Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
klaja
 Cujem da ce u Slankamenu biti organizovan lov na prepelice.Dali neko ima vise informacija??
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Indjijanac
 Odkud sad u Slankamenu?a i u kom jer imaju 2 Stari i Novi?a oćemo li morati da se učlanimo u lovački sindikat?
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

klaja
 Procitao sam negde na internetu ali neznam sada tacno gde.Navodno je koatizacija 500 dinara.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Podunavac
 Sobzirom da je druženje na pomolu i to sa kuvanjem čobanca, želim da upozorim kolege na opasnog hemičara poznatog pod pseudonimom Daki Trovač. Ovo lice koristi bojne otrove kao začin za razne lovačke (i ribolovačke) đakonije. Meni je pre par dana poslao uzorak ove supstance (namenjene rasterivanju masovnih demonstracija) kao začin za jela. I šta se desilo? U nedelju sam kuvao fiš (riblju čorbu). Na kotlić od 10 litara sam stavio jednu kafenu kašičicu začina poznatog kao Vulkan. Pošto sam čorbu jeo sa rezancima, jedući rezance jedna mi je kap čorbe prsnula u oko. Aman ljudi, umalo ne oslepeh. Da nisam na brzinu otišao u kupatilo da isperem oči sa većom količinom vode, stvarno ne znam kako bi se završilo. Suzilo mi je oko kao da me je neko pošpricao sa suzavcem. Ostali koji su konzumirali čorbu su dahtali celo vreme (kao ker na suncu), neki su u startu odustali od jela a neki su dva puta uživali.Grin Tako da se dobro pripazite navedenog lica i njegovog "izuma".Smeko
Rođo dobar ti je vulkan,Odobreno i danas sam ga stavio na picu. Ali sam jeo sa zaštitnim naočarima (za brušenje).B)
Tri prsta 2Kolce

DakiNS

Podunavac kaže:
Sobzirom da je druženje na pomolu i to sa kuvanjem čobanca, želim da upozorim kolege na opasnog hemičara poznatog pod pseudonimom Daki Trovač. Ovo lice koristi bojne otrove kao začin za razne lovačke (i ribolovačke) đakonije. Meni je pre par dana poslao uzorak ove supstance (namenjene rasterivanju masovnih demonstracija) kao začin za jela. I šta se desilo? U nedelju sam kuvao fiš (riblju čorbu). Na kotlić od 10 litara sam stavio jednu kafenu kašičicu začina poznatog kao Vulkan. Pošto sam čorbu jeo sa rezancima, jedući rezance jedna mi je kap čorbe prsnula u oko. Aman ljudi, umalo ne oslepeh. Da nisam na brzinu otišao u kupatilo da isperem oči sa većom količinom vode, stvarno ne znam kako bi se završilo. Suzilo mi je oko kao da me je neko pošpricao sa suzavcem. Ostali koji su konzumirali čorbu su dahtali celo vreme (kao ker na suncu), neki su u startu odustali od jela a neki su dva puta uživali.Grin Tako da se dobro pripazite navedenog lica i njegovog "izuma".Smeko
Rođo dobar ti je vulkan,Odobreno i danas sam ga stavio na picu. Ali sam jeo sa zaštitnim naočarima (za brušenje).B)

Ala klevetje i izvrtjeCryHaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sremac75
 Baš si morao da srčeš dugačke rezance HaHaHa
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

DakiNS
 Stavio si celu kafenu kašičicu?Štedi Rođo štedi! Ali ne vulkan nego prijateljeGrin

Indjijanac
 Slava reče na temi V.Plana da je u Vojvodini,ako ga tašta pusti možda se vidi i sa Sremcom i Zokijemiveli

DakiNS
 Izgleda da mu je toliko lepo bilo u tazbini da se već vratio u Planu.Grin

Indjijanac
 ma to je zakon kad ti tazbina preko 100 km daleko pa možeš da se vadiš,a ja danas čuo da još neko ide u obilazak tašte,mada ide jednom u tri godine ,al baš sad eto ta 3 godinaHaHaHaTrt Milojka

DakiNS
 E baš mi pokvari veče, a taman sam zaboravio na jutro.Cry

Indjijanac
 neznam kako ćeš se snaći usput pošto znam da slabo poznaješ put
[movie=youtube]1w5JQXvrmyI[/movie]

DakiNS
 Hajde sa mnom pa navratimo u Debeli hladGrin a posle kod Miše u Kučevoiveli 3

Indjijanac
 išao bih rado al sad imam posla pa moram da radim,a lepo mi tata viko "uči sine"

DakiNS
 A i bio bi red da vratiš Sniperovoj majci onu dršku od motike što je maznuste ti i Lala, prolazim kroz Dubočku.

Indjijanac
 što si nekiCry

DakiNS

Indjijanac kaže:
što si nekiCry

Dobro , dobro nećemo je vraćati vidim da ti prirasla za leđaHaHaHa

Cvele
 Dali ce se stvarno organizovati lov i kada ? Odobreno
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

zoranp
 Bili smo sa Slavom, otresli pićence, obrnuli divan tamo i amo, pa se lagano razišli!! Uglavnom Slavo nikada neostaje nešto dugo u tažbini, pa obično svaki njegov dolazak u Palanku tako prođe!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

DakiNS
 U Bečej na druženje sigurno dolaze
Lala ( sa prikolicom ena)
Boban
Slava
Klaja
Robija
Sremac
Rančer
Indjijanac - sigurno ( sa prikolicom ili bez )
Daki ( sa prikolicom ena)

Mislim da Rođo Podunavac neće propustiti priliku osim ako muena ne bude zabranila,
Ostali samo nadopunjavajte na spisak imena

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,695,150 posete www.srbijalov.com