Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Madjarska kratkodlaka Vižla

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Madjarska kratkodlaka Vižla
huntinggirl1
 samo onaj ko nije izgubio svog ljubimca, ne razume nas koji smo to , na žalost doživeli,
ovo je bio pas koji se ne rađa svaki čas, na žalost,

milols_lovac_ostrovac
 Potpuno ste u pravu ja sam letos izgubio NKD pticara starog tri godine koji je bio vrhunski lovni pasi tek je poceo da osvaja titule na izlozbama ,koji se kako kazete neradja svaki cas,takv nos,stil i poslusnost, vrline su koje se retko uklope..neretko sam jedini odstreljivao divljac u lovovima u kojima drugi nisu,ali volja Bozija je takva,sta da se radi.Ostaje nam samo da pamtimo nase pomocnike i secamo se lepih trenutaka iz lovova u kojima smo drugovali s njima i na njih se oslanjali.Zivot ide dalje,gledajmo napred,"mnoge su voskovodje izgunule u borbi,ali je voska ipak dobila bitku,,...Glavu gore kolege i "IDEMO DALJE,,.

od komtema
 Lovno kinoloski kup prvenstvo BACKE sudili Madzarev i Rajic iz Sivca,ucestvovao 21 pas,ja sam ucestvovao sa BILOM,dobio maximalan broj bodova 140 i po odluci sudija 2 mesto,zato sto smo duze radili od prvoplasiranog koji je imao isti broj bodova.Bye

od komtema
 Slika 2.

od komtema
 Ovo su pobednici,ja sam prvi sa leva.Bye

od komtema
 Pozdrav svima!Danas se u Temerinu lovio petao,imamo pravo jednog po lovcu.Smile

od komtema
 Troje nas je izaslo u lov,izveli smo samo 3 iskusna psa.Smile.Dobar pogled.

fred
 pozdrav vizlari evo par slika iz lova

i52.tinypic.com/2dtvint.jpg
i54.tinypic.com/qs6rr5.jpg
i51.tinypic.com/i4pu94.jpg

od komtema
 Lovacko kinoloski kup prvenstvo Vojvodine 27.11.2010.Vrsac.Ja sam ucestvovao sa vizlanom Bilom.Ovo su neki od ucesnika.Bye

od komtema
 Izvukao sam redni broj 13 i odma sam znao da nece nesto biti kako treba,imao sam problema sa municijom i ostrelom,pas je odradio odlicno i najvise zahvaljujuci njemu zauzeli smo 5.mesto i usli u reprenzetaciju Vojvodine.Ovo je reprenzetacija Vojvodine sa sudijama koji su sudili Djurom Muncanom i Nenadom Glumcem.Ja sam 3. sa desne strane.Pored glumca je doajen srpske kinologije Steva Doroslovacki.Bye

od komtema
 Jucerasnji lov.Izasao sam,malo prosetao,ostrelio jednog petla i otisao kuci zato sto je pocela da pada jaka kisa.Bye.Dobar pogled.

Hunter forever
 Da li su vizle veci potrosaci sto se tice hrane od NKP?Frown
marka Engleski poenter marka

bela
 nije. što bi bila? ako je očišćena odparazita sasvimje prihvatljivo šta mađarska vižla pojede. a uzmeš izbalansiranu hranu nebih sad tu reklamirao ni jednu firmu tamo imaš tabelu po kilaži i to ti je to u globalu. ako želiš malo debljeg kera preko zime šta bi i valjalo ''po meni''dodaš malo salame za kerove+ malo svinjske masti ali malo !!! i eto za nedelju dve deblji ker. inačeja mom vižlanu dajem skromnih 500-600 grama granulirane hrane i ostatak od ručka i dobar jePas
vižlan i terier

BojanKG
 Kako se ponasaju u zimskom periodu? jel hoce da ulaze u vodu?
srbijalov markafazan

bela
 kako koji ovaj moj je lomio led al sam posle terao kera da trči da radi i brisao ga a kad sam stigao kućisat dva unutra na toplo pa tek onda u dvorište i opet dosta slame fala bogu kod mene ga je bilo
vižlan i terier

Hunter forever
 Podseca me po velicini na nemca pa pitam koliko jede nemac je jos neprevazidjen.$aAa

bela
 ali ako neće sam da krene zimi u vodu nemoj ga terati ne samo vižlu nego ni jedniog kera.ako je ker u dobroj kondiciji +kilaža lomiće led sigurno po plen .
vižlan i terier

Jank
 fred baš su ti lepe vižle, dobri su to lovački psi, samo su malo kod nas zastupljeni.....Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

bela
 nećemo o tome hunter for ever . ukusi su različiti.za mene je onošta ti kažeš kontra .ad da ne spominjem poentera još koji je daleko ispred svih sa njuhom markom....
vižlan i terier

Hunter forever
 Ma nisi me dobro shvatio ja ti kazem da je nemac jos neprevazidjen u hrani nismo se dobro razumeliBye

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Madjarska oštrodlaka vižla KINOLOGIJA 43 09.07.2014. 15:38
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,778,835 posete www.srbijalov.com