E sad će da ih krene "ZAJEBALO SVET"sad su kompletni.
A čujem da je danas bilo BURNIH reakcija lovaca iz pomenute grupe a TELETABISI i sada kao nešto negiraju(stari recepr ako prođe prođe)a ako ne trazićemo drugi modus,stvarno su smešni kao RINGIŠPIL al to je dokaz PANIKE jebote
Pa kod vas ljudi ratno stanje. Najbolje da objavite mobilizaciju, pobijete govna i gotova stvar. Stvarno bez šale, to što se kod vas dešava je za ne verovati. Pa zar pošteni i čestiti lovci ne mogu da se ujedine i organizuju i zbace nekako ove bandite sa vlasti?
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Sremac75 kaže:
Drugovi, malo smo zaboravili na ovu temu.
Možete li da verujete da do danas, pored svega što je napisano i dokazano, još niko nije prstom mrdnuo???
$aAa$aAa$aAa
sremac,necu da se pravim pametan,ali gledaj ovaj post...
charuga #37
Objavljen 26.11.2010. 12:49
Član
Upisa: 149
Pristupio: 26.10.10
jel to znaci da ce ipak biti nesto od naseg gostovanja?alal vera,alal vera...BS[backopalanacki sindikat].tako treba bracale,pravo u glavu,ali ne ocekujte neke radikalne promene,lovicete bez problema i zavrsice se na tome...svi oni duvaju u istu tikvu
smrshala olja karleusha...!!!
Moje kolege kanda ste malo podcenili našeg gospodina Bracu....vidite naime od početka mi je smrdila ta teza da bi taj deran mogao ući UO, a posebno mi je smrdilo da je postao grupovođa!! Naime znate i sami kakav je gore navedeni gospodin manipulator sa izjavama i ljudskim uverenjima..e sad šta je mislim da je po sredi...naš kolega koji nam je javio tu informaciju je saznao istu znate već od koga, taj čovek i sami znate voli kapljicu i nezanima ga ništa osim toga na lovačkim druženjima, pa i lovu..znači verovatno je tamburaš izveo jednu komediografsku predstavu na sednici UO da bi se počela priča širiti, a onda će istu tu priču koju mi pričamo okrenuti protiv nas po principu...eto vidite kakve su to budale kad misle da ću ja metnuti nekoga kao što je Revolveraš ( jer zasada bi mu to i bilo pogubno), ali sigurno znam da je istom obećao mesto lovočvara kad se osnuje udruženje i mali se već naveliko hvali kako ide u Kraljevo na polaganja...s tim maloga i utišava, a u isto vreme ga i iskorištava za svoje šprdnje i naume...ovde napominjem da netreba sumnjati da će do toga i doći, ako se odcepe, jer je to takvim psihološkim profilima zadovljstvo da na taj način dokazuju nadmoć nad ostalima ... znači garantujem da sada šire priče kako su se one budale izdajničke odma uvatili da blate kako će revolveraš biti u UO, a jadne budale ni neznaju da ih zezamo i farbamo ... zato neverujem da je sve ti istina i zato oprez sa izjavama da nebude da smo blatili nešto neprovereno ,a onda "onaj koji sve zna" okrene protiv nas ostale kolege ... jer ona ima samo tri načina komunikacije 1-slušaš ga bez pogovora, 2- neslažeš se sa njim, ali nerazmišljaš puno i priča se svodi na to kako on cepa ti ženu, kako je on najboilji strelac, kinolog, tamburaš, čovek ,itd itd... 3 - nemože s tobom da priča puno pitaš i razmišljaš, pa onda počinje vređanje koliko si ti godina lovac, lovio si tamo u nekim vukojebinama, šta ti znaš, to što ti pričaš nema veze sa ničim, a u isto vreme polako se sprema izbacivanje ili ti smeštanje za izbačaj i LD-a..
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
charuga kaže:
jel to znaci da ce ipak biti nesto od naseg gostovanja?alal vera,alal vera...BS[backopalanacki sindikat].tako treba bracale,pravo u glavu,ali ne ocekujte neke radikalne promene,lovicete bez problema i zavrsice se na tome...svi oni duvaju u istu tikvu
Charuga, uvek hvala na podršci!
Ali još je rano za gostovanje!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Zorane, ja sam se odmah ogradio sumnjajući na probni balon!
Sremac75 kaže:
Taman kada pomislim da je konačno došao kraj ludostima "bivšeg" i trenutnog rukovodstva LD "Jelen" Bačka Palanka, oni me pogode gromom iz vedra neba.
Juče je održan Odbor lovaca LD "Jelen" Bačka Palanka, na kojem je, kako sam čuo da je rekao jedan od učesnika sastanka, za grupovođu i člana Odbora lovaca imenovan čuveni "Revolveraš"!
Ovom glupošću, ako je sve ovo istina, su odgovorni prevazišli sami sebe!
Ne znam čime je to zaslužio?
