Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Baikal MP-153 vs MP-155

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Baikal MP-153 vs MP-155
Joe the hunter

lakistrike95 kaže:
Nemam kratak fitilj, nego nije u redu da neko odmah pocinje da podcenjuje necije znanje, vec da uljudno kaze gde je pogresio, ok pogresio sam, zelim da ispravim to, a kako da ispravim kad odmah dodje do carki i nekog prozivanja, za mene je sala nesto drugo, ovo ocigledno ne, jer ovde sam se uclanio da bih saznao nesto novo, a ne da bi me neko podcenjivao vec normalno ukazao na gresku, sala je sala, ali za mene ovo nije sala....

Eh sad nemoj ti da procenjujes sta je sala(kao zainterosavana strana) nemoj da meris svet po sebi u svakom slucaju nije bilo ZLONAMERNO a to je dovoljno da se ne jedis(sto bi rekle Lale.Odobreno

nidzamotocross

lakistrike95 kaže:
Nemam kratak fitilj, nego nije u redu da neko odmah pocinje da podcenjuje necije znanje, vec da uljudno kaze gde je pogresio, ok pogresio sam, zelim da ispravim to, a kako da ispravim kad odmah dodje do carki i nekog prozivanja, za mene je sala nesto drugo, ovo ocigledno ne, jer ovde sam se uclanio da bih saznao nesto novo, a ne da bi me neko podcenjivao vec normalno ukazao na gresku, sala je sala, ali za mene ovo nije sala....

Izgleda da imamo isti problem na ovom forumu. Odobreno
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

lakistrike95
 Zlonamerno ili ne, shvatio sam kako sam shvatio, pogotovo za krsenje zakona o oruzju i lovu... Pre svega sam da se nekom pomogne u ukaze gde je pogresio bez ikakvog podrugljivog tona...

DakiNS
 Momci spustite malo gard kako omladinci tako i ostarinciGrin. Niko se učen nije rodio ako se i pogreši pa ljudski je grešiti , ali treba i šalu prihvatiti , pa mene već 15 dana tovare zbog vepra i šta setio sam se pa umesto vazelina koristim eurokremHaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sniper Hunter

nidzamotocross kaže:

lakistrike95 kaže:

Nidžo u čemu je bio tvoj problem? samo je bilo ukazano na tvoje greške ,ostali su znali da je greška ,nemoj da shvataš pogrešno dobronamerne kritike .iveli

Joe the hunter

nidzamotocross kaže:

lakistrike95 kaže:

Laki druze tvoj problem je samo u tome sto proizvoljno iznosis neke podatke misleci da samo ti imas iskustvo sa vukovima ima jos ovde ljudi koji imaju takva iskustva.A i oni koji nisu lovili vuka ako nista drugo pazljivo su konsultovali literaturu znas.Znas niko od nas nije bio na mesecu ali ipak ima pojma kako je tamo.Na prostoru balkana (citaj malo i tudje forume ) nije otstreljen primerak preko 55 kg. Inace tezina vuka je (odraslog muzjaka) izmedju 30 i 50 kg.E a onda ti napises da ste otstreljivali vukove od 50 i 70 kg.!!!! Ako i jeste onda prirodnjacki muzeji sirom Evrope placu za takvim primercima te ti savetujem da im te primerke od 70 kg dobro naplatis.iveli 3

lakistrike95

DakiNS kaže:
Momci spustite malo gard kako omladinci tako i ostarinciGrin. Niko se učen nije rodio ako se i pogreši pa ljudski je grešiti , ali treba i šalu prihvatiti , pa mene već 15 dana tovare zbog vepra i šta setio sam se pa umesto vazelina koristim eurokremHaHaHa

Ma ok je da se salimo, ali ne ovako, u jednom delu upisa nije bilo sale vec klasicna prozivka, zato sam se i pobunio, ne dozvoljavam da me neko proziva zbog necega sto je neistina, ne zelim vise da ulazim u ovu raspravu, toliko od mene.... Bye

avast
 Mislim da bez ikakve potrebe gusite temu prepirkama.Ulaziti u bilo kakvu raspravku sa klincem je van svake pameti.Pozdrav
i50.tinypic.com/2r7ol1c.jpg

DakiNS

avast kaže:
Mislim da bez ikakve potrebe gusite temu prepirkama.Ulaziti u bilo kakvu raspravku sa klincem je van svake pameti.Pozdrav

Kolega ne bih se baš služio ovim rečima. Mlade ljude treba edukovati da ne kažem lovački vaspitavati. Dobronamerno upućivati na pravi put a ne omalovažavati bez obzira na njihove godine i stepen znanja. Što se tiče gušenja teme tu se slažemo.Lovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

lakistrike95

Joe the hunter kaže:

nidzamotocross kaže:

lakistrike95 kaže:

