Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Logo, SRBIJALOV

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Logo, SRBIJALOV
Lala
 E što ne sačuvah onu jednu prepelica od letos, zbog koje zamalo nisi fasovala lovačko krštenje!!!
Trebali smo to preparirati, rekoh ja Sniperu, daj da je krstimo, a on kaže 'nemoj Lalo, stidljiva je...'! A nije stidljiva da zeza tatu za olovo?!?
Sniper, druže, treba slušati starije!!! Kad komandujem krštenje, ima da bude krštenje i tačka! Sad te ne bi zavitlavala za fukushimu... Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

PanPan

Lala kaže:
E što ne sačuvah onu jednu prepelica od letos, zbog koje zamalo nisi fasovala lovačko krštenje!!!
Trebali smo to preparirati, rekoh ja Sniperu, daj da je krstimo, a on kaže 'nemoj Lalo, stidljiva je...'! A nije stidljiva da zeza tatu za olovo?!?
Sniper, druže, treba slušati starije!!! Kad komandujem krštenje, ima da bude krštenje i tačka! Sad te ne bi zavitlavala za fukushimu... Grin

Cika Lalo, zezam samo malkice inace "fik i gotovo!" No no no. Bice vremena i za krstenje naravno Grin. Inace, mozda kad bi tata poceo da lije pa da otopi malo ovaj sneg Smeko
- Sine, a da ti tata kupi karabin...? Stari

- M'slim žemo. Kalanjikov

http://www.youtube.com/watch?v=I4KNEm...o0#t=0m33s

PanPan
 Evo i jednog primera Diplome o kojoj se pricalo. Umesto donjeg teksta se moze upisati bilo sta, pa mogu cak i linije da napravim u slucaju da se tekst pise rucno i na licu mesta.

i44.tinypic.com/a263ad.jpg

Lala
 PanPan za Administratora!!!! Grin

Odštampaj jednu diplomu, potpisujemo ti Daki, ja i tvoj tata, na leto!!!! Imaš tri potpisa komisije! Grin
Samo da znaš, ja se potpisujem na diplomu sačmom 1,7 mm, sa 20 metara! ROFL

Sniper Hunter

Lala kaže:

U pravu si druže Grin sledeći put ima da padne krštenje pod obaveznoGrin

PanPan

Lala kaže:

Kalanjikov Tu sam Grin

Lala kaže:

Odštampaj jednu diplomu, potpisujemo ti Daki, ja i tvoj tata, na leto!!!! Imaš tri potpisa komisije! Grin
Samo da znaš, ja se potpisujem na diplomu sačmom 1,7 mm, sa 20 metara! ROFL

Bez problema moracu znaci da se utreniram do sledeceg susreta posto sad jos i naocare nosim. Krecem u trening. traktor

Tata, a da mi kupis karabiiin ?

Sniper Hunter

Tata, a da mi kupis karabiiin ?

Može ćero ,obećao sam ti 243w ali ako budeš kritikovala livnicu........No no noGrin

Lala

Lala kaže:

Ne može, zeznuo sam se! Moraš prvo da odradiš pripravnički, u livnici sačme 'FukuSHima', što znači: da dva meseca utovaraš i istovaraš olovo, da oribaš sav tatin pribor i mašineriju za livenje, onda da izglancaš sve tatine puške, da prebrojiš sve prazne patrone, korpice, čepove i kapisle, pa onda da odgovoriš tačno na pitanje koliko komada dramlija ima u 1 kg izlivene sačme, i za kraj da odgovoriš na pitanje po čemu se razlikuje mužjak prepelice od ženke?
A pre svega toga, i pre odlaska u sledeći lov na prepelice, da doneseš index sa fakulteta komisiji na uvid - ako jedan ispit nije položen, nema u lov!Grin

Lovac Stari
 Ajd Sniperu napuni kesu sa Franci i odkupi ovaj Forum da bude Familijaran StariGrin. Okupira ga bre sa familiju i sa ovi iz Poljane!!!

Pst ali prvo isplatite odkazne pare starim Administratorima Comp.
Dobar pogled.

Lala

Lovac Stari kaže:
Ajd Sniperu napuni kesu sa Franci i odkupi ovaj Forum da bude Familijaran StariGrin. Okupira ga bre sa familiju i sa ovi iz Poljane!!!

