LU Trstenik
|
slavaplana |
Objavljen 30.07.2013. 23:06
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Javite to LSCS !!Oni racunaju na njega???
Alimpijevic je ucenjivao za mesto u U.O. kad on ostade bez mesta u svom drustvu???Kad covek nema ugled u svojoj sredini pa kako da promovise i da radi u interesu LSCS???
To su samo Guberinic i Tomica naseli na pricu na Skupstini oko ne ulaska Trstenika u U.O. jer delegati to nisu zeleli sada!!!
Ne moze sa nesto na silu zarad clanarina uraditi???Pita se jos neko!!!
Sta je ko kome obecao i u cije ime,mozda svoje,neka se sada zapita???? |
|
|
|
Limun |
Objavljen 30.07.2013. 23:24
|

Lovčina

Upisa: 1228
Pristupio: 15.10.2010. 18:33
|
veljko962 kaže:
 AVO JE VRAĆEN U PAKAO  Na današnjoj sednici UD LD Topoljak održanoj u prostorijama MZ Grabovac sa dnevnim redom pored ostalog izglasavanje nepoverenja predsedniku LD Topoljak javnim glasanjem doneta je odluka o smeni dosadašnjeg predsenika LD Topoljak gospodina ALEMPIJEVIĆA.Rezultat glasanja je sledeći:od 15 delegata prisutno je bilo 14, od toga 9 je bilo za smenu,2 protiv i 3 uzdržana.Za VD PREDSEDNIKA IZABRAN JE GOSPODIN ERKIĆ  Toliko za sada.=Saće vidimo šta će da bude.Pozdrav. Sad će da ve tuži, ima da priča da je nelegitimno ima da ve tera do Strazbura!
Pozdrav od Čarapana!  "ja s'tem nem ništa"

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Khalil Gibran
|
|
|
|
veljko962 |
Objavljen 30.07.2013. 23:55
|

Mlađi član

Upisa: 16
Pristupio: 22.01.2012. 15:13
|
slavaplana kaže:
Javite to LSCS !!Oni racunaju na njega???
Alimpijevic je ucenjivao za mesto u U.O. kad on ostade bez mesta u svom drustvu???Kad covek nema ugled u svojoj sredini pa kako da promovise i da radi u interesu LSCS???
To su samo Guberinic i Tomica naseli na pricu na Skupstini oko ne ulaska Trstenika u U.O. jer delegati to nisu zeleli sada!!!
Ne moze sa nesto na silu zarad clanarina uraditi???Pita se jos neko!!!
Sta je ko kome obecao i u cije ime,mozda svoje,neka se sada zapita???? Dragi moj kolega raspolažem sa neuporedivo manje informacija nego ti ,pa zato ne razumem sve ovo baš najbolje.Zamolio bih te ,ako možeš i ako imaš vremena,da ovo malo pojasniš.Kao što reče kolega Limun nama tek predstoji teška borba,tako da nam je svaka vrsta pomoći dobro došla
još nešto kako da stupimo u kontakt sa LSCS |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 31.07.2013. 12:54
|

Lovčina

|
LSCS ima prostorije u Kragujevcu Marko je radnik Strucne sluzbe i njegov tel je 0612949540!!
U Trstenik su bili Tomica i Guberinic na razgovorima sa predsednikom udruzenja i Krsicem????
Kako sam kaze za to nije znao ni Alimpijevic?????
STa je ko kome tada trazio i nudio saznace se ovih dana i sta je ko trazio na samoj Skupstini LSCS to znam ali ne mogu da verujem da je Tomica posle svega sto sam uradio za LSCS poverovao Alimpijevicu da taj covek moze da ucenjuje Skupstinu LSCS i da to niko ne prekine ili presece???U.O. nije mesto u kome treba da se de ljudi koji placaju najvise vec ljudi koji taj LSCS vuku napred svojim znanjem ,idejama koje sprovodi predsednik LSCS ??U ovom slucaju U.O. je donosio jedne odluke ,Tomica savetovan od strane drugih ljudi je radio nesto drugo...........Skupstina je rekla trece......................
Tu nema napredka????????????/
Sada ce Krstic biti na ostrelu u L.U.Trstenik jer je ostao bez podrske Alimpijevica sa kojim godinama radi sta hoce!!
Sadasnji predsednik treba da se zapita zastoje Krsticu ostavljao blanko popunjene naloge za prenos para i sta je ovaj radio sa istim.kako nabavljaju divljac za udruzenje i po kojim cenama.............sta rade lovocuvari kojima svaka cast jer ljude i nepoznajem i kako Krstic podobnim drustvima daje i koliko dozvola za ostrel Srndaca,Srna i DS!!!!Sta se cekalo da se lovocuvar jos jedan zaposli na 1800lovaca a bio je do skoro samo jedan....gde ce pre on sam????
Sta je radio Djavo u Svojm drustvu,kako se izivljavao i kako je radio tako je i proso.......
Postavlja se pitanje sta ce biti i sa opstinskom vlascu koja je ove iste ljude podrzavala da rade ovo sto rade i sto lovci trpe???
Sta ce se desiti smenom celnih ljudi u opstini???Sta je sa KRIVICNOM PRIJAVOM i rezultatima istrage za privredni kriminal??Sta kazu ljudi bivsi clanovu N.O. supovci koji cesljaju dokumenta????
Nista vise nece biti kao pre i bilo je pitanje dana kada ce L.U. Trstenik da dozivi cistku starih kadrova???/
Stari kadrovi na celu sa Krsticem ne mogu i ne zele da nesto menjaju na bolje i da udruzenje ide napred jer njih tu nema i njihovih interesa za koje se oni samo bore,,....njih interesuje samo njihov interes???
pa Krstic je primao dve plate za vreme BOLOVANJA jer to normalno?????? |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 31.07.2013. 13:16
|

