Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Vabilice

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Vabilice
lakistrike95
 Kakav ostatak? Isece se drvo, izbusi rupa i kanal, prosiri se zadnji deo i stavi se pisak, ko ima srece da pisak zatreperi eto vabilice, ja nisam imao Smile

schweps

lakistrike95 kaže:
www4.slikomat.com/13/0303/f3z-109546.jpgwww4.slikomat.com/13/0303/grh-109310.jpg
Evo seme, verovatno dreger ima istu semu, pravi se od drske za metlu. Ja sam pravio dve i nisam uspeo da je napravim kako valja.

i60.tinypic.com/2sa1r49.jpg
i58.tinypic.com/a5f2oh.jpg
i58.tinypic.com/29ny17c.jpg
i62.tinypic.com/efrtki.jpg
Lisica

lakistrike95
 Bravo, radi li? Gumicom se pritiska pisak, najbolji je od rendgenskog snimka(preporucio Dreger).Bravo 2

schweps

lakistrike95 kaže:
Bravo, radi li? Gumicom se pritiska pisak, najbolji je od rendgenskog snimka(preporucio Dreger).Bravo 2

Nisam jos probo i dosta se daleko cuje,ali nesme da bude ni previse tanka a ni previse debela plastika za pisak.
i57.tinypic.com/fkcwtf.jpg
i58.tinypic.com/2s0fthu.jpg
i59.tinypic.com/11kf5oj.jpg
i58.tinypic.com/2qk8r48.jpg
i60.tinypic.com/23jfo2c.jpg
Lisica

DakiNS

lakistrike95 kaže:
Kakav ostatak? Isece se drvo, izbusi rupa i kanal, prosiri se zadnji deo i stavi se pisak, ko ima srece da pisak zatreperi eto vabilice, ja nisam imao Smile

Tu i jeste poenta od čega se pravi pisak, pretpostavljam plastika ,ali koje debljine? To je glavno pitanje, na sreću kolege napisaše odgovor.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

dreger
 Opa vidim ovde ce da krene serijska proizvodnjaOdobreno.da po takvoj semi sam i ja pravio,al sam i eksperimentisao pravio i jednu dugacku i jednu kracu sto se vidi na slici,a uglavnom ja secem drvo na duzinu od 9cm.pisak lepim super lepkom a ona gumica na sredini ga samo pridrzava da se ne zalomi i sl.moze da radi i kad je ta gumica navucena a ako nece onda se skine gumica dok se duva.da pisak je najbolji od starog rendgentskog snimka al mora da potrefite duzinu piska jer i od toga zavisi dal ce davati zvuk i kakav.A evo vam jos jedne moje koja imitira cijuk misa tvrdje drvo(bukva)dim.2x3cm zabuseno i zavijen jedan deblji sraf za drvo ,kada odvrcete i zavrcete taj sraf (mose i drvowww.dodaj.rs/f/1s/iv/3ADYfT3J/2/sdc11534.jpg oko srafa)dobija se zvuk cijuka misa

IvicaL
 Da li neko zna ko pravi original - caitaj sa garancijom - ove vabilice i posto su ???
lala, pa sta

sheytan
 Koleza Stevin pravi razne, jako lepe, i veruem da dava guarantee! Odobreno
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! �iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

dreger
 Ivice najslicnija(i po zvuku i oblliku) je ova sto kaze shejtan od Stevina,i kosta 1500 din,samo neznam na kakvu garanciju mislis i zasto bi davao pare kad mozes i sam to da napravis i to vise komada maltene za dzabe.

PEZ

lakistrike95 kaže:

Laki pogledaj gde stoji gumica na tvojoj vabilici a gde na Dr Egerovim, na tvojoj teško da će zatreperiti pisak�iveli
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

dreger
 Mada polozaj gumice u nekoj meri odredjuje i ton (grublji ili nezniji)moze i bez gumice ja gumicu stavljam da drzi pisak da se ne zalomi,moze da se duva i sa gumicom ali ako nema zvuka moze gumica i da se skine dok se vabilica koristi.zasecite malo drvo gde dolazi donji deo piska i tu zavucite pisak i zalepite super lepkom,ako ste sve dobro uradili vabilica mora da daje zvuk i kad samo prstom pridrzavate pisak,evo ja imam jos 10 spremnih neke za farbanje neke za postavljanje piska i sve rade.

sheytan
 I ja volem bez goomitze! Stidljiv

�iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! �iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

lakistrike95
 PEZ, nije ovo moja slika, ovo sam prosledio samo. Drugar mi je poslao na fb pa sam ja prosledio ovde, isto ja stavim gumicu na pisak, ali nisam nesto jednostavno lepo napravio. Cry

schweps

lakistrike95 kaže:
PEZ, nije ovo moja slika, ovo sam prosledio samo. Drugar mi je poslao na fb pa sam ja prosledio ovde, isto ja stavim gumicu na pisak, ali nisam nesto jednostavno lepo napravio. Cry

Nije tolko bitan izgled naj bitnije da ona radi.
Lisica

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П�...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,766,210 posete www.srbijalov.com