Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Breton

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Breton
DakiNS
 Dive sa Kosmaja lepe slike , da li je to jedan ili dva psa pošto su slikane obe strane.Ali sviđa mi se oblik tela i glave.primećujem u poslednje vreme dosta bretona sa teškim glavama i orlovskim očima što se nekada jako izbegavalo sada postade moda mimo pravilnika
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Jank

DakiNS kaže:
Dive sa Kosmaja lepe slike , da li je to jedan ili dva psa pošto su slikane obe strane.Ali sviđa mi se oblik tela i glave.primećujem u poslednje vreme dosta bretona sa teškim glavama i orlovskim očima što se nekada jako izbegavalo sada postade moda mimo pravilnika

Vole da pas liči na gazdu, daj je glavat ko staford, misle da je tako pametniji....Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

kosmajski div
 Kolega DakiNS,radi se o jednom psu, a uzeo sam ga za parenje od mog uvazenog kolege Milana Todorovica Tose iz Borce.On je sin od Rina di Markodjordjo, koji je uzgred prosle godine, pa evo vec i ove napario nekoliko zenki od cenjenih odgajivaca, a medju njima i jednu Pelivanovu iz Cacka.Ja ne pratim bas tu eksterijernu bretonsku modu , a uvek uzimam ono sto mi zapadne za oko po mojim kliseima.Psa sam odmah posle snega poceo da treniram i ima vidnog napretka u njegovom radu i ja sam sa njime zadovoljan.

DakiNS
 Kolega želim ti uspeha . Neka malo nove krvi, osveženja nikada nije viška. Kako ti se čini njegova volja za rad. Izvini ne pitah da li ga obučavaš za lov ili utakmice?

kosmajski div
 Kolega DakiNS trenutno sa njime prolazim lovacku obuku, posto nije imao sanse da jesenas lovi, tako da sada je u toj fazi.Duga pustanja sa pronalazenjem divljaci i pucnjem iz pistolja.Voleo bih kada bi toliko iznapredovao da bude i vise od lovackog psa, ali eto videcemo.
www.dodaj.rs/f/1c/6C/46aIi1IG/dscn4978.jpg

DakiNS
 Bravo 2B)

duskodugousko
 Par sličica iz arhive..Pas
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

duskodugousko
 Marka na fazanskog petla.

duskodugousko
 Bucko u akciji.;)

zele75

Plavsic81 kaže:

zele75 kaže:
Evo jos jedne slike iz zadnjeg lova protekle sezone.Cisto da tema nestoji.Ja i moj trener za zivce.Pas

Pozdravljam kolegu lovca i "trenera". Lep breton, lepa slika! Od ove godine ćemo da vidimo kakve nam specijalitete iz svoje kuhinje sprema Pako!!! Bravo 2 I nadam se Molitva da će imati i nove nade u svom okruženju na koje će moći da prenese te specijalitete!!!

Pozdrav kolezi!

Pozdrav rodjace bas mi je drago sto si promenio rasu i sto sam ja kumovao tomeGrin.Gotovo sam siguran da se neces pokajati.Drago mi je sto ti se dopada moj pas.Sto se tice specijaliteta za pocetak nisu losi,nadam se vecem koriscenju mirodjie i ostalih zacina.Vreme je pred nama pa ce vidimo.Tvoja mlada pomocnica ima velike sanse da izraste u dobrog lovnog psa sudeci po roditeljima Bravo 2.Evo jos jedne slicice mada se malo losije vidi.
zele75 priložio:
bild1390.jpg

zele 75

zele75
 [quote]kosmajski div kaže:
Ponovio sam tekst o odgoju stenadi koji sam napisao pre godinu dana, misleci da moze biti interesantan mladim kinolozima koji ga do sada nisu videli.
Pozdrav kolega nisam odgajivac ali sam ovaj vas tekst iskoristio,dok sam othranjivao mog psa kog sam ga nabavio sa 1.5 mes.Mogu reci da ste mi mnogo pomogli jer nisam lutao a literature sam mnogo prelistao.Prosto,jednostavno sve na jednom mestu.Kamo srece da je vise takvih ljudi od ikustva koji nesebicno dele savete Bravo 2.Dopada mi se i ovaj pas, bar sa slike sto se tice rada nesumnjam da ce kod vas nauciti mnogo.
zele 75

kosmajski div
 Kolega Zele 75, drago mi je ako ste koristeci ovaj moj tekst sebi olaksali odgoj steneta.Sam odgoj nije tezak ako ima bar malo od cega da se krene, da se sve primeni na vreme, a da sve to ukupno ne kosta previse novca , da ne trosi previse vremena , a da nam to uzgred pricinjava zadovoljstvo.

kosmajski div
 Evo i moje dve najnovije nade.

www.dodaj.rs/f/n/122/1pWeTys8/dscn4939.jpg

alex
 NEma nista lepse od malih bretoncica Grin i to oranz belih
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

DakiNS
 Maleni

DakiNS
 lepotan

DakiNS
 Ajd još koju iz arhive

DakiNS
 Dovoljno ako ne i previše

duskodugousko

DakiNS kaže:
Ajd još koju iz arhive

Smile Daki, ako imaš još neku fotografiju u arhivi, postavi je molim te! Stvarno je uživancija gledati ih!

DakiNS
 Ne bih da budem dosadanB)

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,461
Najnoviji član: Cikazuba

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,544,559 posete www.srbijalov.com