Lovčina

|
Djavo kaže:
Postovana gospodo svi koji ste upisani zahvaljujem se na pljuvanju po meni,Krsticu,Miroslavu i lovocuvarima evo malo podataka za vas da biste imali sta i kako da komentarisete da ne ispadate smesni....
Clan sam lovackog Udruzenja Radoslav Boza Brkic 30 godina a clan U.O 26 godina neprestano,od tih 26 godina 4 puta sam biran za predsednika Drustva a dva mandata za sekretara drustva TOPLJAK,bio sam neprekidno dok je zakon dozvoljavao volontere lovocuvare 16 godina lovocuvar gde se i dan danas prica o mom uspehu na tom polju a to su par krivicnih prijava gde je posledica oduzimanje 11 lovackih pusaka i 3 karabina o novcanim kaznama nemam tacne podatke. Ponosan sam na svoj rad jer kad sam zapocinjao svoj rad kao clan U.O u lovackom udruzenju trstenik crne divljaci gotovo da nije ni bilo a sitne divljaci su se mogli izbrojati na prste jedne ruke. Unosili smo od 4000 do 5500 fazana starosti 16 nedelja godisnje i 300 do 400 zeceva u toku godine i od 10 do 20 divljih svinja. Posto je poznato da zadnjih godina zeca nema ni u Vojvodini u meri u kojoj ih je bilo 2 godine nismo uspeli da nadjemo da kupimo zeca a u 2012 i 2013 uneli smo 197 komada. Divljac iskljucivo koja se kupuje podeljena je prema slobodnim sredstvima. Kao clan U.O i Potpredsednik Udruzenja znam dok su pojedini cuvali sredstva za placanje zeca gospoda iz poljne je kupovala golove za svoje lovce. Gosp Slavo kazi tvom prijatelju medi iz poljne da krivicno delo nije kada se sredstva potrose i prodju preko ziro racuna vec kada se skupljaju na ruke i pootrose za namene koje nije upoznat U.O udruzenja pa bih te zamolio drugarski i prijateljski da pomognes tvom prijatelju posto si dobar pravnik kako ce da se odbrani za to krivicno delo ja se predstavljam imenom i prezimenom i ne krijem se iza N.N prijavioca. Na moje zadovoljstvo vise prijava "krivicnih pood n.n su razmatrale nadlezne slzbe oup-a,javna tuzilastva,istraznih sudija sve su se povoljno zavrsile po mene jer su lazne i neistinite kao i ove neistine koje se iznose na ovom sajtu"
Ja se ne bavim pretnjama ali potrudicu se svojim autoritetom,znanjem,poznavanjem zakona da dokazem ljudima u LSCS da nisam neprijatelj i da se ne borim protiv njih vec protiv takvih kao sto si ti Slavo,Kao sto si ti Limune i ti medo... Limune trebas da budes zahvalan lovacko drustvo lupnja je postalo iskljucivo mojom zaslugom i zato posedujem zahvalnicu od lupnje. Svi ljudi koji su zalutali u Lovstvo treba mirno da se povuku,moram da demantujem kao potpredsednik udruzenja da su svi lovci koji su platili redovnu clanarinu osigurani kao i da U.O LU Trstenik je doneo odluku da se jednom i drugom savezu plati clanarina kako bi preziveli. Gosp Slavo posto nista nisi medju svojim lovcima oberucke cu se potruditi da ne budes vise ni clan U.O LSCS jer ocigledno si zalutao u taj savez. Sto se tice Upravnika Lovista Krstic Ljubise Gosp slavo moras da pitas tvog Predsednika Tomicu Radosavljevica zasto je Krstic i sa kojimrezultatima proglasavan 2 puta za najboljeg Upravnika Lovista SRBIJE ti podaci su svima dostupni. Limune za svoji 30 godina clanstava u LU TRSTENIK uvek sam clanarinu izmirivao redovno a ne kao ti 10 dana pred lovnu sezonu kao clan U.O i clan Disciplinske komisije,Limune Prijatelju to nam je hvala i upravniku i Predsedniku i Potredsedniku sto su lovci Pocekovine Mogli da love ovu lovnu sezonu zahvaljujuci ovim predhodno ljudima,a tvoji postupcima za neobezbedjivanje redovnog brojanja divljaci Pitaj pravnog savetnika Slavu ili te je mozda on posavetovao da bojkutujes kao Predsednik drustva brojanje divljaci. Gosp Slavo i Gosp Limune posle takvog postuka sledi zabrana lova to je hvala Krsticu i Lovocuvarima. Ja sta imam da kazem pricam javno na U.O a ne kao vi preko sajtova... Nemojte da kukate bili su razliciti pritisci i sve vrste kontrola pa je sve ispravno bilo....Moj zakljucak i misljenje da od dva medju najblja lovacka drustva su bila Lupnja i Poljna i to se dokazivalo odstrelom zahvaljujuci novom rukovodstvu i novim Predsednicima idu ka zacelju. ETO SADA MOZETE DA KOMENTARISETE A STA VAS ZANIMA TACNO TRAZITE PODATKE DOBICETE... Zoran Alempijevic
[/b]
Samo sto nisam zaplakao kad sam ovo ponovo procitao.............. |
|
|
|
veljko962 |
Objavljen 31.07.2013. 22:49
|

