Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Pravilnik o lovočuvarskoj službi

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Pravilnik o lovočuvarskoj službi
Lala
 Znam ja dobro šta znači 'alter ego', hvala na objašnjenju. I upotrebljavam izraz u pravom smislu.
A poziv važi za gde to? Pojasni?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

fotolovac
 Da i ovde su neki policajci u dilu sa krivolovcima, samo to je svuda tabu tema. Čak je bilo i svedoka koji su pričali kako tuku i automatskim puškama po srnama..... i onda naiđe lovočuvar volonter, i može se slikati. Confused

Po meni svaki lovočivar bi trebalo da ima neki ultra zoom fotoaparat sada su već prešli zum od 30X, na primer Fujifilm HS10 ili Canon SX30, pa kad ih uvati sa kilometar, bež na komp pa šalji Brankici na B92 Frown

Sremac75
 Ni ovo nije loše!B)
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

temudjin

Lala kaže:
Znam ja dobro šta znači 'alter ego', hvala na objašnjenju. I upotrebljavam izraz u pravom smislu.
A poziv važi za gde to? Pojasni?

Obilazak Velikog ratnog ostrva , Malog ratnog ostrva, Nebojšine kule, uvod u istoriju i kulturu Srbije, Despot urađ Branković - prvi vitez reda zmaja osnivača kralja Sigmunda itd itd
Pitanje: Lalo, da li postoje vitezovi u Srbiji (mislim srpski ne templarski ili vinski)!!!

marcony

Sremac75 kaže:

temudjin kaže:

Bravo, ovo je pravi upis. Svako mora prvo krenuti od sebe a potom počistiti sve muljatore kojih je lovstvo prepuno. Istina uvek izađe na videlo a ovde se radi o povlačenju poštenih pravih lovaca pred bukačima koji su u većini lovačkih udruženja prigrabili svu vlast. Naravno da treba prispitati sve i saveze i uprave i inspektorate i sve, sve...
Bez aha! samo Dobar pogled i dubok naklon!

Da mi je neko rekao da ću reći Bravo 2 Temudjine, ne bih mu verovao!

To je pravi put!

Evo "moj" "bivši" predsednik Braca Piškać, još uvek vedri i oblači u LD "Jelen" Bačka Palanka, iako nam je zbog njega bio 4 meseca zabranjen lov, iako nije LU vratio oko 700, na revers uzetih, dozvola za lov, iako nije Nadzornom odboru dao na uvid finansijsku dokumentaciju, iako je vođena dvojna evidencija odstrela.....iako je.....svašta, krijući se iza imena Sekretara LSV i Sekretara LSS koji su članovu LUO Bačka Palanka, LD "Jelen" Bačka Palanka koji mu, kako on kaže, daju bezrezervnu podršku!
Besan
Ajde da krenemo od njega i njemu sličnih!
Slažeš li se Temudjine?

I još jedan crnjak dotičnom je dato da vodi evidenciju otstrela štetočina,strašno ko je ovde lud Ne razumem

Sremac75

Sremac75 kaže:

temudjin kaže:

Bravo, ovo je pravi upis. Svako mora prvo krenuti od sebe a potom počistiti sve muljatore kojih je lovstvo prepuno. Istina uvek izađe na videlo a ovde se radi o povlačenju poštenih pravih lovaca pred bukačima koji su u većini lovačkih udruženja prigrabili svu vlast. Naravno da treba prispitati sve i saveze i uprave i inspektorate i sve, sve...
Bez aha! samo Dobar pogled i dubok naklon!

Da mi je neko rekao da ću reći Bravo 2 Temudjine, ne bih mu verovao!

To je pravi put!

Evo "moj" "bivši" predsednik Braca Piškać, još uvek vedri i oblači u LD "Jelen" Bačka Palanka, iako nam je zbog njega bio 4 meseca zabranjen lov, iako nije LU vratio oko 700, na revers uzetih, dozvola za lov, iako nije Nadzornom odboru dao na uvid finansijsku dokumentaciju, iako je vođena dvojna evidencija odstrela.....iako je.....svašta, krijući se iza imena Sekretara LSV i Sekretara LSS koji su članovu LUO Bačka Palanka, LD "Jelen" Bačka Palanka koji mu, kako on kaže, daju bezrezervnu podršku!
Besan
Ajde da krenemo od njega i njemu sličnih!
Slažeš li se Temudjine?

Znaš li Bracu Piškaća?

