Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ŠTA SE DEŠAVA U LSV?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ŠTA SE DEŠAVA U LSV?
milos zoric
 Ajde Lalo aktiviraj bombu izgoresmo od sinoc!Shock

Sremac75
 Preki Sud
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

slavaplana
 Jer tacno da L.U.Novi Sad nije vise clan LSV-a vec direktno LSS?

Djura33

slavaplana kaže:

Tacno je, Slavo, al ne tek od juce, vec duze vreme.

bogoljub
 I tako moj drug Milorad i Branko mudro čuvali tajnu od svog druga,a jedan od njih i kolega sa posla.Svaka čast ................Ups
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

Lala

Djura33 kaže:

slavaplana kaže:

Tacno je, Slavo, al ne tek od juce, vec duze vreme.

Skupština LU 'Novi Sad' je 26.06. donela odluku o suspenziji svog članstva u LSV, dakle, nekoliko dana pre sednice skupštine LSS u Smederevu (piše u pismenoj izjavi Petra Šušnjara, koju ću objaviti).
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Voleo bih da vidim sliku sa sednice UO LSV koja se trenutno odvija u Futogu ali sa sve gostima iz BG, posebno bih voleo videti TV snimakGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala
 Prema informacijama iz Futoga, na vanrednoj sednici UO LSV, prisutni su od pre 15 minuta i predsednik LSS Zoran Popović, i predsednik skpštine LSS Marko Tica.
Ako nešto saznam o toku sednice, javljam.

Lala
 Uskoro ću postaviti pismeni izveštaj Petra Šušnjara, jednog od aktera, o dešavanjima na skupštini LSS u Smederevu. Izveštaj je podnet na sinoćnjoj sednici UO LU 'Novi Sad'. Vrlo zanimljivo štivo, malo obimno (5 strana), ali ima puno interesantnih vidjenja!
Obzirom da je javnost rada svakog LU zakonom obavezna, nema smetnji da se deo pisanog materijala postavi i na forum!

bogoljub
 Šta se sve izdešava dok sam ja natenaneGladan
Ali sada ću da posetim mog druga da mi objasni kako su se odlučili da istupe iz LSV.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

Lala
 Izveštaj Petra Šušnjara, delegata LU 'Novi Sad', o skupštini LSS u Smederevu, strana 1. (dvoklik na sliku, za uvećanje):

Lala
 Strana 2.:

Lala
 Strana 3.:

Lala
 Strana 4.:

Lala
 Strana 5.:

DakiNS
 Mislim da su Tica i DrP uneli izmene u dnevnom redu i to kao prvu tačku dnevnog reda .A tekst izmene glasi Vojvođani platite sve će vam biti oprošteno! A druga tačka dnevnog reda je : I mi Trojanca (Šušnjara) za trku imamo ,a sve apropo pokušaja izmene dnevnog reda na skupštini LSS da se glasa o poverenju predsedniku LSS.Sve mi se nešto čini da se kadar Kuvar oteo kontroli !Lovac 3

Lala
 Treba imati u vidu, da je predsednik LU 'Novi Sad', Djordje Horvat, ujedno i član UO LSV.
Mada, koliko znam, u zadnje vreme nije prisustvovao sednicama UO LSV.
Moguće je da je LU 'Novi Sad' uplatilo članarinu direktno LSS-u, ali o tome da li je to tačno ili nije, nema pouzdanih informacija.
Pročitajte Šušnjarevu izjavu pažljivo.

elko
 Veoma interesantni pogledi dugogodišnjeg lovnog radnika i savremenika mnogih predsednika.
Kada je LSS u pitanju ( označeno malim slovima ) onda je kolega Šušnjar za dobrobit lovaca Srbije predstavljao glas razuma lovaca Vojvodine i u to ime ostao sa još par istomišljenika da brani nas od nas jer nije po njemu lovački napuštati sednicu već javno ukazati na probleme sa govornice koju naziva javna tribina.Kada je LSV u pitanju lovački je po njemu prećutati i javno ne obnarodovati da je njegovo LU pre Smederevske skupštine suspendovalo članstvo u LSV a sinoćnom odlukom i istupilo iz članstva u LSV Po kolegi Šušnjaru je u redu šta popović radi u LSS a nije u redu šta se radi u LSV, u redu je njegovo istupanje ali nije u redu istupanje lovaca iz centralne Srbije.Kolega jeste ali laže.Nije istina da je Tomica Radosavljević pozvao bilo članove skupštine LSS bilo goste iz LSCS da napuste sednicu.Verovatno je deo ovog pisma neko pisao Šušnjaru ili je zamenio Tomicu sa nekim.Napuštanje sednice Sm.skupštine je namerni scenario onih koji su je i sazvali i koji su nipodaštavanjem svih neistomišljenika priželjkivali takav epilog.Samo se nisu nadali da će ostati bez kvoruma o čemu od Pere ni reči.Za kolegu je sasvim u redu smenjivanje D.Milkova iz NO bez inicijative baze - LSVi u nestatutarnom načinu.Oko toga se nije ni oglasio a trebao je kao LOVAC.Ni jedne reči oko jedinstva LSS, oko nepoštovanja odluka skupštine, zloupotreba.
Šta to beše skleroza.
U pravu su svi forumaši kada apostrofiraju godine starosti predstavnika lovaca u organe bilo LU bilo Saveza.
Ovo pismo je samo dokaz za takve inicijative.
Može li LU da predstavlja onaj kome neko drugi mora da kaže kada treba da obavi i neke morajuće radnje.
O rečima koje ne mogu da se opravdaju a koje zadiru u šovinizam ne želim ni da komentarišem, njih treba da se stidi svaki lovac.
Interesantno je prećutkivanje statusa Perovog LU u LSV, siguran sam da sve ima svoje zašto i zato, A njegov poziv na jedinstven LSS a istovremena delatnost na razbijanju matičnog Saveza previše je licemeran i
zoranovski.
Da treba menjati mnoge stvari treba.I to svuda i na svakom mestu.Od nas samih prvenstveno do naših najviših organa.Samo da ne bude ono narodski - pokri se vidi ti se a meni se ne vidi.Ja sam jedini koji valja a sve ostalo i ostali ne valjaju.Postoji li izraz za to, nešto kao šušnjarizacija ili slično.

DakiNS
 Evo za Petra Šušnjara objašnjenje reči koje koristi a ne zna im značenje:

Mađaroni je skupni naziv za političke i interesne skupine i stranke, te njihove simpatizere, koji su se u zadnjem stoljeću Habsburške Monarhije zalagali za tješnje veze Hrvatske s Ugarskom.

Upravo reč koju koristi nema nikakve veze sa događajima u LSS.

Lala
 Koliko sam uspeo da saznam, Popović se obratio Upravnom odboru LSV, i održao izlaganje.
Marku Tici izgleda neće biti dozvoljeno da se i on obrati prisutnima, u raspravi. Moguće je samo da na početku pozdravi skup, ili tako nešto.
Sve ovo je nezvanično.

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 21
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,484
Najnoviji član: Lovac Meraklija

Poslednje vesti
Инструкција корисницима ловишта у циљу спреч...
ИЗВЕШТАЈ СА РЕДОВНЕ И ВАНРЕДНЕ СКУПШТИНЕ ЛОВ...
SVE VIŠE MEDVEDA NA TARI
ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛСЦС
ОТВОРЕН 16. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 24.07.2026. 15:50

Godinu dana od kad nam nema našeg DakiNS😭😭😭😭😭.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

67,189,572 posete www.srbijalov.com