Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Zastava M70

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Zastava M70
vlada lovac
 Tu su sigurno i žljebovi u kontra strani, teško da će moći standardna municija Frown

Podunavac
 A teško će moći i da se upuca. Na noj svi pogodci vuku ulevo. A i gde ćeš naći levu optiku? Malo ih proizvođača radi. Pa još i leva montaža, ovo će stvarno biti problem.
Tri prsta 2Kolce

Cvele
 Nije mi jasno zasto bi' pogoci vukli u levo ? Za levu montazu znam, ali zasta leva optika ? Frown
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Podunavac

Cvele kaže:
Nije mi jasno zasto bi' pogoci vukli u levo ? Za levu montazu znam, ali zasta leva optika ? Frown

Cvele zadnja tri posta su bili šala i nemaju veze sa realnošću.Grin
Tri prsta 2Kolce

DanijelC

canis aureus kaže:
obrazina kundaka na kontra straniFrown
ručica zatvarača na kontra straniShock
Danijele pa tebi su prodali pušku sa greškom tj kontra puškuFrownShock
Smeko

Lepo izgledaB) neka te i dugo služi!!!

ma morali kad sam i ja sa greskom
puska je kupljena kao takva u prodavnici....nikakvih specijalnih zahtjeva nije bilo
mozda da su joj ipak i nisani ugradjeni...ali....
Zuto zensko i zuto pasce ne vodi kuci!!!

DanijelC

vlada lovac kaže:
Tu su sigurno i žljebovi u kontra strani, teško da će moći standardna municija Frown

sta ces kad su je preslikavali sa ogledala....
a trazi se lijeva municija...ako ko ima nek posalje
Zuto zensko i zuto pasce ne vodi kuci!!!

vuk71
 sva sreca da zastava postoji, za relativno malo para se moze kupiti odlican karabin m70, izaberes zeljeni kalibar i pravac lov...

vuk71
 na sajmu FeHoVa u Budimpesti stvarno je bilo tesko naci karabin ispod 1000eura... sve su to renomirane firme koje zele da naplate svoj proizvod po sto vecoj ceni...

Podunavac
 Vuče cena od 1000-2000 evra nije velika, to je realna cena za solidan karabin. Problem je što je naš standard afrički, a geografski spadamo u evropu.
Tri prsta 2Kolce

vuk71
 podunavac nas standard je takav da ga vise i nemas sa kim uporedjivati...

SUMO
 Momci, nekoliko anegdota - prebogati novokomponovani lovac kupio novog ultra lux blasera i ode na streliste sa prijateljem. Ovaj ima zastavu 7x64, cisto da je proba. I....? Blaser ne moze da sastavi grupu od 5cm na 100 m, Zastava metak u metak.
Pricam sa dobrim prijateljem iz Italije, kaze ovaj novi Merkel helix je promasaj. Sto? Pa od 10 prodatih, 9 mi vratili, preciznost ocajna.....
Sta je cinjenica? Da za te pare nema bolji karabin na svetu ! Da znaju da useru finis, drvo, okidac...znaju. Da znaju da ga naprave kao sav svet i jos za te pare -itekako znaju. Kad stignem, stavicu vam slike doradjenih Zastava karabina /novi kundak, malo brunira.../ nista posebno. A izgledaju svetski. Na kraju, moj prijatelj, poznati francuski PH vec 20 godina ima Zastavin 375. Sa njim se napucao oho ho. Kaze, pouzdan, precizan do bola a i jevtin bre. I ako mi ga ukradu kad nisam u Africi - necu zaliti, iako taj karabin obozavam.....

DakleM, pravac kod dobrog puskara, novi kundak, malo bruniranja, monogram dole i uz solidnu optiku imate vrhunsko oruzje za male pare !

I Jevtic

SUMO kaže:
Momci, nekoliko anegdota - prebogati novokomponovani lovac kupio novog ultra lux blasera i ode na streliste sa prijateljem. Ovaj ima zastavu 7x64, cisto da je proba. I....? Blaser ne moze da sastavi grupu od 5cm na 100 m, Zastava metak u metak.
Pricam sa dobrim prijateljem iz Italije, kaze ovaj novi Merkel helix je promasaj. Sto? Pa od 10 prodatih, 9 mi vratili, preciznost ocajna.....
Sta je cinjenica? Da za te pare nema bolji karabin na svetu ! Da znaju da useru finis, drvo, okidac...znaju. Da znaju da ga naprave kao sav svet i jos za te pare -itekako znaju. Kad stignem, stavicu vam slike doradjenih Zastava karabina /novi kundak, malo brunira.../ nista posebno. A izgledaju svetski. Na kraju, moj prijatelj, poznati francuski PH vec 20 godina ima Zastavin 375. Sa njim se napucao oho ho. Kaze, pouzdan, precizan do bola a i jevtin bre. I ako mi ga ukradu kad nisam u Africi - necu zaliti, iako taj karabin obozavam.....

