Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Šakal (mali vuk) iz Trskara

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Šakal (mali vuk) iz Trskara
sheytan
 Hvala, tebra CaEnis & tebra Podunavatz! iveli 3

Bash interesantan dozivljaj, Podunavatz! Bravo 2 Chestitaaaam!

Chestitke i ostalim kolezama! iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

mrwa22250

Podunavac kaže:

Ali evo cele priče koja je po meni veoma čudna. Apinest je postavio grupu u kojoj sam i ja bio na doček za prvi pogon. Mene je postavio na dobro mesto u gustiš kraj jednog kanala gde se jasno videla utabana staza kojom se redovno kreće divljač..

Eto vidis zemo sta znaci kad imas pravog prijatelja i pobratima pa te namesti na pravo mesto,odstrel skoro zagarantovan.Bas mi je i Lala pricao,da ga je njegov prijatelj Sremac,postavio na isto tako fenomenalno mesto da je pravo cudo kako nije imao sansu za odstrelSmekoU svakom slucaju srecan je sto je izasao iz te dzungle ziv i zdrav,sa sve Bejbeovim rancem na ledjima,a u rancu dorucak za celu ekipuHaHaHa
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Neca92
 Шеки, Подунавац - честитке! Bravo 2

Него, Подунавац, што бре тако ситном сачмом на шакала, поготову што је био предметна дивљач? Hmmm
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Podunavac
 Hvala svima na čestitkama.
Mrwa sledeći kojeg će Sremac da postavi na dobro mesto za odstrel je Zoli. Bar mu je tako obećao. A Lali je svejedno dali mu nešta izađe ili ne, kad ne može da pogodi. Ali zato dobro viče: mooooj!ROFL
Neco ja kod mene u lovištu (i društvima gde idem u goste) namam šakala. Lisicu redovno lovim sa sačmom 3,5 mm ili ako čekam sa 22 LR. Ponekad i karabinom (30-06 Spr.). Tako da ustvari uopšte nemam sačme krupnije od 3,5 mm jer mi ničemu ne služi. A gde god da idem u goste nosim svoju municiju sa sobom. Apinest mi je taj dan nudio sačmu granulacije 4,5 mm ali ja nisam hteo da uzmem. Šakal je odstreljen sa Mirage Clever T4 Royal Game 36 grama. Međutim za ovu sezonu ću ipak da pazarim kutiju patrona granulcije 4,5 mm da imam kad krenem kod pobratima.
Tri prsta 2Kolce

Zoran Zoli
 Cestitam kolegama , a sto se tice pogona i ceke imenjace ne nanosi mi vise boli , sve je bilo namesteno sremcu a nisam znao da su i tebe odveli na pravo mesto ROFL
srbijalov

apinest

Podunavac kaže:
Apinest mi je taj dan nudio sačmu granulacije 4,5 mm ali ja nisam hteo da uzmem.

Neco, takvi su ti novopečeni EUropejci: neće da pucaju srBsku "Krušik" municiju iako znaju da je 100% učinkovita! Draža im je italijanska, nemačka i španska džebana. Mora biti da je zbog boje... Grin

sheytan
 I meni je Draža... Stidljiv

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Podunavac
 И мени је чича, овај Дража....
Не може човек никада да угоди свима. На задњем дружењу ме појединци (националисти Grin) прозивали због избора муниције. Ја пуцам италијанску. Ипак су они наши савезници.Grin Шпанску несмем због бломби у зубима. Из поверљивих извора сам чуо да од Рио муниције испадају из зуба.ROFL А што се тиче србеће муниције пуцам ППУ за карабин. Ја мислим да је то довољно од неког ко има двојно држављанство.Grin
Tri prsta 2Kolce

golf071
 A sta koristis za glinene? lovac
Novine

Podunavac
 Pa video si druže kod Zolija. Vušir M 90 Trap T2.
Tri prsta 2Kolce

sheytan

Podunavac kaže:

Shock

Qquuuuuuuu!!! Avatar mi se u (neznanom) grobu prevrtje! Cry

Avatare, oprosti mu, ne zna shta radi! Siroma

Dragoljupe

iveli 3

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

golf071

Podunavac kaže:
Znam vidio sam,samo tvoji pogadjaju a meni uvalili fals.SmekoHaHaHa
Novine

mrwa22250

Podunavac kaže:

Odlican metak,kao i ostali iz M-90 palete.Nisam ga uspeo naci,a da jesam,sigurno se ni ona dva glinenaca nebi izvuklaSmeko

Zoran Zoli
 Mrvane nece ti pomoci ni celokupna paleta trap municije samo da se vidimo boze zdravlja na sledecem skupu iveli
srbijalov

mrwa22250

Zoran Zoli kaže:
Mrvane nece ti pomoci ni celokupna paleta trap municije samo da se vidimo boze zdravlja na sledecem skupu iveli

Jedva cekam,a do tada,kao aktuelni sampinjon imam pravo da se qrcimPresrean

Neca92
 Апинест, можда је Подунавац сујеверан па не воли да зајми муницију од других. Grin Шалим се мало. Grin

Подунавац Odobreno
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Podunavac

golf071 kaže:

Podunavac kaže:
Znam vidio sam,samo tvoji pogadjaju a meni uvalili fals.SmekoHaHaHa

Moji su kupljeni u EU, a tvoji za izvoz u treće (nerazvijene) zemlje.ROFL
Tri prsta 2Kolce

Podunavac

sheytan kaže:

Podunavac kaže:

Shock

Qquuuuuuuu!!! Avatar mi se u (neznanom) grobu prevrtje! Cry

Avatare, oprosti mu, ne zna shta radi! Siroma

Dragoljupe

iveli 3

Bata Šeki to se zove asimilacija manjina. Ako ne može čistom silom onda ekonomski.Grin Lovnu sačmenu municiju koristim isključivo italijansku. Uglavnom Mirage, premda sam probao i NSI, RC i B&P. Što se tiče trap municije gde se mnogo puca ekonomski aspekat je itekako bitan. Vušir je njjeftiniji kod mene, a ne zaostaje po kvaliteti za ostalim proizvođačima u tom rangu. I uvek ga ima u svim prodavnicama i na strelištima gde se održavaju takmičenja.
Tri prsta 2Kolce

Podunavac

Neca92 kaže:
Апинест, можда је Подунавац сујеверан па не воли да зајми муницију од других. Grin Шалим се мало. Grin

Подунавац Odobreno

Нецо па зар да од ових злојеба зајмим муницију? Па да ми подвале патроне пуњене конфетама уместо сачмом.Grin
Tri prsta 2Kolce

golf071

Podunavac kaže:

Neca92 kaže:

Подунавац Odobreno

Нецо па зар да од ових злојеба зајмим муницију? Па да ми подвале патроне пуњене конфетама уместо сачмом.Grin
Ne,Smeko nebi oni to uradili sigurno..........puc puc
Novine

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Mali minsterlender KINOLOGIJA 10 27.08.2019. 11:32
Mali Tetreb (Ruževac) LOV NA SITNU DIVLJAČ 29 02.10.2012. 21:33
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 38
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,391,749 posete www.srbijalov.com