Štampaj!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Da li misliš na vitezove u moralnom smislu?
Što se tiče lokacija na koje me pozivaš, Temudjin, hvala, više volim da obidjem Ribarsko ostrvo i Petrovaradinsku tvrdjavu.
A kako si to mislio da obidjem uvod u istoriju i kulturu Srbije, života ti? Čime se to obilazi, tramvajem? Grin
Idem da spavam, zamara me ova jalova rasprava sa tobom, temudjin. Na bilo koje konkretno pitanje koje je 'škakljivo' po tebe, ili počneš sa devicama, Kandaharom i Ulan Batorom, ili nekom sličnom nepotrebnom pričom; glatko eskiviraš i praviš se Englez. Ili pazi šta pišeš, ili objasni, ako je nejasno. Ako drugima nije teško da čitaju, što je tebi teško da napišeš?
Mogu samo da ti odam jedno priznanje: retko koji član do sada je uspeo u ovako kratkom roku, kao ti što si, da zatalasa forum; na žalost, talasaš u pogrešnom pravcu, i izazivaš čak i podsmeh nekih članova. Pa onda moram da upozoravam, da ne preteraju. Razmisli malo, da li ima smisla da i jedan tvoj upis, koji nema direktne veze sa temom, ostavim, ili da jednostavno bez objašnjenja brišem sve ono što smatram da nema veze sa temom. Uostalom, ako hoćeš da pišeš bez reda i redosleda, otvori lepo svoj portal, pa vidi, možda se skupi publika koja želi da čita tvoje umotvorine. Žale se članovi na cirkus na portalu.
Ovde, po meni, unosiš konfuziju - jedan dobar upis, pa 3 bzvz. Hajde da se dogovorimo, da to prestane.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75
 Lalo, pazi samo da te ne pozove u lov!
srbijalov
PraviloPraviloPravilo
Palica

slavaplana
 Jer poziv vazi i za mene ???Nema smisla Da ti Lala dodje bez mene ,Sremca . . .!Rucak nemoras da platis! Nije problem!!
Kupi samo karte za tramvaj da nas ne kaznjavaju
kontrolori!!!!!Pozdrav

DakiNS
 ..bem li ga ko je smislio onu poslovicu -PAMETNIJI POPUŠTA- eto sad nam samo budale vladaju

vuk71
 Lovocuvari profesionalci pa volonteri ko je placen ko ne.... sto cuda a istina je tamo negde. Opet u Palanci sve je naopako pa tako lovocuvar volonter dobija svake godine financijska sredstva za svoj rad, pa pobogu ako je neko volonter nemoze biti placen, zato i postoji naziv volonterski rad, u Packoj Palanci jos napisu crno na belo koliko drustvo placa rad volonterske lovocuvarske sluzbe, a placamo i lovocuvarsku sluzbu na nivou udruzenja sto i jeste po zakonu... ja sam za da platimo i trecu lovocuvarsku sluzbu nije grof cicija, ima nas narod para...

temudjin

slavaplana kaže:
Jer poziv vazi i za mene ???Nema smisla Da ti Lala dodje bez mene ,Sremca . . .!Rucak nemoras da platis! Nije problem!!
kontrolori!!!!!Pozdrav

Poziv ostaje, prevoz je čamcem ili iz marine na Dorćolu ili kod hotela Jugoslavija.
Kako se radi o zasticenom prirodnom dobru molim da najavite dolazak jer mi za organizaciju treba barem 2 dana. Čamac prima 4 posetioca.
Obavezno ponesite d(v)ogled, fotoaparat i naravno gumene čizme.
Pozdrav

slavaplana
 temudine pogledaj upis na temi pravilnik o veterinarsko-sanitarnim uslovima koji stupa od 01.03!Daj svoj komentar

charuga

temudjin kaže:

slavaplana kaže:
kontrolori!!!!!Pozdrav

Poziv ostaje, prevoz je čamcem ili iz marine na Dorćolu ili kod hotela Jugoslavija.
Kako se radi o zasticenom prirodnom dobru molim da najavite dolazak jer mi za organizaciju treba barem 2 dana. Čamac prima 4 posetioca.
Pozdrav

dolazim i ja..tu smo komsije,da se upoznamo napokon..
..............

temudjin

temudjin kaže:

slavaplana kaže:
kontrolori!!!!!Pozdrav

Pozdrav

Zaboravio sam, za ručak je riblja čorba!

slavaplana
 Charuga ponesi cizme!!!

charuga
 da dodam jos nesto u vezi suspenzije lovne sezone..
ne mora se suspendovati skroz,zbog osipanja clanstva organizovati svih 10-12 izlazaka,koliko vec ima,ali samo na stetocine..u kineskom kalendaru ovo je godina zeca,zmaja ili vec koja a u nasem neka bude godina stetocina!!!znaci da se sve stetocine izbace iz srbskog lovstva u 2011/2012
..............

zoranp
 charuga svaka čast na otvorenosti i iskrenom iznošenju mišljenja..Bravo 2 ..nego ljudi ja bi se zapitao što morate poneti gumene čizme..ja tu nebi baš tako išao Grin
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

charuga
 ni meni se nesvidja to,zoki,ali temudjin i slava insistiraju na cizmama..KoTuKoga
..............

zoranp
 ...neznam kolega meni je prva asocijacija na gumene čizme ...KOZA...SmekoSmeko ... da nebi bila kaka navlakuša..Stidljiv Smeko Smeko
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
PRAVILNIK O LOVAČKIM PSIMA PROPISI O LOVU 78 20.02.2019. 20:06
Pravilnik o merama za sprečavanje štete od divljači i na divljači i postupku i načinu utv PROPISI O LOVU 12 26.08.2015. 13:11
Disciplinski pravilnik PROPISI O LOVU 66 24.01.2015. 16:59
PRAVILNIK O STRUČNOM ISPITU ZA STICANJE LICENCE ZA OBAVLJANJE ODREDJENIH POSLOVA U LOVSTVU PROPISI O LOVU 10 28.04.2014. 18:02
Pravilnik o uslovima i načinu organizovanja lova PROPISI O LOVU 62 02.10.2013. 13:59
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,528,977 posete www.srbijalov.com