Da li mu je Piškać "do groba" zahvalan što ga nije likvidirao kada je došao da mu se požali na karabin, sve škljocajući obaračem i sa metkom u cevi?
Da li je to zaslužio poštovanjem lovačke etike, lovačkog kodeksa, i mera bezbednosti u lovu, kada je lovcima sa kojima je lovio opalio metak pod noge, da vidi da li će se uplašiti i kakvi su im refleksi?
Da li je to zaslužio boravkom u lovištu, u kombiju sa Šefom lovočuvarske službe u vreme zabrane lova, za šta još uvek nije utvrđeno da li su se ljubili, krivolovili, ili je obučavan za nove dužnosti?
Da li je to zaslužio dugogodišnjim lovačkim stažom od 2-3 godine?
Da li je to zaslužio stoičkim podnošenjem sprdnji, zajebancija, i smejanja za leđa, na svoj račun?
Ne znam šta je dovelo do toga, ali sam čuo da grupa, čiji je sada grupovođa, o tome nije konsultovana, pa su ljudi "malo" popizd@li!
A njime su zamenili čoveka koji ima oko 50 godina lovačkog staža, koji je istinski autoritet među lovcima, i koji je imao mooda da, iako u velikoj manjini, kaže svoje mišljenje i suprotstavi se Piškaćevoj autokratiji.
Eto kako završe takvi lovci u LD "Jelen" Bačka Palanka, i to nije prvi put!
Ako je sve ovo istina onda su dotakli dno!
A ako nije izvinjavam se "Revolverašu" što sam izneo ono što mu njegovi "prijatelji" i svi ostali, pričaju iza leđa!
Štampaj!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Ma Sremac meni je malog žao..nasankat će ga najstrašnije..pa isti gospodin Braca je meni jednom prilom kod njega u radnji rekao što ti Zorane tog malog vodaš sa sobom u lov, vidiš da je mali opasnost za sve oko sebe, još jedino ti hoćeš da ideš sa njim u lov...oladi ga pa će mali sam napustiti, jer neće imati s kim ići..ja sam mu na to odgovorio pa ko će ga onda naučiti, ako ga ja ostavim, ai ko ga je onda i po kojim merilima i primio u društvo kad je za nepunu godinu došao na takav glas...nažalost iako mali to zna i rekao sam to još davno glad za mesom i ubijanjam je nadjačala..tu sam se možda jedini put trebao poslušati "sveznalicu" ...ali ovako je bolje, sad su nerazdvojni,pa to samo po sebi govori sve o njima...
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
Kolege, uvedena je nova opcija, da neki deo upisa mogu da vide samo članovi foruma, dok je za goste taj deo nečijeg upisa nevidljiv.
[xhide]Opcija radi tako, da prvo levim tasterom stisnutim, zaplavimo deo teksta koji želimo da sakrijemo od gostiju, pa onda kliknemo na ikonicu 'X' ovde, gde su smajliji i ostale ikonice. Taj deo će, dakle, biti vidljiv samo članovima foruma![/xhide]
Probajte na ovom mom postu, deo gde objašnjavam kako radi opcija, je sakriven od gostiju. Vi ga vidite dok ste ulogovani, kada se izlogujete, pogledajte, taj deo se ne vidi
Pozdrav svima. Da li nesto znate o organizaciji epar.
Obaveza novih članova je da se prvo upišu na temi 'Predstavite se'. Ukoliko to ne učinite, vaš upis će biti izbrisan, a vaš članski nalog ugašen.
Srbijalov Admin Tim
Temudjin, opomenuo sam te, da se prvo predstaviš, to je obaveza.
Drugo, EPAR nije lovačka organizacija, nego 'zelena', pa može da se piše o toj organizaciji na podforumu 'Ekologija'.
Treće, da li su to oni, koji su hteli pre jedno mesec dana da puste 700 pasa na ulice SU, i da se zapale iz protesta, a i vatrogasno vozilo da zapale? Jesu li to oni koji stalno podnose prijave protiv lovaca, i koji mi sede ovde na forumu i špijuniraju? Ako na takve misliš, čuo sam za njih, jesam. A čujem i da kopiraju naslovnu stranu Srbijalov portala, i šalju medijima...
Dakle, Srbijalov portal vodi računa i o ekologiji, a ne samo o lovu. Vodi računa i o uzgoju divljači, i o prihranjivanju, i o spasavanju divljači od poplava, i podržava svaku akciju u tom smislu.
Pošto smo mi lovci u obavezi da se pridržavamo lovačkog kodeksa, a i biramo teme o kojima pišemo, pisanje o radu EPAR može izazvati samo revolt članova ovog foruma. Vodi računa o tome. A ako si aktivista te organizacije, nisam siguran da si na pravom mestu. Rad te organizacije je naneo dosta nepotrebnih problema lovcima. U poslednjoj njihovoj prijavi lovci su generalno okarakterisani ovako: 'to nisu lovci,vec impotenti bolesnici kojima treba omoguciti da se lece.'. Toliko o njima.
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.