Pst ali prvo isplatite odkazne pare starim Administratorima Comp.

Ja mislim da bi bilo pošteno, to oko isplate, dovoljno mi je jedan franak po upisu! Smeko

Lovac Stari
 Meni i jedan po upisu, barem da imam za start u prolece!
Mislim da moze to Sniper i co, pst odlozi i ono bracno letovanje Dim.
Dobar pogled.

Igor
 Doradjen logo, INTER svaka cast
Budi svoj, samo svoj........

Igor

i44.tinypic.com/a263ad.jpg

Extra, bravo Ana, znaci tata kupuje karabin a za uzvrat njemu jedna diploma....
Budi svoj, samo svoj........

Sniper Hunter

Lovac Stari kaže:
Meni i jedan po upisu, barem da imam za start u prolece!
Mislim da moze to Sniper i co, pst odlozi i ono bracno letovanje Dim.

Ćuti Stari evo ga BOSSGrin ide sa novim logom ,dobićemo otkazZumFIK

Sniper Hunter
 Ma u pravu je Lala ,prvo index na uvid a posle možemo diskutovati o kupovini ...nema više sentimentalnostiGrin a i za prolećno čišćenje livnice nije loša ideja i onako mi je haos u garažiHaHaHa mogla bi mala pomoć ,mada je Ana zadužena za snimanje glavni kamerwomen prilikom livenja u "FukuSHimi"

PanPan

Lala kaže:Ne može, zeznuo sam se! Moraš prvo da odradiš pripravnički, u livnici sačme 'FukuSHima', što znači: da dva meseca utovaraš i istovaraš olovo, da oribaš sav tatin pribor i mašineriju za livenje, onda da izglancaš sve tatine puške, da prebrojiš sve prazne patrone, korpice, čepove i kapisle, pa onda da odgovoriš tačno na pitanje koliko komada dramlija ima u 1 kg izlivene sačme, i za kraj da odgovoriš na pitanje po čemu se razlikuje mužjak prepelice od ženke?
A pre svega toga, i pre odlaska u sledeći lov na prepelice, da doneseš index sa fakulteta komisiji na uvid - ako jedan ispit nije položen, nema u lov!

Cika Lalo, ja sam vec camera-women, muzicki umetnik, Diploma-designer, licna kompjuter sluzba, Demic- kompanija, pravim svaki video koji ste odgledali, prevodim uputstvo za livenje, prebrojavam i sortiram caure sa tatom i snimam ga dok puni jer mogu ja na odmor, da pucam, a da Tata odgovori umesto mene? Grin

ADMIN kaže: Extra, bravo Ana, znaci tata kupuje karabin a za uzvrat njemu jedna diploma....

Hvala cika Igore, naravno, tatina kolekcija je prevelika pa da ustupi malo i meni koju pusku Smeko

I Jevtic
 ajde bre pustite devojku jok vi ste matorci sve to radili te cistili te sluzili te skola pa tek onda lov vi da ste voleli skolu nebi ste bezali u sumu da lovite u mlade dane ana nista se ne sekiraj pucaj kad god mozes a za pusku se nista ne sekiraj kupice tata i ima da pita jel ti treba jos jedna pozdrav za demiceBye
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

Sniper Hunter

sjeftic kaže:
ajde bre pustite devojku jok vi ste matorci sve to radili te cistili te sluzili te skola pa tek onda lov vi da ste voleli skolu nebi ste bezali u sumu da lovite u mlade dane ana nista se ne sekiraj pucaj kad god mozes a za pusku se nista ne sekiraj kupice tata i ima da pita jel ti treba jos jedna pozdrav za demiceBye

Ma nemoj sada i tebi da budeFIKGrin podržavaš "reakciju"

PanPan

sjeftic kaže:

Sniper Hunter kaže:
mada je Ana zadužena za snimanje glavni kamerwomen prilikom livenja u "FukuSHimi"

B) Bravo

Pozdrav i za vas Smile

Jank
 INTER dobro je, ja sam još malo doradio a dali je sad nešto bolje prosudite i sami...

i40.tinypic.com/e9x1ea.jpg
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Ekipe Srbijalov u sportskom streljaštvu LOVNO STRELJAŠTVO 95 17.03.2013. 23:29
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,782,386 posete www.srbijalov.com