Mlađi član

|
Puno hvala.Sad mi je već jasno šta si hteo da kažeš.Ako sam dobro shvatio ti si spreman da nam pomogneš savetima i informacijama.Imam još pitanja za tebe,ali ne mogu to da pitam na ovaj način,jer su nekima od nas upućene ozbiljne i direktne pretnje od nekih ljudi, pa ću se potruditi da sa tobom uspostavim neki MANJE JAVAN kontakt.Nadam se da me razumeš šta mislim kad kažem:Kod nas se uzima oružje i ako misliš drugačije nego neki drugi "ljudi". |
|
|
|
veljko962 |
Objavljen 01.08.2013. 20:32
|

Mlađi član

|
Za sutra je zakazana sednica UO LD Topoljak.Sednicom predsedava novi predsednik gospodin Erkić.O donetim odlukama, predlozima i zaključcima biće informacija sutra. |
|
|
|
tomapaun |
Objavljen 01.08.2013. 21:11
|

Član

Upisa: 88
Pristupio: 29.07.2011. 22:26
|
veljko962 kaže:
Za sutra je zakazana sednica UO LD Topoljak.Sednicom predsedava novi predsednik gospodin Erkić.O donetim odlukama, predlozima i zaključcima biće informacija sutra.
Nek je sa srecom... |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 01.08.2013. 21:48
|

