..ovako samo nas braća iz Kosovske Mitrovice ispoštovaše ceo vikend..pozdrav i za njih B) .. nije Sremac napisao da kad smo na razzglas tražoili Limuna i čarapane izđe neki kolega lovac i kaže jel vi tražite Limuna..mi rekosmo da tražimo, a on će pa evo ga unutra sad ću da ga zovem, mi čekali, a ono više ni kolege, a ni Limuna, a bome ni Čarapana da izbiju bilo odkuda...tako da vi koda ste bežali od nas..drugi put svi članovi potala da zadenu karanfil za rever da se možemo raspoznati  ... samo da ne pomisle da smo ...znate već koji.. ,,
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
Jank |
Objavljen 24.01.2011. 16:13
|

Lovčina

|
[quote]Sniper Hunter kaže:
Hteo bih najpre da se zahvalim kolegi Slavi na organizaciji i velikom poslu koji je odradio da bi nas sve ugostio ukljucio sam se kasno u diskusiju posto je sinoc u mome selu doslo do prekida struje tako da nisam imao internet na druzenje sam stigao sa kolegom Kiletom koji je dosao kod mene jos u proslu sredu u stvari druzili smo se od proslog ponedeljka posto sam prvo ja bio ugosten sa njegove strane u Vrscu sada iz vasih komentara vidim da je bilo vise forumasa nego sto sam ja mislio da nas ima u hajci, nisam bio u mogucnosti da ostanem duze i da se druzimo malo duze ali se nadam da ce biti vise prilika i da je ovo samo pocetak naseg uzajamnog upoznavanja i druzenja,milo mi je da je sve proteklo bez problema i u najboljem redu
uprkos velikom broju ucesnika jos jednom VELIKO HVALA domacinima!

Slika sve govori... pogledajte osmeh na licu svih ljudi koji su na ovoj fotografije...Radost i zadovoljstvo zbog ovog susreta , ova slika ostaće večno u mom srcu...kao uspomena na jedno lepo druženje......
A čaša koju držim u ruci ....e s velikim zadovolstvom sam je ispio.....Sremčevo vino dušu greje....B)
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 24.01.2011. 16:38
|

Lovčina

|
Niko nije pomenuo šta se jelo i pilo, bilo je sveg i ića i pića a ovo su ljudi koji su bili zaduženi za lovački paprikaš ili gulaš....sve jedno kako ga ko naziva važno je da je bio veoma ukusan.....

Kuvari Majstori gulaša Pera i Boža lovci iz Starog Sela su zaslužili da se nađu na stranicama ove priče....
Hvala i ostalim kolegama koji su bili logistička podrška i koji su nas sve poslužili jelom i pićem....
|
|
|
|
bogoljub |
Objavljen 24.01.2011. 16:51
|

Veteran

Upisa: 710
Pristupio: 08.09.2010. 22:27
|
Svaka čast za organizaciju.Javili smo se organizatoru i malo popričali posle lova,zatim ručak a posle toga smo morali kod jednog lovca na rođendan u Veliku Planu.Nadam se da ce drugi put biti lepše vreme i da ce se odstreliti više predatora. |
|
|
|
Jank |
Objavljen 24.01.2011. 16:56
|

Lovčina

|
A evo i moje družine zbog velike gužve nismo uspeli da uđemo pod glavni veliki šator ali to nam nimalo nije smetalo da budemo dobro raspoloženi i veseli.....na terasi lovačke kolibe ili kako je već zovete...

Na slici su Zoran, Aca naš vozač, Dragan V. Željko, Drakan M i Darko.......a eno i Sremca iza Darka u pozadini....B)

Sa nama u društvu su bili i grupa lovaca iz Markovca a Jank je svojim šaljivim dosetkama uveseljavao prisutne lovce. Bilo je tu smeha do suza, pa sam mislio od toga da napravim jednu pravu lovačku priču ali da bi bila dobra priča mora dosta nepristojnih reči a Jank je jedan fini gospodin , nebi da bude nepristojan....ha ha ha....
|
|
|
|
Kile_ |
Objavljen 24.01.2011. 16:57
|

Lovčina

Upisa: 1429
Pristupio: 04.08.2009. 21:33
|
ufff ona kuvana rakija je bila jako jakaa preterali su sa secerom a trebali su vise vode da sipaju,bila bi idealna
Samo 300 i 4x4
|
|
|
|
Lovac Stari |
Objavljen 24.01.2011. 17:06
|

Lovčina

Upisa: 1325
Pristupio: 24.06.2009. 16:47
|
A Lala vam tamo drzao vrata u pozadini, cisto da ne lupaju zbog promaje ;).
Nego odakle su strelci sto odstrelise ona dva Sakala?
Dobar pogled.
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 24.01.2011. 17:16
|

Lovčina

|
Posle rastanka sa Slavom i svim tim divnim i gostoprimljivim ljudima moja "VESELA" GRUPA je morala da sredi utiske i sumira rezultate današnjeg lova pa smo svratili u Šumadinac mali restoran u Natalincima kraj Topole......a kako je dalje bilo neka pokažu ove slike.....

I leposam ih molio Ljudi idemo kući, a oni neće. Hoće kod Mire da popiju jOš jedno piće.....šta još jedno....ovde niko nikom ne ostaje dužan.....jedva sam se spasio, mislim opravdao sinoć kod lepše polovina.....ha ha ha...
Već je spremila... ....ali štaću kada volim LOV.....
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 24.01.2011. 17:21
|

Lovčina

|
Lovac Stari kaže:
Lovac Stari imaš dobro zapažanje stvarno je do Sremca bio Lala tek sam sad primetio.....
Za lisicu znam moj novi prijatelj koga sam tamo upoznao Saša Nikolić gost iz Beograda a heroji koji odstreliše ona dva zla "šakala"....neznam nek se sami jave....
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 24.01.2011. 17:38
|

Lovčina

|
kile_ kaže:
ufff ona kuvana rakija je bila jako jakaa  preterali su sa secerom a trebali su vise vode da sipaju,bila bi idealna
Kile ne da je bila rakija , morao sam da popijem dve, a posle sam začinio vinom ...Sa Fruške Gore.....ha ha ha....od Sremca....
|
|
|
|
slavko75 |
Objavljen 24.01.2011. 17:50
|

Lovčina

|
U BRE to je pravo uzivanje sad mi krivo sto nisam mogo doci
oj rakijo rako ja te volim jako
UZIVAM U LOVU 
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 24.01.2011. 17:53
|

Lovčina

|
Eto ja svoje ispričah...jedno nezaboravno druženje, Pomoravci dobri i gostoprimljivi ljudi, dobri domaćoni, pa iako je bilo nekih propusta ne treba zameriti, mi smo došli na Šakalijadu a ne da tražimo dlaku u jajetu.....
HVALA SVIMA KOJI SU UČESTVOVALI,,,,HVALA ORGANIZATORIMA....
HVALA SLAVO
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 24.01.2011. 17:56
|

Lovčina

|
slavko75 kaže:
U BRE to je pravo uzivanje sad mi krivo sto nisam mogo doci
oj rakijo rako ja te volim jako 
Baš šteta Slavko što nisi bio u Srbiji, da se družimo i upoznamo nove prijatelje....:uF
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 24.01.2011. 17:56
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Lovac Stari kaže:
Stari, ja sam naplaćivao ulaz i cepkao karte na vratima! 
One što se vikaju šakali, utepaše domaćini! Ko bi drugi, naravno.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|