Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Breton

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Breton
DakiNS
 Naziv uzgajivačnice iz Lapova a prevod pojma nemam
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

alex
 Forest Eye znaci u prevodu Šumske Oči.
To je odgaivacnica iz Lapova kolege Ivana Ilica sa kojim sam lovi mnogo puta i uvek sam bio zapanjen sa njegovim bretonima kako izgledaju i kako rade.

Tako da o njegovim bretonima imam samo mogu reci sve najbolje.
Jedan njegov maldi breton je ispred mene markirao tri kokice i petla 
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

amigo
 ovaj ker na slici je ivanov a zove se cinimi se hudini
volim da lovim

alex
 Ove su neke slike koje sam nasao od Ivanovih pasa a slike su sajta balakan kinologija.

img703.imageshack.us/img703/7707/41nb6.jpg

img864.imageshack.us/img864/230/87825144xx7.jpg

Slike ne znam od kada su te sam pronasao sa balkan kinologija inace njegovi bretoni su veoma lepi i radni kao sto sam vec rekao 

duskodugousko
 Jedna fotografijica iz lova,u trenucima predaha.
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

lovac001
 ne znam gde da pisem pa ajd ovde jer je u pitanju bretonac..star 7 meseci nestasan je jos uvek ,veoma hiperaktivan pas..pa mi se malopre pozali komsinica da joj lomi cvece jer provlaci sape kroz ogradu koja je inace moja tj ja je platio,a zali se i da joj smeta sto pas laje,pa me zanima dal moze da mi pravi probleme ili samo podjebava.

duskodugousko
 Imas raznih ljudi..U sustini ti ne moze nista ali ako je neka ostrokondja i ako joj nije stalo do dobrosusedskih odnosa onda ce da nastavi da te podje.ava a najgori scenario necu da pominjem,a u njemu bi pas izvukao deblji kraj.Samo vodi racuna da ta kvocka ne baci nesto preko ograde.. Moj drugar je imao slican problem ali je imao vise pasa.Prema statutu naseg grada u njegovoj ulici svaka kuca moze da gaji samo jednog psa,jednu macku i 10 golubova,pa je na kraju zbog prijave komsija morao da ogranici broj pasa na jednog.
Ako si mislio na to da li ce pas da nastavi da podje.ava onda je odgovor da.;)

alex
 Mislim da po zakonu moze da ima dva psa tako sam bar cuo 

duskodugousko
 Po kom zakonu?

alex
 tako mi je receno kada sam nabavio drugog psa mog jazavicara a sestra ima starog vucijaka pa mi je receno ako komsije budu pravile problema da kazem da je dozvoljeno drzanje dva psa 

duskodugousko
 Pravo da ti kazem nisam mnogo razmisljao o tome.Znam da je kod nas u gradu u pojedinim ulicama statutom ogranicen broj pasa,macaka i golubova po domacinstvu a u ostalim ulicama,manje prometnim,takvo ogranicenje ne postoji.

alex
 Moj otac je odgaivac Srpskih Visokoletaca ima dosta golubova i imamo dva psa.
I to je u redu ako su psi uredno vakcinisani i cipovani tako bar kazu

duskodugousko
 Komsiji su skoro psi lutalice poklale dosta golubova,pokidali zicu i usli u golubarnik. Trazio je od opstine naknadu stete ali mu je tuzbeni zahtev usvojen samo za deset golubova jer je statutom ogranicen broj golubova u njegovoj ulici na 10.
Odosmo mi Van teme ;)

alex
 MOg druga je ujeo pas lutalica i on je tuzio i sada treba da ide na sudjenje pa ce da sta ce da bude

lovac001
 hvala na odgovoru,po zakonu imam pravo na dva psa u gradu i dve macke,a ja imam samo jednog.mislio sam konkretno dal moze da mi pravi neki problem u vezi toga sto pas laje na macke koje prolaze,mozda zvuci smesno ovo sto citate,al tako je to sa mojim komsilukom.a ne moze da mu baci nista celo dvoriste je pod kamerama i to svi znaju ,kamere su tu bas zbog kera iz tog razloga

DakiNS
 Kolega najbitnije je da je pas siguran od veštukare, sa druge strane još je mlad pa mu je to jedna vrsta igre, sada već pokazuje pravi temperament bretona i potrebne su mu u dvorištu igračke, ali da to lajanje ne pređe u naviku , ako si u mogućosti kada zalaje ti malo podvikni na njega čisto da zna da ne treba konstantno da laje a bretoni su promućurni i brzo će shvatiti kada treba lajati iako je taj njegov lavež ustvari lovački nagon a i odbrana teritorije.Pas

lovac001
 hvala drugari,hvala.a pas je obezbedjen maksimalno.ne mogu a i ne smeju mu nista

Indjijanac
 nemoj samo da imaš problem kao ja sa mojim komšijom mene moj tužio danas mi stiglo iz suda
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

DakiNS
 Za čega , jel zbog malog bretončića

Indjijanac
 ma jok ,uzeo sam seme za ljute papričice od nekog darka iz ns,posadio i kad su bile u cvetu papričice ,to su tako ljute papričice da su komšiji pocrkale pčeleROFL
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,725,876 posete www.srbijalov.com