|
Komercijalni lov: Gde je najbolje?
|
| Dikavac |
Objavljen 31.10.2012. 00:19
|

Stari član

Upisa: 297
Pristupio: 19.09.2012. 12:46
|
DakiNS kaže:
Jednom sam lovio u Bačkom Gračacu sa pok. generalom Babićem lovilo se potkovicom najbliži lovac selu išao je po baštama, konstantno je u opticaju bilo 7, 8 zekana i nije bilo potrebe da se napravi pun krug oko sela, a zekana kao pleve nisam nigde video toliko zečeva, sledeći dobar lov po brojnosti zečeva bio je u Kaću lov bio gotov za 45 minuta svi po zeca i jos dva tri viška, međutim meni se takvi lovovi ne sviđaju , kratki ne uspeš ni da se zagreješ a već ideš kući, nema čari lova
Tako je DakiNS,nije to kao u prirodi, kada se covek pomuci,nekad izgrebe od kupinjake,probija papratom iz kog samo viri sesir,gaca kroz blato sa 5-6 kg na svakoj nozi Ili na ds gde cesce uteknu kroz gust bor i jele..
Kod mene ima ogradjeno loviste Srbija sume, ``Valmiste`` severna strana Cemernika.Ni jednom nisam zeleo ici u kmercijalni lov.Znam da imaju odlicne jelene, divlje svinje, zeceve, lisice, srndace..Cene nisam saznao,Koliko znam imaju jedan ili dva objekta. Pokusacu da snimim sve to.Teren je pravi planinski, tesko je doci do lovista nizim autom.Prilaz iz dva smera . Vidjao sam odbacene rogove jelena(kod kolega) ali nikako da dodjem u posed bar jednog uvek- zakasnim Kada saznam detalje , naknadno cu upisati.Sam dolazak na ovaj terej predstavlja pravu atrakciju,putuje se kroz pnaninu, gde je nekada bio rudnik Molibdena... |
| |
|
|
| laki lov |
Objavljen 03.12.2012. 14:09
|

Član

Upisa: 59
Pristupio: 19.02.2011. 23:18
|
LU. Karadjordje iz Topole uspesno sprvodi komercijalni lov na zeca i fazana....
Predsednik LU. "Karadjordjr" iz Topole, Velizar Miljkovic posle uspesnog lova...
laki lovac
|
| |
|
|
| alex |
Objavljen 03.12.2012. 16:33
|

Lovčina

Upisa: 1414
Pristupio: 24.01.2011. 13:49
|
U subotu sam bio u lovu u Lu "Rogot" kisa je malo zeznula stvar bilo nas je malo isao sam bez Rokia da ga neko ne bi zamenio sa lisicom. Drugar je vodio eng.setere majku i sina i imao je odstrel jednog zeca ja sam promasio fazana. Inace odstreljeno je tri zeca i tri fazana a pucano je dosta pogotovo na zeca.
Cena je sledeca 1000din. je uplata za lov a to ukljucuje odstrel jednog zeca i fazana i rucak.
SLEDECI LOV JE 15og ovog meseca CENA JE ISTA VOLE BIH DA DODJETE DA SE DRUZIMO I DA UZIVAMO U LOV JOS AKO BUDE SNEGA BICE LEPO ETO JEDNE PRILIKE ZA OKUPLJjANJE!!!
POZOVITE UPRAVU LU "ROGOTA" I RASPITAJTE SE O DETALJIMA.
Nadam se da ce mo se videti 15.og.
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda
|
| |
|
|
| ivanfox |
Objavljen 03.12.2012. 17:26
|

Stari član

Upisa: 245
Pristupio: 02.06.2011. 15:32
|
Kolega alex bas sam se prijatno iznenadio za ovu tvoju informaciju o komercijali u Rogotu!Komentara nemam,zec,fazan pa i klopa,sve za crvenu pa to je i vise nego dzaba!Meni je to 30-ak km,jos samo da je nedelja a ne subota ali smislicu nekako da eskiviram rabotu te subote.
i foxterrier  je lovačka pasmina...Imhotep od Stepanskeho rybnika
|
| |
|
|
| Limun |
Objavljen 03.12.2012. 18:33
|

