Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Prepelica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Prepelica
DakiNS
 Danas prva njiva sa pšenicom ovršena kod mene u komšiluku
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

mrwa22250
 i kod nas progledale prve strnjike ali pesma prepelica nikad slabija u zadnjih 10 god.Confused
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Cvele
 Takodje kod nas... nista se ne cuje Sad
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

ssekir75
 mi ih slušamo već neko vreme. mada mene ne zanimaju...
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

ultras035
 Ja bih zeleo ove godine da se oprobam u lovu prepelica, najvise zbog psa,samo nisam siguran da li ih ima kod nas kao ranije
"Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!"
i50.tinypic.com/jf94dc.jpg

milenko0609
 kod nas ih ima, čuju se, videćemo kad krene lov.....
30-06,22-250,NOD,JOD,I BOG DA TE VIDI...

dragand
 Evo i ovde hvata u ruke covek Odobreno

http://www.youtub...YJfn26kLvI

Neca92

dragand kaže:
Evo i ovde hvata u ruke covek Odobreno

http://www.youtub...YJfn26kLvI

E, sad definitivno mislim da je ovo cista namestaljka! Smile Za mali vremenski period imamo dva hvatanja prepelica u letu rukama. Izgleda da ovogodisnje prepelice slabo vide, lete pravo lovcima u ruke! Grin Slicna fora kao onaj orao koji odnosi dete u parku. Smile
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

PEZ
 Neco ovde je u pitanju ranjena prepelica i deluje mi da leti prilicno sporije nego ona sa prethodnog snimka.
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

dragand
 Neco snimak tog orla su radili studenti Americkog fakulteta za diplomski rad cisto sumnjam da neko od "obicnih ljudi" moze da napravi bas ovakve stvari svasta je moguce Smile

Indjijanac
 u lovu se jako često dešava da prepelica dobije po očima,a da joj ostali ekstremiteti funkcionišu pa tako može da se vidi kako jednostavno neko vreme lebdi u vazduhu dok se neprizemlji,a sa ovog snimka se takodje vidi da je prepelica ranjena i da tako leti jer je krenula prema lovcima,što je inače neuobičajeno.
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Neca92

dragand kaže:
Neco snimak tog orla su radili studenti Americkog fakulteta za diplomski rad cisto sumnjam da neko od "obicnih ljudi" moze da napravi bas ovakve stvari svasta je moguce Smile

Znam da je snimak laziran i da se radi o projektu studenata, zato sam ga i pomenuo i povezao sa ovim pricama o hvatanju prepelica.
Nije mi tako lako za poverovati, prosli klip sa prepelicom je bas bio popularan, mozda je neko hteo da iskoristi istu foru...ali ko ce ga znati, sve je moguce... Confused
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Indjijanac
 malo skrenusmo sa teme ali ajde i to da razjasnimo.Dakle ono što lov čini uzbudljivim je to da nema šablona po kom se lovi,tako kaže i ona stara poslovica da zeca ima svugde pa čak i pod lovačkim šeširom!mnogo puta smo u lovu bili svedoci neobičnih dogadjaja koje kada bi prepričali nekom,on samo odmahne rukom i kaže"lovačka priča",bio sam svedok više puta kad prepelica leti kao na ovom snimku,možda izgleda smešno ali je istinito,bio sam svedok i kad je čovek klipom kukuruza pogodio zeca u punom trku,koji se samo izvrnuo u brazdu.

Bigman86

Indjijanac kaže:
malo skrenusmo sa teme ali ajde i to da razjasnimo.Dakle ono što lov čini uzbudljivim je to da nema šablona po kom se lovi,tako kaže i ona stara poslovica da zeca ima svugde pa čak i pod lovačkim šeširom!mnogo puta smo u lovu bili svedoci neobičnih dogadjaja koje kada bi prepričali nekom,on samo odmahne rukom i kaže"lovačka priča",bio sam svedok više puta kad prepelica leti kao na ovom snimku,možda izgleda smešno ali je istinito,bio sam svedok i kad je čovek klipom kukuruza pogodio zeca u punom trku,koji se samo izvrnuo u brazdu.

Ja znam za coveka koji je gadjao zeca nozem od 200-300 eura, doduse on je uspeo samo da izgubi noz. Grin

Nego kakvo je stanje sa prepelicama u nasem kraju? Nesto nisam siguran da ih ima.

Indjijanac
 čuju se itekakoVeselo

DakiNS
 Sedim na kućnom pragu , opija me miris Noćne frajle i pevanje prepelica.A oko nogu mi se mota jedno malo kučence
Veselo
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Predator

DakiNS kaže:
Sedim na kućnom pragu , opija me miris Noćne frajle i pevanje prepelica.A oko nogu mi se mota jedno malo kučence
Veselo

Nekoliko kilometara dalje, mirišem gradski smog i slušam zvuke automobila. Cry
Nazad na temu
Žito se uveliko žanje, nisu tolike vrućine kao prošle godine, biće vjerovatno i bolji lovovi. ;)

Sasvim prirodno

Boban
 Znaci bice Prepelica i druzenja od 1- Avgusta.Odobreno

sheytan

Predator kaže:

DakiNS kaže:
Veselo

Nekoliko kilometara dalje, mirišem gradski smog i slušam zvuke automobila. Cry
Nazad na temu
Žito se uveliko žanje, nisu tolike vrućine kao prošle godine, biće vjerovatno i bolji lovovi. ;)

Biće, biće, naročito ako preoru sva strnjišta skoro monumentalno... Cry
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Indjijanac
 O baksuze pusti nas bar da se nadamo!udaranje

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 43
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,392,309 posete www.srbijalov.com