Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Breton

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Breton
blackhunter
 jank,lep breton...a tacno je da najlepsi dozivljaj kad vidis svog psa kako markira,aportira divljac..daj neku sliku marke tvog psa...imao sam i ja jednog bretona to mi je bio prvi pas,mogu ti reci da sam bio prezadovoljan....
dobar pogled...lovac

stefancar
 file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/DSCF2548.JPG moj bivsi breton kojeg sam poklonio

Za postavljanje slika, objašnjenje imaš na 'Test temi'
Srbijalov Admin Tim

aca
 zna li neko kako da naucim mog bretona da aportira.imam 4 krila od fazana za svaki slucaj.dali da mu bacim pa kad donese da ga nagradim ili.....inace ker je star 1god i 5 nedelja.pozdrav

rokvic
 aco.. pa morao si poceti malo ranije sa aportom bar kroz igru ...jel pa hoce da ti donese neku njegovu igracku? recimo lopticu...prvo
to treba da savlada....sledeci korak je da ga ucis sa hladnom divljaci...golub fazan..(.koji su zamrznuti sa perijem.)...a kad to saclada prelazis na toplokrvnu divljac
sto kazu taze odstreljenu...

DakiNS

aca kaže:
zna li neko kako da naucim mog bretona da aportira.imam 4 krila od fazana za svaki slucaj.dali da mu bacim pa kad donese da ga nagradim ili.....inace ker je star 1god i 5 nedelja.pozdrav
Aco ja mogu da ti prenesem moje iskustvo. Dao sam ženi da sašije vrećicu od kvalitetnijeg platna tako da se kraj može vezati.Napunio sam je peskom i piljevinom da simulira polovinu težine fazana,opšio je sa fazanskim krilima.Prvo moraš sa psom rešiti momentalni dolazak na poziv da ne bi razbucao aportok.Sama krila na aportoku daju mu veću volju za rad.Pokušaj da bacaš, ali pre toga daj mu da onjuši pokušaće verovatno da uzme ,nemoj mu odmah to dozvoliti nego ga samo mami,posle bacanja ukuliko uzme aportok u usta odmah ga zovi da ti priđe, i odmah kreni par koraka od njega refleksno će da te prati , uslov za rad je da je pas gladan i da pri ruci imaš neku poslasticu za njega,ako priđe odmah ga nagradi. U vreme obuke nedozvoli da se igra sa nikim tako da shvati da mu je to jedina razonoda.Ukoliko pokaže napredak i volju za aportom samo nastavi na taj način.Ako neće na taj način moraš preći na prisilni aport opis te radnje imaš na forumu BK prvi i zadnji koraci u obuci ptičara gospodin Zubanović nesebično deli savete o dresuri ptičara. Pozdrav DakiNS

aca
 hvala daki ali ja cu prvo probati da mu bacim krilo ako to nece onda cu tvoj nacin hvala.

Browningbar
 Moj pas
Browningbar priložio:
baki_2.jpg

Pravo u centar!
srbijalov

Jank

blackhunter kaže:
jank,lep breton...a tacno je da najlepsi dozivljaj kad vidis svog psa kako markira,aportira divljac..daj neku sliku marke tvog psa...imao sam i ja jednog bretona to mi je bio prvi pas,mogu ti reci da sam bio prezadovoljan....

Jank kaže:
Uskršnja marka....
Tony u akciji, markira fazana u živici, trening za vaskršnje praznike...
milina je videti ovakav prizor....Bravo 2

img196.imageshack.us/img196/4390/s7300053x.jpg

evo ponovo ove slike, u lov ne nosim fotoaparat a bilo je malo dana za trening ove godine....mislim imao sam malo vremena za nove slike...PfftiC
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Browningbar
 Fazan!
Browningbar priložio:
baki1_1.jpg

Pravo u centar!
srbijalov

aca
 lep ker browningbar koliko je star

Browningbar
 Hvala Aco!
Ker jr star 3,5 godine!
Pravo u centar!
srbijalov

Milan Todorovic
 EBDON
Milan Todorovic priložio:
5_9.jpg

Milan Todorovic
 EMBEL
Milan Todorovic priložio:
3_22.jpg

Jank
 Milane dobri Bretoni, pouzdani, vredni, neumorni, umiljati, temperamentni....ko ih jednom zavoli više se ne odvaja od njih....Pas
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

blackhunter
 Milan Todorovic,svaka cast na bretonima...mogu ti reci da nisam skoro video ovoliko bretona na jednom mestu...inace lepi su ti ova dva na slikama...pozdrav...
dobar pogled...lovac

aca
 evo i mog sa danasnjeg treninga,marka na fazanku
aca priložio:
dsc01947.jpg

fotolovac
 Jednom Breton, uvek Breton! Vrhunski nos, srce i inteligencija.
Ne brojim koliko je puta posle nekoliko nemaca otišao u najgušću trsku i doneo fazana.....

Medo kad je bio mali
img78.imageshack.us/img78/418/medo1kz7.jpg

Medo sa 2 godine
img405.imageshack.us/img405/4827/medobreton.jpg

BojanKG
 fotolovac,prelep ti je bretonac,svaka cast... B)
srbijalov markafazan

fotolovac

BojanKG kaže:
fotolovac,prelep ti je bretonac,svaka cast... B)

Hvala ti, jedino korumpirane sudije na većini izložba to ne vide (komedija, kakvi pored njega dobiju pehar, može ih u zubima nositi). Ali to je za drugu temu. Pozdrav

DakiNS
 Narode u nedelju sam lovio u Bečeju ,poveo kuče od 9 meseci jednog malog Mrvana ljudi kako je mali odradio lov sa sve markama od 5 i više minuta,pošto je bio skroz mokar jadničak stoji u marki i ne mrda a drhturi ko grančica, ceo lov je parirao svom ocu starom 7 godina, pride još 2 aporta a fazan skoro veći od njega, odavno sam se zarekao da u moje dvorište nijedna druga rasa neće ući. BRETON JE CAR.Nadam se da ću se idući puta setiti da ponesem fotoaparat.

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,623,674 posete www.srbijalov.com