Lovčina

Upisa: 1228
Pristupio: 15.10.2010. 18:33
|
alex kaže:
U subotu sam bio u lovu u Lu "Rogot" kisa je malo zeznula stvar bilo nas je malo isao sam bez Rokia da ga neko ne bi zamenio sa lisicom. Drugar je vodio eng.setere majku i sina i imao je odstrel jednog zeca ja sam promasio fazana. Inace odstreljeno je tri zeca i tri fazana a pucano je dosta pogotovo na zeca.
Cena je sledeca 1000din. je uplata za lov a to ukljucuje odstrel jednog zeca i fazana i rucak.
SLEDECI LOV JE 15og ovog meseca CENA JE ISTA VOLE BIH DA DODJETE DA SE DRUZIMO I DA UZIVAMO U LOV JOS AKO BUDE SNEGA BICE LEPO ETO JEDNE PRILIKE ZA OKUPLJjANJE!!!
Nadam se da ce mo se videti 15.og. Kolege gde se nalazi to lovište i ako može neki broj tel. od uprave LU "ROGOT"
Pozdrav od Čarapana!  "ja s'tem nem ništa"

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Khalil Gibran
|
| |
|
|
| ivanfox |
Objavljen 03.12.2012. 19:33
|

Stari član

Upisa: 245
Pristupio: 02.06.2011. 15:32
|
Kolega Limun to je u neposrednoj blizini Batočine.Mislim da ni tebi nije predaleko za jednu laganu komercijalizaciju s obzirom da koliko se secam iz tvojih upisa slabo imaste zeca da pucate.Inace "Rogot" je nekada bilo prestizno loviste gde je drug stari redovno navracao i plandovao sa skupim arsenalom tandzi.
i foxterrier  je lovačka pasmina...Imhotep od Stepanskeho rybnika
|
| |
|
|
| zoranp |
Objavljen 03.12.2012. 19:46
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Bilo bi jako zanimljivo da napišete koju reč i okačite sličicu o toj komercijali, jer je to zaista jeftino, a volio bih čuti i neku reč od tih ljudi koji gazduju sa tim lovištem, po pitanju računice oko takve komercijale??...aj za fazana OK, ali za zeca???
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
| |
|
|
| golf071 |
Objavljen 03.12.2012. 19:49
|

Veteran

Upisa: 891
Pristupio: 05.11.2010. 19:43
|
ivanfox kaže:
Kolega Limun to je u neposrednoj blizini Batočine.Mislim da ni tebi nije predaleko za jednu laganu komercijalizaciju s obzirom da koliko se secam iz tvojih upisa slabo imaste zeca da pucate.Inace "Rogot" je nekada bilo prestizno loviste gde je drug stari redovno navracao i plandovao sa skupim arsenalom tandzi. Pozdrav,moze li neki kontakt tel.ima nas zainteresovanih za 15.12.
|
| |
|
|
| alex |
Objavljen 03.12.2012. 20:24
|

Lovčina

|
Mene je prijavio jedan kolega iz Lapova s kojim sam lovio bili smo tamo u subotu lovili i lepo je bilo sve a ponajvise pasulj heheh veruj te mi bilo je prelepo jeste da sam bio mokar kisa nas zeznula ali ni to nije sprecilo lepo druzenje. Pitacu kolegu za broj nekog iz uprave pa da se prijavite da se druzimooo nedostaje mi druzenje iz Starog Sela
|
| |
|
|
| golf071 |
Objavljen 03.12.2012. 21:31
|

Veteran

|
alex kaže:
Mene je prijavio jedan kolega iz Lapova s kojim sam lovio bili smo tamo u subotu lovili i lepo je bilo sve a ponajvise pasulj heheh veruj te mi bilo je prelepo jeste da sam bio mokar kisa nas zeznula ali ni to nije sprecilo lepo druzenje. Pitacu kolegu za broj nekog iz uprave pa da se prijavite da se druzimooo nedostaje mi druzenje iz Starog Sela 
|
| |
|
|
| Limun |
Objavljen 03.12.2012. 22:34
|

Lovčina

|
Ma nije problem za druženje sve je to extra i cena je stvarno primamljiva, a što kaže kolega Zoki malo mi čudno za otstrel zeca pa još i ručak za 1000 dindzi mislim stvarno je malo za nepoverovat. Ali sve jedno molio bih kolege za neki kontakt broj ako neko ima da se raspitam. I da, taj 15. mi baš ne ogovara idemo u Šajkaš na hvatanje živog zeca, možda neki drugi termin.