Lovčina

|
sretno........... |
|
|
|
veljko962 |
Objavljen 03.08.2013. 11:05
|

Mlađi član

|
Dana 02.08.2013 na Svetog Iliju odrzana je sednica LD Topoljak u prostorijama doma u Grabovcu koju je zakazao novi predsednik LD Topoljak gospodin Zoran Erkic sa dnevnim redom vezanim za pocetak lovne sezone na grlicu,prepelicu i goluba grivnasa gde su donesene odluke o nacinu lova,mestima izvodjenja lova i zbornim mestima.Po prvi put nakon 20 i kusur godina,sa mesta obicnih delegata a ne mesta predsedavajuceg sednicu je pokusao da minira BIVSI predsednik LD Topoljak gospodin Zoran Alempijevic koji jos nije preboleo smenu, nazivajuci pojedine delegate ulicarima,nekima je osporavao mandat koji im je poveren,a nekima je cak rekao da ce biti iskljuceni iz LOVACKOG UDRUZENJA Trstenik.Na sednici je prisustvovao i upravnik lovista specijalista za lovstvo gospodin Krstic,koji nije imao komentara na Alempijevicevo izlaganje.Pored delegata sednici je prisustvovao sin gospodina Alempijevica kao lovac jer je sednica bila otvorenog tipa gde je na samom pocetku sednice izvadio lovnu kartu i upitao predsednika LD Topoljak gospodina Erkica da li zna sta je lovna karta,na sta su delegati reagovali recima da je sramota to sto pita,jer gospodin Erkic iza sebe ima 40 godina lovackog staza,za razliku od njega koji da Bog da ima iza sebe 5-6 lovnih karti.Gospodin Alempijevic se pozivao na neke clanove iz statuta LU Trstenik koji njemu odgovaraju a one koji mu ne odgovaraju precutao.Posto mu nije uspelo da galamom kao i obicno napravi pometnju ljutito je ustao i recima: "Ja i moji delegati napustamo sednicu" i pozvao delegata iz Gornjeg Dubica i Rajinca i zajedno sa njima uz pratnju sina Vlade i Cacka iz Trstenika napustili sednicu.Ostali delegati su se zapitali kako je moguce da se delegati u istom LD dele na :"MOJE I TUDJE"!!!Dva vrlo bitna pitanja su usla u zapisnik,na sta je duzno LU Trstenik da odgovori:
1.Da li su svi lovci osigurani,u kom osiguravajucem drustvu,na ciju odluke i na koju sumu
2.Sta se desilo sa lovcima Misom iz Trstenika i Markom iz Planinice koji su bili ranjeni u lovu,da li su bili osigurani i da li im je isplaceno osiguranje.
Sednica je zavrsenau prijatnoj atmosveri gde se uprava LD Topoljak razisla sa obavezom da svaki delegat iz svoje podruznice upozna lovce o donesenim odlukama sa sednice. |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 15.08.2013. 20:44
|

Lovčina

|
 |
|
|
|
Limun |
Objavljen 15.08.2013. 22:10
|

Lovčina

|
Sutra konačno sednica UO LU Trstenik, preko nekih posrednika upozoren sam da ću možda biti isključen iz LU, baš me interesuje kako će to da izvedu!

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Khalil Gibran
|
|
|
|
Limun |
Objavljen 17.08.2013. 13:03
|

Lovčina

|
Još jedna ujdurma od sednice UO LU neznam da li je bilo više za smejanje ili za plakanje?! Nemam komentare imam samo jedno pitanje za one koji su pričali da ja rušim udruženje i ono glasi: KO GOSPODO, USTVARI, SVE VREME RUŠI UDRUŽENJE I KVARI NJEGOV UGLED???

Khalil Gibran
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 17.08.2013. 14:20
|

Lovčina

|
jesi li iskljucen?? |
|
|
|
Limun |
Objavljen 17.08.2013. 19:19
|

Lovčina

|
Nisam isključen, niko osim Krstića nije ni pomenuo pisanje na forumu, a čak ni on nikog nije prozvao po imenu i prezimenu, pomenuo je samo da neki neljudi pišu po nekim citiram "ekranima" o njemu najgnusnije laži nazivajući ga bagrom?! Većinom glasova UO izglasano je da IO LD Topoljak legalno smenio dosadašnjeg predsednika Alimpijevića, čime je smenjen sa svih funkcija u organima upravljanja LU, na ovakvu odluku je on najavio žalbu kao i to da će da dovede nadležne inspekcije koje bi proverile legalnost odluke UO LU.

Khalil Gibran
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 17.08.2013. 19:23
|