Laki druze tvoj problem je samo u tome sto proizvoljno iznosis neke podatke misleci da samo ti imas iskustvo sa vukovima ima jos ovde ljudi koji imaju takva iskustva.A i oni koji nisu lovili vuka ako nista drugo pazljivo su konsultovali literaturu znas.Znas niko od nas nije bio na mesecu ali ipak ima pojma kako je tamo.Na prostoru balkana (citaj malo i tudje forume ) nije otstreljen primerak preko 55 kg. Inace tezina vuka je (odraslog muzjaka) izmedju 30 i 50 kg.E a onda ti napises da ste otstreljivali vukove od 50 i 70 kg.!!!! Ako i jeste onda prirodnjacki muzeji sirom Evrope placu za takvim primercima te ti savetujem da im te primerke od 70 kg dobro naplatis.iveli 3

Kakvim vukovima? Shock Izgleda da su i vukovi culi za moj samostelujuci gasni ventil, kuku meni... Hahah

avast
 To se podrazumeva kolega ali pod uslovom da se u ovom slucaju ispravka ili edukacija ne pretvori u raspravku u sta se na kraju i pretvorila.Pozdrav

nidzamotocross

lakistrike95 kaže:

Joe the hunter kaže:

nidzamotocross kaže:

lakistrike95 kaže:

Kakvim vukovima? Shock Izgleda da su i vukovi culi za moj samostelujuci gasni ventil, kuku meni... Hahah

Vuk se odnosio na mene. Odobreno

Joe the hunter
 Izvini LAKI moj upis se odnosio na mog drugara NIDZUGrin

matrix23
 Kolega Joe se opravdano zabunio naviranjem znanja mladih eksperata za lov a u secanju su mu Nidzine vratolomije sa teme ,,lov na vuka,, na ovom forumu,o kojima ce se jos dugo pripovedati u lovackim i ekspertskim krugovima.

nidzamotocross

matrix23 kaže:
Kolega Joe se opravdano zabunio naviranjem znanja mladih eksperata za lov a u secanju su mu Nidzine vratolomije sa teme ,,lov na vuka,, na ovom forumu,o kojima ce se jos dugo pripovedati u lovackim i ekspertskim krugovima.

iveli 3

Joe the hunter

matrix23 kaže:

Ostarilo se pada koncetracijaStariiveli

avast
 Danas sam svratio do lovacke radnje "meteor" u Kragujevcu i gledao MP155.Puska na oko deluje fino i dosta je laksa od 153-ojke.Par puta sam probao sa puskom da nisanim i svaki put mi je gumeni amortizer zapeo za jaknom i kada bi je kupio svakako bi to prvo bilo na prepravci.I na kraju mi je zapela za oko cena puske koja je 6000 dinara jeftinija nego kod mene u Jagodini.Hmmm

mrwa22250

avast kaže:
Danas sam svratio do lovacke radnje "meteor" u Kragujevcu i gledao MP155.Puska na oko deluje fino i dosta je laksa od 153-ojke.Par puta sam probao sa puskom da nisanim i svaki put mi je gumeni amortizer zapeo za jaknom i kada bi je kupio svakako bi to prvo bilo na prepravci.I na kraju mi je zapela za oko cena puske koja je 6000 dinara jeftinija nego kod mene u Jagodini.Hmmm
Marze,marze i gde je najjeftinija marzaje 100%Sad

matrix23
 Kupio ja 155icu sinu u subotu u ,,CANONA,,Leskovac cena 58250,00 odlicna puska ,sta fali amortizeru kakva prepravka ,sve izmene u odnosu na 153 su na bolje.
Marze, sta s marzama ,kakvih 100% nema to veze s mozgom ,mi smo se dvoumili izmedju jedne Frenchi sa polimerskim kundakom cena 99000,00 ali ne volimo polimer a drvenog nije bilo a i skuplji je jos dodatnih 25000,00.
Inace talijanka je super ali volimo brate ruskinje pa to ti je nije u pitanju bilo vise para.

avast
 To je tvoje misljenje,a ja sam izneo svoje.Vrlo brzo ce se videti da takav amortizer nece biti funkcionalan u lovu kada sa viskom odela treba da stavis pusku u polozaj za pucanje.Meni je taj amortizer vise puta zapeo za jaknom i imao sam utisak da se lepi za odelo.Valjda je takav kvalitet gume u pitanju ili moja jakna nije dobra?!Hmmm Puska ko puska odradjena je bolje od 153-ojke i to niko nije osporio.U kragujevcu ta puska kosta 54000din.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
baikal 153 LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 1033 21.06.2019. 18:36
Ruske bokerice "Baikal" (uopšteno ,svi modeli) LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 115 02.02.2017. 11:53
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 39
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,628,204 posete www.srbijalov.com