Imam jos jedan spremljen samo jos da mu smislim vesanje i amortizere kako da se nakaci na ono postolje za busuljic.
Sutra ga slikam i postavljam sliku.
Bio sam juce na sajmu,za nas punioce niceg zanimljivog,bilo je nesto sacme po cene od 400din.,obicni poklopci 100kom 100din.,barut 900,i bile su neke papirne caure na krusikovom standu!sve u svemu skupo i nikakav izbor,naostrio sam se na korpice ali ih nigde nije bilo!
DakiNS kaže:
Kod mene u NS olovo otpad otkupljuje za 120 dinara
To je skuplje nego ovde u CH daki ja ga kupujem iz otpada za 1chf po kilu ,a nasao sam naseg coveka koji ima otpad i on je rekao da moze da mi nabavi po 0,5 chf za kilo(ostaje da se vidi) ,tako da 120din za kg to mi se ne isplati jer ,kada zaracunam gas struju,grafit i po neki litar antifriza koji mora da se doda uposudu, izlazi preko 2 kilo ne racunajuci moje vreme jer kada bih racunao jos i sate koje provedem pretapajuci olovo ,mogao bih da kupim duplo nego sto izlijem .[/xhide]
blizi se lov fazana a nigde nema cepova bk moracu zumbati sam
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related
treba mi za 12 ali i sa korpicom ali prvenstveno plasticni bez korpice ili pluta ili filc
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related
DakiNS kaže:
Kod mene u NS olovo otpad otkupljuje za 120 dinara
To je skuplje nego ovde u CH daki ja ga kupujem iz otpada za 1chf po kilu ,a nasao sam naseg coveka koji ima otpad i on je rekao da moze da mi nabavi po 0,5 chf za kilo(ostaje da se vidi) ,tako da 120din za kg to mi se ne isplati jer ,kada zaracunam gas struju,grafit i po neki litar antifriza koji mora da se doda uposudu, izlazi preko 2 kilo ne racunajuci moje vreme jer kada bih racunao jos i sate koje provedem pretapajuci olovo ,mogao bih da kupim duplo nego sto izlijem .[/xhide]
[xhide]A zašto računaš u kilama? Ti druže koliko liješ trebao bi uzeti mernu jedinicu tonu. Kamion već imaš, znači transport rešen. Samo pitanje je dali švajcarci mogu da sakupe olova, koliko ti možeš da izliješ.[/xhide]
sheytan kaže:
Walther, smiri se , nema logike ta pricha, shvati!
Da pretpostAvimo stvar: Alat za JEDNU vrstu chepa, PRAVI, ozbiljan, koshta vishe hiljada EUR. Ja toliko chepova netju ispucati dok sam ziv, makar ziveo i lovio josh 40 godina. El treba dalje da se pricha???
I ja sam razmisljao ,sa mojom zalihom cepova imam za OHOHOOO patrona da napunim ,tako da je sheytan u pravu.....mada djavo je to[/xhide]
matori,sreo sam juce prijatelja koji je brizgao case takovu za eurokrem..pitao ga za cep i trazio mi je da mu donesem uzorak toga sto hoces da brizgas..ima tri masine za brizganje..od 50 do 130gr,e sad cega neznam..sta hoces da mu odnesem da nam kaze moze li i koliko novaca je to...?
sheytan kaže:
Walther, smiri se , nema logike ta pricha, shvati!
Da pretpostAvimo stvar: Alat za JEDNU vrstu chepa, PRAVI, ozbiljan, koshta vishe hiljada EUR. Ja toliko chepova netju ispucati dok sam ziv, makar ziveo i lovio josh 40 godina. El treba dalje da se pricha???
I ja sam razmisljao ,sa mojom zalihom cepova imam za OHOHOOO patrona da napunim ,tako da je sheytan u pravu.....mada djavo je to[/xhide]
matori,sreo sam juce prijatelja koji je brizgao case takovu za eurokrem..pitao ga za cep i trazio mi je da mu donesem uzorak toga sto hoces da brizgas..ima tri
masine za brizganje..od 50 do 130gr,e sad cega neznam..sta hoces da mu odnesem da nam kaze moze
li i koliko novaca je to...?
[xhide]Tata ti mator a ne ja ,ja sam omladinac u naj godinama !
Salu na stranu ako bi mogao da se raspitas nije lose,sada sam na poslu saljem ti slike veceras.
Hvala![/xhide]
[xhide]Obidjoh danas dve vulkanizerske radnje u potrazi za tegicima ,ali jer je sve vise cinkanih ,gvozdenih , a sve manje olovnih tegica ,ekologija ...... sve je manje sirovine
oko 100kg tegica ,dve kofe sam odradio ,prebirao ,ali mrsavo jedva 15-estak kg.
Sa "segrtom" na delu[/xhide]
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?