Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Borba protiv KRIVOLOVA!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Borba protiv KRIVOLOVA!
Limun
 Obratite paznju na komentar Cilan Lovac ..
https://www.faceb...mp;theater
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Lovac Stari
 Da je mali imao malo pameti u glavi(a nije, losa edukacija kao i kod mnogih drugih), nikada ne bi napravio takvu fotografiju!
Pa svejedno( a nije) odakle i kako potice Srndac.
Dobar pogled.

zoranp
 JA OVO SVE GLEDAM I STVARNO NEMOGU DA VERUJEM SVOJIM OČIMA!!! ZAISTA JE ZADNJI MOMENAT DA SE UPITAMO KO SE SVE BAVI LOVOM I IMA ORUŽJE???..STRAŠNO I PRETUŽNO!!!Cry..OVO JE SIGURAN PUT U PROPAST!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

zoranp
 JAKO VELIKI LOVCI!!puc pucpuc puc https://www.faceb...mp;theater
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

-ANUBIS-
 [xhide]Van svake normale ponasanje a za recnik I ophodjenje prema divljaci jednostavno bruka za jednog lovca[/xhide]

bela
 još postoje idijoti, i onda nas sve lovce j....bu i nazivaju koje kakvim imenima majku im...
vižlan i terier

zoranp
 KLASIČAN IDIOT!! NEZNAM ČOVEKA, ALI SE UOPŠTE NEUSTRUČAVAM TAKVOG KOMENTARA, NAKON ŠTO SAM ODGLEDAO SNIMKE NA NJEGOVOM PROFILU!! POGLEDAJTE I VIDITE KO SE SVE DANAS NAZIVA "LOVCEM"...GDE ĆE MU DUŠA ZLOTOVORU!!SadSad
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Indjijanac
 ex da imamo savez koji se stara o lovcima i njihovom ugledu,pa da malo i sud časti kaže koju vaspitnu bilo bi mnogo drugačijeAngry
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Podunavac
 Čega se pametan stidi, time se budala ponosi.
Legalan odstrel srndaća u bastu, u sred zime po snegu.Shock Gde to ima, i po kojem kalendaru?Confused
A ovaj što lovi kerovima bez puške preporučuje odstrel sačmom. Uman čovek, stvarno treba poslušati njegove savete.Sad
Tri prsta 2Kolce

canis aureus
 "Cilan Lovac - ja kad ga vidim na 30m ja ga posolim sa dvojku a on ne mrdne, samo se izvrne........lovacka je zakon za njih, jos kad ga izmore kerovi"

prosto neverovatno!!!!!
vol'o bih da mi padnu šaka tak'i ološi, recimo!!
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

mrwa22250
 cini mi se da je taj degenerik vec spominjan ovde,dokaz koliko nadlezni rade svoj posao a verovatno ih jos uvek tamani dvojkom-doktori mu vadiliZatvor
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

nenad_franc
 video sam mnogo komentara na tu temu, koje je ostavljao ovaj ,,cilan lovac"... ja ne znam dal se ono ovo zajebava, ili je ozbiljan... mada posle onih srndaca sa odbacenim rogovima, ne sumnjam da stvarno tako misli... ovo je klasicno bahato ponasanje po principu ,,ko mi sta moze"... mozda su njegovi ljudi na vlasti u udruzenju ili je i sam jedan od njih, pa mu se moze...Preki Sud

-ANUBIS-
 [xhide]Mozda je sala za njega ali ovi srndaci su platilio glavom kada im vreme nije neko bi ipak trebalo da intervenise nevezano o kome se radi da se kazni takovo bahato ponasanje udri po svemu sto se krece a za jelo je stvarno nikako da shavtim takve mozgove pa iako si to uradio u krivolovu (da se ogrqadim netolerisem ni pod jednom stavkom )trebas da imas bar 1g mozga mislim I to bi bilo dovoljno I taj 1g da vidis da nije pametno postavljati slike dostupne celom svetu ovaj ocigledno nema nista u glavi sta reci sto svako ovde pametan nije rekao cista bruka samo se postavlja pitanje dokle ce to da ide od onog izivljavana na srndacu pa do ovakvih prostaklukaConfused[/xhide]

AcaNik
 http://www.kurir-...nak-844647
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

mrwa22250
 sta reci-srbija brale,nekako su uvek kad su sranja u pitanju medju vodecim likovima drugovi u plavomSrbija
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

-ANUBIS-

[xhide]Hmmm Zalosno a ja malo pre rece da neko treba da intervenise pa oni sto treba da se zauzmu za ovakve slucajve jos su gori od ostalih coveku bilo dosadno valjda na dezurstvo pa da opali koju kosutusrbijalovJelenZatvor [/xhide]

Lovac Stari
 Secam se slucaja od pre 30-32god Stari.
Drugovi u plavom, svojevremeno sa Ficom u patroli, oboje Lovci.
videli Capriola pored puta, u to vreme nosili sa sobom valjda ove stare M48, vozac iskocio sa njegove leve strane, hteo preko krova, sa druge strane kolega suvozac i on, na zalost lepo mu se namestio(glavu) i ostade tada jedno siroce iza suvozaca!!!
Dobar pogled.

Lovac Stari
 Ili slucaj kada su pre dve godine u selo dosli da rade zidari iz Vlasotinca i okoline. Jedan od njih neki Terijerdzija, video kod kolege u sobi trofeje i poceo da se hvali kao da to nista nije.
Ej >>> ja sam pred polazak ovamo na teren obezbedio zenu i decu sa par komada iz sajle. Ma mamicu mu hebem njegovu treba ga PalicaZatvor.
Dobar pogled.

Limun

Limun kaže:
Kad smo vec kod tih slika sa fejsa evo jedne interesantne
obratite paznju na komentare!!!
Covek koji je ovu sliku postavio je sin od podpredsednika LU Trstenik, a pominje se i da je imao urednu dozvolu za sve sto je na slici pa se pitam ko mu je napisao istu???!!!
https://www.faceb...mp;theater
Evo moram da se IZVINIM Aci Alimpijevicu zbog mojih insinuacija u vezi ove slike! Covek me je zvao i objasnio o cemu se radi, moja greska!!!
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

PEZ
 I, o cemu se zapravo radi...Zbunjen
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Krivolov - kako se boriti protiv? METODE LOVA 624 19.09.2021. 07:54
Kako se boriti protiv KRPELJA KINOLOGIJA 386 02.07.2019. 09:48
Reloading -Punjenje municije za olučene cevi ,za ili protiv ? MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 113 26.03.2018. 13:07
Loviti fazanke-'za' i 'protiv' LOV NA SITNU DIVLJAČ 69 18.03.2013. 22:57
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,624,968 posete www.srbijalov.com