Sada sam na sajtu KSS gledao spisak šampiona tj priplodnjaka u rasi breton i na 35 mestu ima mladi šampion Bim , Mrvanov brat iz legla
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
Baš sam danas bio kod njegovog vlasnika na svinjarijama i doooobrom belom vinu pa malo na brzinu ga uslikao. Ima li neko da da komentar(može i negativan ne ljutim se) jer vidim da ćemo ovoj temi davati uskoro četrest dana
Pozdrav, evo moje kuje, stara je 2,5 meseca, inace ovo je prva slika pa nemojte mi zameriti ako nesto nije u skladu sa pravilima B)
Od pre 15 dana je u mome vlasnistvu, nisam pre toga imao bretonca, i moji prvi utisci su fenomenalni, toliko energije u tako mlalom psu
Presrecan sam
Daki lep ti je breton B)
Ja danas ugovorio sa drugarom da mi ostavi jednog bretona trikolora od vrlo lepih i radnih pasa iz V.Gradišta , kuja mu se danas oštenila pa će mo videti za dalje.Inače imam pored moja tri poentera i jednu kuju bretonku koju moj otac nebi dao ni za živu glavu .Vezao se ćale za nju kao malo dete za igračku
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja.
misa 71 kaže:
Daki lep ti je breton B)
Ja danas ugovorio sa drugarom da mi ostavi jednog bretona trikolora od vrlo lepih i radnih pasa iz V.Gradišta , kuja mu se danas oštenila pa će mo videti za dalje.Inače imam pored moja tri poentera i jednu kuju bretonku koju moj otac nebi dao ni za živu glavu .Vezao se ćale za nju kao malo dete za igračku
Videh je kod tebe Mišo znaš da je i režala na mene, dok se nije udobrovoljila.
Što se tiče psa , nažalost nije kod mene već kod novog vlasnika i to poodavno. Ja sam sebi ostavio njegovog brata iz legla Mrvana.
Nego da pojasnim upis sa teme poenteri.Kolega Sabatti moj Zik odrastao je u stanu jer su takvi bili uslovi. U početku bio je slabo rahitično i bolećivo kuče.Iako linjanje relativno kratko traje njegovo je trajalo malo duže. Popravio sam mu ishranu povećavajući količinu B vitamina sa kvascem i uljem o klica kukuruza.Redovno ga izvodio u dugačke šetnje, gde je mogao trčati koliko mu volja,a hvala bogu volje je na pretek.. Usput sam mu dodavao AD kapi i sardine radi D vitamina ali osnova svega bilo je jak kondicioni trening i pojačana kvalitetna ishrana.Da ne dužim , može pas da bude u stanu samo je jako bitno da ga po izlasku iz stana recimo držiš da stoji ili sedi pored tebe dok čekaš patke. Nego da skoro odmah ima mogućnost da trči da bi procirkulisala krv i da bi se zagrejao.A i posle lova da ne zagineš u kafani a on vezan za ogradu ili branik od auta, a isto i u autu.Sve ono kako bi sebi poželeo radi i njemu i nećeš pogrešiti. Moj Zik je spavao nekad kada se uvuče u krevet na belom čaršavu a nekoliko sati posle gazio poluzamrznutu baru i aportirao preko kanala . Brisanje posle i istrčavanje da se zagreje i nema problema.
ocekivao sam odgovor bas od tebe ,hvala puno.a ovo za kafanu desavalo se da udje samnom u kafanu nikad nije ostao u kolima bas vodim racuna o njemu.pozdrav,hvala jos jednom,.
lepo lepo.nema lepsih pasa od bretona.nekada sam imao crno belog ziveo je 17 godina,sada imam trobojnog nego nemogu da prebacim slike na racunar jos uvek.tvoji psi izgledaju mirno ustvari lepo su vaspitani,dok ovaj moj ceo dan ne staje,po vasim savetim sada gricka junecu kosku kuvanu tako da je malo miran dok mu je interesantna.
DakiNS- Kazem ja da je fotograf los, ali niko da mi veruje, odma ce da ga menjamo ;)...
Rodovnik stize u ponedeljak pa ce da stavimo njega, i neku lepsu sliku, da se i fotograf malo popravi, svaki pocetak je tezak
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?