Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Engleski Poenter

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Engleski Poenter
milols_lovac_ostrovac
 i na kraju novosti iz moje odgajivacnice,u martu ocekujem leglo od nove kuje koja je od sada u mom vlasnistvu..inace uparena je sa Belim,nadamo se novim malim lovcima..pozz za sve poenterdzije..

URL=http://imageshack.us/photo/my-images/528/dsc04978u.jpg/]img528.imageshack.us/img528/518/dsc04978u.jpg[/URL]

Hunter forever
 Ne zurim polako sve.. Jos nisam u potpunosti siguran da sam odradio komandu sedi kako treba jer pas ustane neki put sam bez komande i sve dok to ne iskorenim necu prestati da radim na toj komandi. Naucio sam ga apel koji gotovo odlicno radi.. Aport ne zurim,polako samo da psa uvedem u nesto sto tek sledi u daljoj obuci. Carli je odlican a najlepsa njegova slika mi je ona dok je bio jos jako mali kada je stajao u marci na pecaljku.. Jedna od lepsih slika poentera koju sam video,vidim sa njim si poceo da radis aport. Koliko sada meseci ima? 6 meseci,ako se ne varam? Drago mi je sto povecavas broj pasa u tvojoj odgajivacnici,pa mozda za koju godinu i ukrstimo linije ako sve bude kako treba. Puno pozdrava

Vule nadam se i ja,odstrelices valjda nekog fazana i zeca sa njegove marke dok ja ne pocnem da lovim. Grin
marka Engleski poenter marka

milols_lovac_ostrovac

Hunter forever kaže:
Ne zurim polako sve.. Jos nisam u potpunosti siguran da sam odradio komandu sedi kako treba jer pas ustane neki put sam bez komande i sve dok to ne iskorenim necu prestati da radim na toj komandi. Naucio sam ga apel koji gotovo odlicno radi.. Aport ne zurim,polako samo da psa uvedem u nesto sto tek sledi u daljoj obuci. Carli je odlican a najlepsa njegova slika mi je ona dok je bio jos jako mali kada je stajao u marci na pecaljku.. Jedna od lepsih slika poentera koju sam video,vidim sa njim si poceo da radis aport. Koliko sada meseci ima? 6 meseci,ako se ne varam? Drago mi je sto povecavas broj pasa u tvojoj odgajivacnici,pa mozda za koju godinu i ukrstimo linije ako sve bude kako treba. Puno pozdrava

Vule nadam se i ja,odstrelices valjda nekog fazana i zeca sa njegove marke dok ja ne pocnem da lovim. Grin

druze Carli je sada ima 5 punih meseci..

Hunter forever
 Tacno mesec dana je stariji od mog poentera... Grin
Jel si ga vodio u polje kako se ponasa???

Negovan
 Komercijalni lov LU FAZAN Sedlare
Negovan priložio:
dsc00280.jpg

Negovan
Negovan priložio:
dsc00285.jpg

Negovan

Negovan kaže:
Negovan priložio:
dsc00282.jpg

Negovan
Negovan priložio:
dsc00281.jpg

Negovan

Negovan kaže:
Negovan priložio:
dsc00283.jpg

DarkoJelena
 i40.tinypic.com/eth8bo.jpg Lov sa poenterom treba doziveti srbijalov
www.poenter.com

DarkoJelena
 Svim lovcima i poenterdzijama cestitam Badnji Dan,
www.poenter.com

Gajger
 Hvala Darko, jel ovo na slici u sredini Aba?

DarkoJelena
 Jeste, u sredini je Aba, ovo levo joj je cerka a desno sin koji je pre par dana otputovao u Tursku. Kako ti je keric?
www.poenter.com

Hunter forever
 Au gajger uze mi rec iz usta cim sam pogledao sliku hteo sam to da pitam Grin
Grandzero sad lovi u turskim lovistima. Grin
Bice slika sutra danas sam imao nekih problema sa konekcijom tacnije nije bilo struje pa net nije radio..

DarkoJelena
 Mir Boziji Hristos se rodi...
www.poenter.com

Hunter forever
 Vaistinu se rodi... Srecan praznik kolege lovci i odgajivaci. Puno pozdrava. Evo jedne slike uhvatio sam ga da stoji mirno. Grin
AGA
Hunter forever priložio:
aga_7.jpg

DarkoJelena
 Lepo izgleda keric samo probaj iz malo nizeg ugla da ga slikas lepse ce da se vidi. Povecaj mu koji gram na telesnoj masi. Odmori ga malo sigurno ima jake treninge Lisica;).
www.poenter.com

DarkoJelena
 i39.tinypic.com/143lvs6.jpg
Ovo je iz mladjih danapuc pucpuc pucpuc puc;)
www.poenter.com

Hunter forever
 Ja bi voleo da on izgleda malo deblje,uvek ima hrane u boksu ali nikad ne pojede sve pojede onoliko koliko mu treba. Hranim ga mesom za pse u kome ima i malo vise masti u meso prilikom kuvanja dodajem povrce a posle i testeninu,dajem mu i veoma kvalitetne granule. ali opet izgleda ovako. Mozda zbog toga sto je cesto pusten i stalno trci. Na ovoj slici bas ima stav.

Hunter forever
 Vec ima duboke grudi..postavicu sliku na kojoj se malo bolje vidi o cemu pricam.. Inace ovde na forumu je i onaj decko sto je dolazio samnom po stene nik mu je vule991... Imas li jos neku sliku Aginog oca,ako imas postavi. Pozdrav

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Engleski seter KINOLOGIJA 1168 13.09.2017. 21:05
Engleski špringer španijel KINOLOGIJA 160 17.02.2016. 21:12
Pudl poenter KINOLOGIJA 8 15.01.2013. 22:44
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 24
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,472
Najnoviji član: David N

Poslednje vesti
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,762,705 posete www.srbijalov.com