Važno obaveštenje za takmičare u disciplinu '' Zalatni kotlić''
mojom greškom je izostavljena važna informacija, Lala je glavni PPZ sa velikim aparatom,
nedaj bože da plane nešto, on je dežuran!!!!! takođe, posebno će se ocenjivati kvalitet, intenzitet i boja plamena!!!!
živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!
Boju plamena stvarnog i virtuelnog gulašu daće vulkan i to blaža verzija za ostale kotliće samo magnum-nitro ekspres verzija da bude kao u onoj pričici o kotlićima
A Lala će biti zadužen za potpaljivanje dama.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
huntinggirl1 kaže:
Važno obaveštenje za takmičare u disciplinu '' Zalatni kotlić''
mojom greškom je izostavljena važna informacija, Lala je glavni PPZ sa velikim aparatom,
nedaj bože da plane nešto, on je dežuran!!!!! takođe, posebno će se ocenjivati kvalitet, intenzitet i boja plamena!!!!
Pa ko bi drugi mogao da bude osim mene? Imam bogato iskustvo na tom polju, na žalost!
U slučaju da forumaši koji se takmiče u kuvanju kotlića, zabrljaju stvar, ja ću konkurenciju malo da 'zaprašim' iz PP aparata...
Upozoravam žiri, da pazi kako ocenjuje paprikaš, inače dejstvujem prahom, ili penom!
DakiNS kaže:
U Bečej na druženje sigurno dolaze
Lala ( sa prikolicom )
Boban
Slava
Klaja
Robija
Sremac
Rančer
Indjijanac - sigurno ( sa prikolicom ili bez )
Daki ( sa prikolicom )
Mislim da Rođo Podunavac neće propustiti priliku osim ako mu ne bude zabranila,
Ostali samo nadopunjavajte na spisak imena
Imam volju, ali mi ne odgovara nedelja. Ponedeljak radim, a ako dođem u Bečej ko zna kada ću kući (i kakav).
Podunavac, pa jbt, svi radimo u ponedeljak!
Ako je problem, dobićeš dodatnu dozu Vulkana, neće niš' da ti fali, dodješ lepo, odvalimo zezanje i opuštanje, Klaji i Robiji syebemo paprikaš, da ima o čemu da se priča do sledećeg susreta!
Dobro čika Lalo, dolazim i ja. Obećao mi je bata Klaja da neće da pije, pošto je mnogo nezgodan u piću. Bruka me gde god dođemo. A napada i ženskinje.
Podunavac kaže:
Dobro čika Lalo, dolazim i ja. Obećao mi je bata Klaja da neće da pije, pošto je mnogo nezgodan u piću. Bruka me gde god dođemo. A napada i ženskinje.
Al me nahvali kao Dakijev vulkan,uverit ce se ljudi da sam fin.Samo ti dodji pa cemo da vidimo
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic
Podunavac kaže:
Tooo majstore!!
Davno se nismo sreli, dooobraaa ekipa će biti!
Za Klaju ne brini, on će imati andjela čuvara Dakija... Mada i Daki ume da startuje na suknje, naročito one starije, videli smo to u Dubočki...
Podunavac kaže:
Tooo majstore!!
Davno se nismo sreli, dooobraaa ekipa će biti!
Za Klaju ne brini, on će imati andjela čuvara Dakija... Mada i Daki ume da startuje na suknje, naročito one starije, videli smo to u Dubočki...
A jel. A što mi je tražila tvoj broj telefona to nisam hteo reći da Sosa ne pročita
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?