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Khalil Gibran
|
| |
|
|
| Indjijanac |
Objavljen 04.12.2012. 05:45
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
Limun kaže:
Ma nije problem za druženje sve je to extra i cena je stvarno primamljiva, a što kaže kolega Zoki malo mi čudno za otstrel zeca pa još i ručak za 1000 dindzi mislim stvarno je malo za nepoverovat. Ali sve jedno molio bih kolege za neki kontakt broj ako neko ima da se raspitam. I da, taj 15. mi baš ne ogovara idemo u Šajkaš na hvatanje živog zeca, možda neki drugi termin.
limune obavezno ponesi foto aparat na hvatanje zeca jer to je doživljaj za mene duplo jači od učestvovanja u lovu na zeca.ali o ovome se vidimo na temi Unošenje živih zečeva u lovište
|
| |
|
|
| arli |
Objavljen 04.12.2012. 11:28
|

Stari član

Upisa: 447
Pristupio: 13.01.2011. 11:42
|
Ako mi posao dozvoli rado ću doći na druženje sa ekipom,a usput ako se nešto ulovi samo još jedan plus za organizatora |
| |
|
|
| Limun |
Objavljen 04.12.2012. 13:22
|

Lovčina

|
Indjijanac kaže:
Limun kaže:
limune obavezno ponesi foto aparat na hvatanje zeca jer to je doživljaj za mene duplo jači od učestvovanja u lovu na zeca.ali o ovome se vidimo na temi Unošenje živih zečeva u lovište   Indi nema problema pa tu temu sam ja otvorio pa red bi bio i da malo pišem na njoj o svemu. Ove godine hvatamo zeca u Šajkašu 1 dan i Novoj Crnji gde ostajemo 2 dana tako da nema brige biće i slika i pisanja.

Khalil Gibran
|
| |
|
|
| Milos88-Ivanjica |
Objavljen 04.12.2012. 16:07
|

Stari član

Upisa: 472
Pristupio: 05.08.2010. 03:16
|
Limun kaže:
alex kaže:
Nadam se da ce mo se videti 15.og. Kolege gde se nalazi to lovište i ako može neki broj tel. od uprave LU "ROGOT"
I ja sam zainteresovan za lov,pogotovu ako bi se okupilo vise forumasa...
|
| |
|
|
| alex |
Objavljen 04.12.2012. 16:57
|

Lovčina

|
Kao sto samm i rekao evo broja na koji moze da se izvrsi prijava za lov u Lu "Rogot"
034-684-10-90 MILIVOJE ZVATI OKO 8 ILI 9h tada sam ga ja nahvatao. Nadam se da ce te doci pa da se druzimo i lovimo malo.
|
| |
|
|
| golf071 |
Objavljen 04.12.2012. 18:01
|

Veteran

|
Sutra zovem pa javljam detalje.
|
| |
|
|
| darkon |
Objavljen 04.12.2012. 18:40
|

Lovčina

Upisa: 1727
Pristupio: 16.08.2010. 17:33
|
Ja ako ne budem išao te subote negde u lov na d. svinje, dolazim sigurno u Batočinu. |
| |
|
|
| alex |
Objavljen 04.12.2012. 19:43
|

Lovčina

|
I ja se sutra prijavljujem pa se nadam lepom druzenju. Darko ako dolazite zamoli bih vas ako hocete da povedete Agu voleo bih da ga vidim uzivo jer ovako prekoslika ostavlja fenomenalan utisak
|
| |
|
|
| Aca Velika Plana |
Objavljen 04.12.2012. 22:14
|

Stari član

Upisa: 389
Pristupio: 06.04.2011. 08:42
|
Evo i ja se javljam,ako se okupljaju forumasi,to je meni na 5 minuta od kuce!
a cena neznam i mene sumnjivo,jedino ako i nema bas toliko divljaci,mada sumnjam jer je batocina dobra sa pernatom a i dlakavom divljaci ako se lovi deo pored reke lepenice.  |
| |
|