Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Breton

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Breton
zele75
 Daki neodustaj od namere da ih opet uparis do god postoji sansa.Nedesava se cesto da svi stenci iz legla budu tako eksterijerno a i radno podjednaki.Evo mog Paka na terenu .
zele75 priložio:
dsc01790.jpg

zele 75

Neca92
 Prelep pas, stvarno! Ja bas ovakve volim, po celom telu preovladava bela boja, a glava zuta! Bas mi se svidja!

Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

mika
 ZivioRodjopas 3

Kolega dobro nam došao ali bio bi i red da se predstaviš bilo na profilu ili na temi predstavite se.

Srbijalov Admin Tim

mika
 Pas je prelep a najvisE mi se dopada glava i boja i oblik prelep svaka cast.

mika

mika kaže:
ZivioRodjopas 3

Kolega dobro nam došao ali bio bi i red da se predstaviš bilo na profilu ili na temi predstavite se.

Srbijalov Admin Tim
Svakako kolega ja sam Milos nov sam na sajtu pa neznam bas sve kako to ide dok nevidim i dok neupoznam sajt razumeceteme

alex
 PAS je lep ali kao sto ste rekli gore u upisu da mu otac nije lep ali se kolega nalovio pored njega.
Naravno da mi svi gledamo da imamo radnog i lepog psa ali sam ja tu vise da imam radnog psa za moje srce koji ce me svaki put na terenu odusevljavati i koji ce raditi meni za srce 
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

zele75
 Hvala neca92,mika i alex drago mi je ako vam se dopada.

zele 75

zele75

alex kaže:
PAS je lep ali kao sto ste rekli gore u upisu da mu otac nije lep ali se kolega nalovio pored njega.
Naravno da mi svi gledamo da imamo radnog i lepog psa ali sam ja tu vise da imam radnog psa za moje srce koji ce me svaki put na terenu odusevljavati i koji ce raditi meni za srce

Aleks pas sa te slike Robin mu je deda nisam rekao da nije lep nego da nije neki eksterijerac(nema sampionskih zvanja)mada ima jednu cac titulu.Sliku sam postavio najvise razloga sto je sa svojih 14 god.izgledao izuzetno ocuvano i negovano sto je meni licno govorilo koliku vrednost ovaj pas ima za svog gazdu(kroz cije ruke je proslo podosta pasa a ovaj se zadrzao od steneta).Slazem sa tobom da bi svi voleli da imaju lepo i radno.Meni pas prvenstveno treba za praktican lov jer bez psa za mene lov gubi smisao.Nema potrebe da mi persiras.B)Evo jos jedne slicice.
zele75 priložio:
dsc02349.jpg

zele 75

alex

zele75 kaže:

alex kaže:

Aleks pas sa te slike Robin mu je deda nisam rekao da nije lep nego da nije neki eksterijerac(nema sampionskih zvanja)mada ima jednu cac titulu.Sliku sam postavio najvise razloga sto je sa svojih 14 god.izgledao izuzetno ocuvano i negovano sto je meni licno govorilo koliku vrednost ovaj pas ima za svog gazdu(kroz cije ruke je proslo podosta pasa a ovaj se zadrzao od steneta).Slazem sa tobom da bi svi voleli da imaju lepo i radno.Meni pas prvenstveno treba za praktican lov jer bez psa za mene lov gubi smisao.Nema potrebe da mi persiras.B)Evo jos jedne slicice.

B)

zele75
 Kolege sta ima kod vas nesto se se ucutali.Ja nisam bio na terenu posle ovog snega ali nadam se za vikend ako obaveze dozvole.Evo jos par slicica iz ovogodisnjih januarskih lovova bice i novih samo da krenemo.Ovako smo odlazili na teren.
zele75 priložio:
dsc02419.jpg

zele 75

zele75
 A bilo je i ovoga.
zele75 priložio:
dsc02407.jpg

zele 75

zele75
 Malo se razgledala okolina i u vecem radijusu pa smo se DoZivali!
zele75 priložio:
dsc02436.jpg

zele 75

DakiNS
 Moji bretoni su od danas na dijeti ( moja ena to hrani kao da su za tov a ne za lov) i počinju kondicione pripreme, za uspešno parenje krajem aprila.Grin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

zele75

DakiNS kaže:
Moji bretoni su od danas na dijeti ( moja ena to hrani kao da su za tov a ne za lov) i počinju kondicione pripreme, za uspešno parenje krajem aprila.Grin

Daki drzim fige!B)
zele 75

Lovac sd
 i39.tinypic.com/1z3cubo.jpg

i39.tinypic.com/dbldf6.jpg

Ostenjeni 28.02.2012.
Kolce

alex
 Lovac sd neka je sa srecommmm toliko volim kada vidim male bretoneee da ne moguuu da vam opisemmmmm svi su prelepiii ali ipakkk mojjj favorittt je ovaj prelepi malisan oranz-beliii ipak su oni najlepssiii Grin Grin Grin Grin Grin Smile Smile Smile Smile Smile

duskodugousko
 Bili smo u šetnji pre neki dan pa sam uspeo da zabeležim jednu zanimljivu situaciju.
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

DakiNS
 Lovac Sd daj malo podataka, kučići su napredni vidimBravo 2

DakiNS

duskodugousko kaže:
Bili smo u šetnji pre neki dan pa sam uspeo da zabeležim jednu zanimljivu situaciju.

Bucko je lepo utego markuB)

duskodugousko

DakiNS kaže:

duskodugousko kaže:

Bucko je lepo utego markuB)

Bucko će da utegne koju šibu po du.etu.Ostao sam bez glasa taj dan.Dugo ga nisam puštao pa se rastrčao, nije me zarezivao ni 5 posto.Shock
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,461
Najnoviji član: Cikazuba

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,545,265 posete www.srbijalov.com