DakleM, pravac kod dobrog puskara, novi kundak, malo bruniranja, monogram dole i uz solidnu optiku imate vrhunsko oruzje za male pare !

i51.tinypic.com/6z592p.gif

Podunavac
 Naši karabini su cenjeni u celom svetu, osim kod nas. Mnoge su firme uzimale zastavine karabine (ili samo cevi sa sandukom i zatvaračem) i uz malo ili nimalo dorade prodavali pod svojim imenom za višestruko veću cenu. A sada i veliki Remington ima ugovor sa Zastavom za ocevljene mehanizme.
Tri prsta 2Kolce

apinest

Podunavac kaže:
Naši karabini su cenjeni u celom svetu, osim kod nas. Mnoge su firme uzimale zastavine karabine (ili samo cevi sa sandukom i zatvaračem) i uz malo ili nimalo dorade prodavali pod svojim imenom za višestruko veću cenu. A sada i veliki Remington ima ugovor sa Zastavom za ocevljene mehanizme.
Podunavac, mislim (skoro sam siguran) da je taj ugovor sa Remingtonom raskinut ili u najboljem slučaju na čekanju.

DESPERADOS
 Slazem se sa gore pomenitim komentarima , da imaju kvalitetno orzje imaju ali da nemaju zavrsnu obradu nemaju...Sad

Slazem se da se novim kundakom i bruniranjem sa nekom lepom gravurom moze mnogo toga postici i dobiti ekstra dobar karabin.
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

DakiNS
 Kako god ali da nisu znali kvalitetu ne bi ni pregovarali , jedino sto u danasnjem potrosackom drustvu nestaje ona visa srednja klasa i uopste srednja klasa proizvoda nego samo brza nekvalitetna produkcija uz minimalnu cenu i perverzno skupi a nekad i nedovoljno kvalitetni proizvodi. Nasa oruzarska tradicija pamti mnogo godina unazad a najveci problem uvek je sluh za dizajn i zavrsnu obradu
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

I Jevtic

DESPERADOS kaže:
Slazem se sa gore pomenitim komentarima , da imaju kvalitetno orzje imaju ali da nemaju zavrsnu obradu nemaju...Sad

Slazem se da se novim kundakom i bruniranjem sa nekom lepom gravurom moze mnogo toga postici i dobiti ekstra dobar karabin.

jeste ali onda nebi bio 35000 din nego malo vise a za nase uslove i kako se kod nas lovi sasvim je dobra obrada a i zastava vam daje i malo kreativnosti da i kupac malo ucestvuje u njegovom doterivanjuROFL

DakiNS
 Eto imam dva zastavina karabina nista posebno doradjeno , malo sam se sam igrao gravera na kundaku cisto iz dosade jedne zime. Upoznao sam za vreme rata nekoliko majstora iz Kragujevca, koji su mi predlagali da im dam nesto od cevi da mi urade, gledajuci slike pistolja posle njihove obrade dobro sam se zamislio, pa ko ne bi voleo imati tako nesto, sve su to bila umetnicka dela ne znas sta je lepse od cega, a u to vreme oruzile je smatrano za osnovni alat , preduslov opstanka , jedan covek je izgubio glavu jer je imao prelep noz, i sta da dam da mi urade , pistolj svakako ne , znaci nesto od lovackih pusaka, ali koju. Posto sam uvek voleo da lovim na teskim terenima, da se provlacim kroz gustis gde nekada moras i da puzes, sta ako ostetim prelepo uradjenu pusku, ako je uradim onada vise nije za lov nego za izlozbeni salon, ima i nema upotrebnu vrednost, a da je uradim da bi se sepurio pred ostalim lovcima , ne nisam takav. I na kraju ostadose takve kakve jesu grube , funkcionalne i dobre za upotrebu , ako se i ostete nije velika steta, lako se da popraviti , da pogadjaju bolje ako imaju lepsu rezbariju , svakako ne .

I Jevtic
 e sad postoje ljudi koji pored radnih pusaka imaju i malo skuplje oruzje koje je vredno sredjivanju e takvo oruzje se vredi sredjivati jer u svetu dobro i vredno i skupo oruzje je stvar prestiza a znamo da je ovo jedan od najskupljih sportov.pozdrav

DakiNS
 Jeste u pravu si kolega ali ja nisam od tih iako sam imao izuzetno vredne puske, jednostavno to me ne privlaci, jedino onu staru petlaru puskarne Kranj cu da dam da se sredi kada bude vremena a i novca za to

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
ZASTAVA M85 KARABINI 72 02.06.2025. 17:05
Zastava sa Battue nišanom KARABINI 75 24.06.2022. 13:29
Crvena Zastava - Puške sačmarice LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 375 13.09.2016. 15:02
Bokerica M80 Crvena Zastava LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 79 04.11.2013. 08:02
Zastava M24 (Kraljevina Jugoslavije) KARABINI 4 22.01.2011. 13:28
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,465
Najnoviji član: Stevan Belor...

Poslednje vesti
dobijanje lovačke dozvole kompleksan proces
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

65,051,443 posete www.srbijalov.com