Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja
Sniper Hunter
 [xhide]B) To Bucko dobra ideja ![/xhide]

BUCKO
 Imam jos jedan spremljen samo jos da mu smislim vesanje i amortizere kako da se nakaci na ono postolje za busuljic.
Sutra ga slikam i postavljam sliku.

Sniper hvala B)

BUCKO
 i52.tinypic.com/qnv809.jpg

i52.tinypic.com/2egfsyf.jpg

Evo ga i drugi, ako nekog interesuje moze i zamena za krimpere sa SIARM-a jer mi je dovoljan i ovaj prvi B)

stevin
 Bio sam juce na sajmu,za nas punioce niceg zanimljivog,bilo je nesto sacme po cene od 400din.,obicni poklopci 100kom 100din.,barut 900,i bile su neke papirne caure na krusikovom standu!sve u svemu skupo i nikakav izbor,naostrio sam se na korpice ali ih nigde nije bilo!
Lisica

DakiNS
 Kod mene u NS olovo otpad otkupljuje za 120 dinara
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sniper Hunter
 [xhide]

DakiNS kaže:

To je skuplje nego ovde u CH daki ja ga kupujem iz otpada za 1chf po kilu ,a nasao sam naseg coveka koji ima otpad i on je rekao da moze da mi nabavi po 0,5 chf za kilo(ostaje da se vidi) ,tako da 120din za kg to mi se ne isplati jer ,kada zaracunam gas struju,grafit i po neki litar antifriza koji mora da se doda uposudu, izlazi preko 2 kilo ne racunajuci moje vreme jer kada bih racunao jos i sate koje provedem pretapajuci olovo ,mogao bih da kupim duplo nego sto izlijem .[/xhide]

kelt
 blizi se lov fazana a nigde nema cepova bk moracu zumbati samHisterian
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

bturjane
 za koji ti kalibar treba Kelt ovde kod nas ima sa koncentratorom i samo fik i gotovoROFL
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

kelt
 treba mi za 12 ali i sa korpicom ali prvenstveno plasticni bez korpice ili pluta ili filc
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Podunavac

Sniper Hunter kaže:
[xhide]

DakiNS kaže:

To je skuplje nego ovde u CH daki ja ga kupujem iz otpada za 1chf po kilu ,a nasao sam naseg coveka koji ima otpad i on je rekao da moze da mi nabavi po 0,5 chf za kilo(ostaje da se vidi) ,tako da 120din za kg to mi se ne isplati jer ,kada zaracunam gas struju,grafit i po neki litar antifriza koji mora da se doda uposudu, izlazi preko 2 kilo ne racunajuci moje vreme jer kada bih racunao jos i sate koje provedem pretapajuci olovo ,mogao bih da kupim duplo nego sto izlijem .[/xhide]

[xhide]A zašto računaš u kilama? Ti druže koliko liješ trebao bi uzeti mernu jedinicu tonu.Grin Kamion već imaš, znači transport rešen. Samo pitanje je dali švajcarci mogu da sakupe olova, koliko ti možeš da izliješ.[/xhide]
Tri prsta 2Kolce

BUCKO

kelt kaže:
blizi se lov fazana a nigde nema cepova bk moracu zumbati samHisterian

a sto ne probas da narucis preko SIARM-a

charuga

Sniper Hunter kaže:
[xhide]

sheytan kaže:
Walther, smiri se Grin, nema logike ta pricha, shvati! iveli 3

Da pretpostAvimo stvar: Alat za JEDNU vrstu chepa, PRAVI, ozbiljan, koshta vishe hiljada EUR. Ja toliko chepova netju ispucati dok sam ziv, makar ziveo i lovio josh 40 godina. El treba dalje da se pricha??? Stari

I ja sam razmisljao ,sa mojom zalihom cepova imam za OHOHOOO patrona da napunim ,tako da je sheytan u pravu.....mada djavo je toGrinDim[/xhide]

matori,sreo sam juce prijatelja koji je brizgao case takovu za eurokrem..pitao ga za cep i trazio mi je da mu donesem uzorak toga sto hoces da brizgas..ima tri masine za brizganje..od 50 do 130gr,e sad cega neznam..sta hoces da mu odnesem da nam kaze moze li i koliko novaca je to...?
..............

Sniper Hunter

charuga kaže:

Sniper Hunter kaže:
[xhide]

sheytan kaže:
Walther, smiri se Grin, nema logike ta pricha, shvati! iveli 3

Da pretpostAvimo stvar: Alat za JEDNU vrstu chepa, PRAVI, ozbiljan, koshta vishe hiljada EUR. Ja toliko chepova netju ispucati dok sam ziv, makar ziveo i lovio josh 40 godina. El treba dalje da se pricha??? Stari

I ja sam razmisljao ,sa mojom zalihom cepova imam za OHOHOOO patrona da napunim ,tako da je sheytan u pravu.....mada djavo je toGrinDim[/xhide]

matori,sreo sam juce prijatelja koji je brizgao case takovu za eurokrem..pitao ga za cep i trazio mi je da mu donesem uzorak toga sto hoces da brizgas..ima tri
masine za brizganje..od 50 do 130gr,e sad cega neznam..sta hoces da mu odnesem da nam kaze moze
li i koliko novaca je to...?

[xhide]Tata ti mator a ne ja Grin ,ja sam omladinac u naj godinama Njanjanja !
Salu na stranu ako bi mogao da se raspitas nije lose,sada sam na poslu saljem ti slike veceras.
Hvala!Molitva[/xhide]

sheytan
 Ljudi, nemojte gubiti vreme bzvz, ljubi Vas brat! Ja imam mashine koje mogu da izbrizgaju te tri mashine, ali dzabe... Stari
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Sniper Hunter
 [xhide]Obidjoh danas dve vulkanizerske radnje u potrazi za tegicima ,aliSad jer je sve vise cinkanih ,gvozdenih , a sve manje olovnih tegica ,ekologija ......Frown sve je manje sirovine Confused
i52.tinypic.com/56xq0.jpg
oko 100kg tegica ,dve kofe sam odradio ,prebirao ,ali mrsavo jedva 15-estak kg.Vrlo tuan
i55.tinypic.com/2rg0u1d.jpg
Sa "segrtom" na deluGrin[/xhide]

sheytan
 Bravo 2 i za majstora i za shegrta!!!

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

BUCKO
 Ima li ovde medju puniocima neki strugar ili da neko ima prijatelja , rodjaka itd. da ima strug.
iveli 3

Mrvica
 Sheytane ti si kralj, nisam se skoro ismejao ovakoZivioRodjo

sheytan
 VAŠE ZADOVOLJSTVO JE I MOJE!!! Kiss

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

BUCKO
 i54.tinypic.com/347ii5i.jpg

Kako vam se cini ??

E pa sad ko ima tog majstora strugara dajem nacrt kako da se napravi roler za ovaku doradu zvezde.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Reloading -Punjenje municije za olučene cevi ,za ili protiv ? MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 113 26.03.2018. 13:07
Testiranje, ispitivanje lovačke sačmene municije domaćih i stranih proizvođača MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 251 09.02.2015. 20:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 21
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,654,157 posete www.srbijalov.com