Lovčina

|
Moze da se zali KRSTICU???? |
|
|
|
veljko962 |
Objavljen 18.08.2013. 19:24
|

Mlađi član

|
DJAVO DOBIO NOKAUT U DRUGOJ RUNDI !! 
Dana : 16.08.2013. god. odrzana je sednica Upravnog Odbora lovackog udruzenja Trstenik, u lovackom domu u Riljcu. U raspravi i debati vezanoj za rad L.U. Trstenik doslo se do tacke dnevnog reda vezane za L.U. Topoljak. Gosp. Alempijevic je pred upravnim odborom L.U. Trstenik pokusa da ospori odluku izvrsnog odbora L.D. Topoljak donesenu na sednici dana 30.07.2013. god. kada je razresen za mesta predsednika L.D. Topoljakk i umesto njega izabran diplomirani pravnik i nacelnik opstinske uprave gosp. Zoran Erkic i odluke izvrsnog odbora L.D Topoljak donesene na sednici dana 13.08.2013. god. kada je gosp. Alempijevica kao dotadasnjeg clana skupstine L.U. Trstenik jednoglasnom odlukom zamenio gosp. Zoran Andrejic i odluke gde je gosp. Alempijevica kao dotadasnjeg clana upravnog odbora L.U. Trstenik jednoglasnom odlukom zamenio novoizabrani predsednik L.D Topoljak gosp. Zoran Erkic. Alemijevic je kao i obicno galamom,iznosenjem neistina, laznim optuzbi i kleveta na racun izvrsnog odbora L.D. Topoljak i gosp. Erkica licno pokusao da upravnom odboru L.U. Trstenik docara laznu sliku stanja u L.D. Topoljak, a to mu nije poslo za rukom jer u upravnom odboru udruzenja sede dugogodisnji lovci predstavnici drugih lovackih drustava, kinolozi, jednom recju ljudi kojima Alempijevicevo izlaganje nije moglo da pomuti razum. Uprkos Alempijevicevim laznim optuzbama kako je gosp Erkic : " upropastio loviste, upropastio gater, razbio lovacko i kinolosko drustvo " ... gosp. Zoran Erkic je ostao dostojanstveno smiren, a Alemipjevica su demantovali drugi delegati i na temu lovstva i na temu kinologije. Alempjevic je pokusao i da se izbori da U.O. udruzenja raspise vanredne izbore u svim podruznicama u L.D. Topoljak na sta su se zestoko usprotivili delegati iz lovackog drustva V. Drenova recima da svako L.D. ima pravo da samo donosi odluke i da niko nema pravo da im se mesa u rad i namece bilo kakve uslove. Cak su gosp. Radic i Petkovic iz L.D. Velika Drenova zahtevali da ako neko pokusa da izglasa raspisivanje vanrednih izbora u L.D. Topoljak da se raspisu vanredni izgobori na nivou celog udruzenja. Posto nije mogao da se izbori i za raspisivanjnje izbora u L.D. Topoljak Alempijevic je pretio kako ce da skupi 200 i vise potpisa lovaca iz L.d. Topoljak, a i sa neki "lovacki odbor" i da ce opet da se vrati na mesto predsednika L.D. Topoljak. Vrlo brzo po prestanku " besede " gosp. Alempijevica upravni odbor L.U. Trstenik je glasanjem potvrdio odluke izvrsnog odbora L.D. TopoljaK od datuma 30.07.2013. i 13.08.2013. god. tako da je gosp. Alempijevic zvanicno smenjen sa mesta predsednika L.D. Topoljak, clana skupstine lovackog udruzenja Trstenik i clana U.O. Trstenik.
Citanjem ovog teksta sigurno ce se neki citaoci upitati da li je mesto predsednika L.D. Topoljak cim je ovolika borba jednog coveka da se vrati na nju - verujte nije, ali da li je bila privilegovana - to ce novi predsednik sa svojim rukovodstvom vrlo brzo utvrditi. |
|
|
|
Lala |
Objavljen 19.08.2013. 06:49
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
I onda kažu da nema svrhe 'PISATI PO EKRANIMA'! 
A to je onaj isti Alempijević koji je onako nadmeno obećavao Slavi da će da ga ukloni iz lovstva, ili tako nešto? Onaj isti koji je doprineo gunguli u LSCS, kada je Slava rezigniran ponašanjem nekih ljudi iz LSCS, svojih dojučerašnjih saboraca i osnivača, podneo ostavku?
Mutivode se vrlo brzo otkriju.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Limun |
Objavljen 19.08.2013. 07:34
|

Lovčina

|
E Lalo bilo bi dobro da je stvar završena ali da sam na mestu novoizabranih ljudi u LD Topoljak nebih se puno radovao, biće tu još svega i svačega!

Khalil Gibran
|
|
|
|
Limun |
Objavljen 19.08.2013. 08:04
|

Lovčina

|
Najtužnija stvar je što na toj sednici osim po meni uludo izgubljenog vremena oko Djavola niko nije ni pomenuo neke bitnije stvari, kao što je recimo dopis Ministarstva o najavljenim kontrolama ili službenu Ladu koja mesecima već stoji u kvaru pa uopšte neznam kako lovočuvari uopšte izlaze na teren!?

Khalil Gibran
|
|
|