Stigla je ovih dana u moj "Arsenal",Fausti Stefano cal 12/70 ,promenljivi cokovi ,5kom,ejektori servisirana kod naseg kolege sjeftica,kundak je radio puskar iz KG ,zaboravio sam mu ime ,nije nov samo je stari malo obnovljen ,skinuta je obrazina i uradjena politura koju ja nisam zeleo ,ali se majstor zaboravio pa ga je ispolitirao ,ja se malo nervirao ,ali kako mi se zurilo da je probam u danasnjem lovu ,uzeo kakvu je uradio,nisam imao izbora inace ne volim polituru .Na gvozdju nije nista radjeno , osim sitnih dotezanja kao npr branik obarace,bio je raskliman mali luft u potkundaku ,ali je sve to sredio sjefticB)
Posto vidim da nisi zadovoljan spreman sam da se zrtvujem za druga , kad stignes donesi je meni ima da paradiram sa njom ako treba ispred skupstine pa da na RTS u gledate direktan prenos kako se neko hvali
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
cestitam druze na nabavci novog komada lepeog oruzja ,samo da te pitam sto ti smeta politura gde si ti vido mercedesa bez glanca,posto volis ruse i cehe nemozes porediti sa talijanom talijan voli da sija,sve u svemu je super puska.
E Sniper, ovo je već puškica i po! Mnogo lep komad oružja.
A Jeftić je lepo odradio posao, vidi se ja polituru volEm, i to baš ovakvu boju.
Ako nemaš mesto gde da je čuvaš, primio bih je ja na čuvanje vrlo rado, dok ne dodješ opet u Serbiu! Da se malo qrčim po lovištima!
sheytan kaže:
Ee, bata-Sniper, svi "prijatelji" bi da čuvaju, da se qrtče i sl., a niki se za džeptče ne vaća, sem mene...
"Ja njih svojim, a oni tako!"
Pa mslm, neće valjda da mi naplaćuje što mu čuvam puškicu? A qrčenje je gratis, pa valjda smo drugari? Evo, ja bih njemu 'ladno ostavio besplatno čizme na čuvanje, ali nisu za qrčenje!
sheytan kaže:
Ee, bata-Sniper, svi "prijatelji" bi da čuvaju, da se qrtče i sl., a niki se za džeptče ne vaća, sem mene...
"Ja njih svojim, a oni tako!"
Pa mslm, neće valjda da mi naplaćuje što mu čuvam puškicu? A qrčenje je gratis, pa valjda smo drugari? Evo, ja bih njemu 'ladno ostavio besplatno čizme na čuvanje, ali nisu za qrčenje!
Možda i jesu za qrčenje, ako su ribarske! (one tzv. "do jaja čizme" )
Cisto sumnjam da cu da je prodajem jer mi lepo legla od prvog dana ,isprobao sam je u lovu kod Slave ,laksa je od iz 27 ,mislim da je nisam skupo platio 500 i jos 25 za doradu kundaka skidanje obrazine i politure ,jer sam mislio da ostane samo cisto drvo, jer ja lovim sa svim puskama koje imam ,politura je vise za vitrinu ,ali probacemo ovako pa sta bude ,ako ne bude dobro imace puskar posao .
A i zavoleo sam je nekako nju i orozaru nekako najlepse izgledaju od svih
Sniper lepa ti je puška, a ni ta politura nije loša. Ali si ipak u pravu, kad se usporedi sa ostalim kundacima bez politure, oni su bez nje ipak lepši.
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?