Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Klub 100 kg, plus - minus!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Klub 100 kg, plus - minus!
Podunavac
 Srbijalov portal bi mogao osim ekipe za Trap da napravi i jednu za povlačenje konopca. Mislim da bi se dobro kotirali.Grin
Tri prsta 2Kolce

stojkuki
 Mislis ona seporodila, a ti josnisi, ...

Smeko

Slona ces da rodis, ... Samo sto nisi, ... Evo surla vec viri ...

Smeko

Svaka cast !!!

vojkan

stojkuki kaže:
Mislis ona seporodila, a ti josnisi, ...

Smeko

Slona ces da rodis, ... Samo sto nisi, ... Evo surla vec viri ...

Smeko

Svaka cast !!!

Bravo 2Bravo 2Bravo 2
Ja sam Lovac s juga cevka mi je duga!

bogoljub
 Kad sam imao 20 godina imao 78 kg u vojsci nabacio jos 19 i to sa manje vise +-5 kg odrzavam vec 25 godina.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

nemeza
 Kako god se merili možete samo da mi zavidite 194 visina 131 težina što daje zbir 325 žto u prevodu aspsolutni prvak Srbijalov . Presrean

kelt
 nemeza nista nebrini za takve imamo cecu sa dve kistre municije Pozdravplus obaska postolje od minobacacaGrin
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

stojkuki

nemeza kaže:
Kako god se merili možete samo da mi zavidite 194 visina 131 težina što daje zbir 325 žto u prevodu aspsolutni prvak Srbijalov . Presrean

Bravo 2

Indjijanac
 zato što je Nemeza toliki porasto sad decu hrani čokoladom preko interneta da i oni nebi porasli tolikoHaHaHa
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

nemeza
 Nije tajna u čokoladi već u krastavcima.Smeko

Zlocko
 NAsa tezina i visina nam je prednost,aj daj nekom od 45 kila da puca iz jaceg kalibra,trazicete ga po travi Grin Grin Grin

Nikola Vukovic Plandiste NKD
 Ja 192cm 101kg sa ispod 10% masti bio sportista dugo, sad loptu zamenih knjigom
A moj cale mislim da je onda sampion 193 i oko 140kg al sto je najcrnje on ima samo malo stomak, ostalo je sve misic, tezak fizicki posao, Licka MAJKAN genetika, i jaka 'rana od njega napravise coveka koji se koristi Hilti busilicom velikom kao penkalom, uzme spoljnu jedinicu Klima uredjaja i stavi na rame i ide uz merdevine bez problema i jos je i postavi sam gore ili ispad koji smo imali na utakmici reprezentacije, krenemo on i ja na utakmicu i ispred stadiona nije bilo mesta za parkiranje, i tako nas dvojica Yugica priteramo od napred uz banderu, a zadnji kraj zanesemo rucno... Ulaz smo dobili za dzabe Smile
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!

BOJK
 Pozdrav za sve kolege, da se i ja uclanim u ovaj klub. Visina 203 cm , tezina 105 kg Pozdrav

stojkuki
 I breee ... Mrsa .... Bojk, pod hitno na jednu jaču dijetu ... Da se malo ojacas, ... Oduvace te vetar, visok a tanak ...

hercegovac
 Pa mogu i ja u ovu klasu, 195cm i 105kg.

BOJK

stojkuki kaže:
I breee ... Mrsa .... Bojk, pod hitno na jednu jaču dijetu ... Da se malo ojacas, ... Oduvace te vetar, visok a tanak ...

105 kg misica kolegaOdobreno

DakiNS
 Odlučio sam i ja da se postaram da ispunim uslove za učlanjenje u klub 100, zato sam pripremio užinu jedno krilce i jedan batačić
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

stojkuki
 Aaaaaa nece ti to biti dovoljno. Moras puno krilaca da pojedes, a i batacici ... I njih treba dosta, .... I mnoogo da se trudis ....

sukic
 evo ija da se uclanim u klub posto ispunjavam bas sve uslove 187cm 105kgConfused
Dragoljupe

Bigman86
 E pa drage, buduce, kolege da se i ja upisem. Rezultat ce biti zvanican u Februaru kada postanem clan lovackog drustva, ali cisto rekoh da se upisem.
208cm i 142kg. Smrsao sam 3kg u zadnjih mesec dana. Mada se bojim zime, bice Raanj a i Rodjendan sve mi nesto izgleda da ce otici jos koji kg gore do Februara!

BOJK

Bigman86 kaže:
E pa drage, buduce, kolege da se i ja upisem. Rezultat ce biti zvanican u Februaru kada postanem clan lovackog drustva, ali cisto rekoh da se upisem.
208cm i 142kg. Smrsao sam 3kg u zadnjih mesec dana. Mada se bojim zime, bice Raanj a i Rodjendan sve mi nesto izgleda da ce otici jos koji kg gore do Februara!

Auu, svaka cas kolegaBravo 2

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Prvi Damski lovački klub u Srbiji LOVAČKA UDRUŽENJA 69 26.08.2016. 22:37
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,122,282 posete www.srbijalov.com