Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Breton

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Breton
spiki
 Za kolegu Dakija, od steneta do odraslog Lakija Smile

Lala
 Au miša mu njegovog, pa ovaj je gradjen isto kao Zik!!!!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Jes gledo onaj film "Kakav deda takav unuk" , još samo da krene udarati po pivu _ preslikan
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

DakiNS
 Sada sam na sajtu KSS gledao spisak šampiona tj priplodnjaka u rasi breton i na 35 mestu ima mladi šampion Bim , Mrvanov brat iz legla

DakiNS
 Baš sam danas bio kod njegovog vlasnika na svinjarijama i doooobrom belom vinu pa malo na brzinu ga uslikao. Ima li neko da da komentar(može i negativan ne ljutim se) jer vidim da ćemo ovoj temi davati uskoro četrest dana

DakiNS
 Nemiran kao đavo. Da je Mrvan poživeo teško bi se razlikovali

sima
 Prelep pas...Presrean

sima
 Pozdrav, evo moje kuje, stara je 2,5 meseca, inace ovo je prva slika pa nemojte mi zameriti ako nesto nije u skladu sa pravilima B)
Od pre 15 dana je u mome vlasnistvu, nisam pre toga imao bretonca, i moji prvi utisci su fenomenalni, toliko energije u tako mlalom psu Veselo
Presrecan sam iveli

></script><noscript>img713.imageshack.us/img713/9279/imag0110p.jpg</noscript>

DakiNS
 I kada mi neko kaže da ne voli kučiće , taj ne voli ni sebe

misa 71
 Daki lep ti je breton B)
Ja danas ugovorio sa drugarom da mi ostavi jednog bretona trikolora od vrlo lepih i radnih pasa iz V.Gradišta , kuja mu se danas oštenila pa će mo videti za dalje.Inače imam pored moja tri poentera i jednu kuju bretonku koju moj otac nebi dao ni za živu glavu .Vezao se ćale za nju kao malo dete za igračku Pas
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

DakiNS

misa 71 kaže:
Daki lep ti je breton B)
Ja danas ugovorio sa drugarom da mi ostavi jednog bretona trikolora od vrlo lepih i radnih pasa iz V.Gradišta , kuja mu se danas oštenila pa će mo videti za dalje.Inače imam pored moja tri poentera i jednu kuju bretonku koju moj otac nebi dao ni za živu glavu .Vezao se ćale za nju kao malo dete za igračku Pas

Videh je kod tebe Mišo znaš da je i režala na mene, dok se nije udobrovoljila.
Što se tiče psa , nažalost nije kod mene već kod novog vlasnika i to poodavno. Ja sam sebi ostavio njegovog brata iz legla Mrvana.

DakiNS
 Simo ima li sličnosti
DakiNS priložio:
aka.jpg

alex
 Bas lep breton Pas
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

sima
 Ma cini me kao da su preslikani...
Ostaje nam da prosudimo svi zajedno Smile

type='text/javascript'></script><noscript>img513.imageshack.us/img513/6983/imag0107g.jpg</noscript>

DakiNS
 Lepa kujica samo fotograf lošGrin

Nego da pojasnim upis sa teme poenteri.Kolega Sabatti moj Zik odrastao je u stanu jer su takvi bili uslovi. U početku bio je slabo rahitično i bolećivo kuče.Iako linjanje relativno kratko traje njegovo je trajalo malo duže. Popravio sam mu ishranu povećavajući količinu B vitamina sa kvascem i uljem o klica kukuruza.Redovno ga izvodio u dugačke šetnje, gde je mogao trčati koliko mu volja,a hvala bogu volje je na pretek.. Usput sam mu dodavao AD kapi i sardine radi D vitamina ali osnova svega bilo je jak kondicioni trening i pojačana kvalitetna ishrana.Da ne dužim , može pas da bude u stanu samo je jako bitno da ga po izlasku iz stana recimo držiš da stoji ili sedi pored tebe dok čekaš patke. Nego da skoro odmah ima mogućnost da trči da bi procirkulisala krv i da bi se zagrejao.A i posle lova da ne zagineš u kafani a on vezan za ogradu ili branik od auta, a isto i u autu.Sve ono kako bi sebi poželeo radi i njemu i nećeš pogrešiti. Moj Zik je spavao nekad kada se uvuče u krevet na belom čaršavu a nekoliko sati posle gazio poluzamrznutu baru i aportirao preko kanala . Brisanje posle i istrčavanje da se zagreje i nema problema.

sabatti
 ocekivao sam odgovor bas od tebe ,hvala puno.a ovo za kafanu desavalo se da udje samnom u kafanu nikad nije ostao u kolima bas vodim racuna o njemu.pozdrav,hvala jos jednom,.

DakiNS
 Odrastao je ovako

sabatti
 lepo lepo.nema lepsih pasa od bretona.nekada sam imao crno belog ziveo je 17 godina,sada imam trobojnog nego nemogu da prebacim slike na racunar jos uvek.tvoji psi izgledaju mirno ustvari lepo su vaspitani,dok ovaj moj ceo dan ne staje,po vasim savetim sada gricka junecu kosku kuvanu tako da je malo miran dok mu je interesantna.

DakiNS
 A obožavao ovo

sima
 DakiNS- Kazem ja da je fotograf los, ali niko da mi veruje, odma ce da ga menjamo ;)...
Rodovnik stize u ponedeljak pa ce da stavimo njega, i neku lepsu sliku, da se i fotograf malo popravi, svaki pocetak je tezak Grin

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,461
Najnoviji član: Cikazuba

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,546,175 posete www.srbijalov.com