Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Breton

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Breton
lakistrike95
 Nemam reci, Bravo 2 za slike

alex
 Daki lepe slike Pas
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

zele75
 Daki svaka cast za odgoj.Dobra genetika,dobar smestaj,dobra hrana i puno paznje i ljubavi rezultat ocigledan.Jos jednom Bravo 2.Evo nesto i iz moje arhive.
zele 75

zele75
 Evo jos jedna.Valjda nepreterujem?
zele 75

alex
 De preterujes kolega lepih bretona nikad dosta 

DakiNS
 E a ja sam se umorio
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

DakiNS
 Šta ću kada mi je lepo

DakiNS
 Prva koska URRRAAAA

duskodugousko
 Kolege, fotografije su vam sjajne a psi još lepši!
Evo malo i mog doprinosa.;)
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

duskodugousko
 Ako me sećanje dobro služi ovo je marka na šljuku.
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

strahinja
 Daki bretoni su ti prelepi,svaka cast!

alex
 Svaka cast lepi bretoni Grin Grin

zele75
 Ovako smo zapoceli proslogodisnji lov prepelice!Cetvrti ili peti izlazak na teren sa 5,5 mes i op marka.Trajala je koliko mi je trebalo da uslikam.Pas
zele 75

alex
 Imali sta lepse nego kada se mali pasic malo krzneno klupce razivje u pravog lovackog psa i kada napravi svoje prvo pronalazenje divljaci to je ono najlepse 

DakiNS
 Lepo Zele. Uživam kada vidim da mlad pas rano pokaže osobine, na nekim forumima se hvale sa psima slikaju ih a retko se može videti slika bez teletakta, samo čekam da zeleni vide,ima iz kuće da isključe struju i pod svećom čitaju.Lovac 3

kosmajski div
 Stvarno je svaka fotografija lepa i lepo ih je postavljati.To sto neke kolege fotografisu pse sa elektronskim ogrlicama mozda vise govori o njima, ili pak tako zele da daju do znanja da se profesionalno bave dresurom sto eto mi posetioci ovakvih sajtova ne trebamo da im uzimamo za zlo.Svako je trener svog psa pa neka sam razmislja i o psu i o zelenima.Kolege struje ce uvek biti, jer bez nje ni komp ne bi radio.

alex
 Moje misljene je da psu nikada ne treba stavljati teletakt cemu to po meni se samo tako muci pas a to mnogo govori o vlasniku.
Kako bi bilo da vlasniku stavimo teletakt i svaki put kada promasi divljac da ga malo prodrma struja.
Velik sam protivnik orglica sa strujom cemu to mucite psa bilo koji moj pas nece nositi orgrlicu sa strujom nikada njemu je u genima da lovi d aima tu prelepu Marku koju toliko volimo svi mi 

aleksa
 Teletakt je verovatno posledica zelje da se nadoknadi nedostatak vremena koje ce se posvetiti psu,od strane vlasnika psa,ali i posledica zelje da se zaradi,od strane proizvodjaca.Ni ja nisam za teletakt ali se on masovno primenjuje i verovatno ce tako biti i u buducnosti,a efekat je pod znakom pitanja.
Elem,prethodna stranica dominira stencima pa evo jedne bebe i od mene.
Archibald,od miloste Archi:

img692.imageshack.us/img692/2016/archiy.jpg

zele75
 Ne znam dali je uporebu teletakta inicirala narandzasta obelezavajuca traka na vratu mog psa ili ne(ni u setnju a pogotovo u lov neide bez nje, visestruko koristi meni i drugim lovcima a i njemu cuva glavu).U svakom slucaju teletakt nikad nisam koristio i necu, vremena za osnovnu obuku cu uvek naci(sve je stvar licnog interesovanja).Teletakt moze da bude mac sa dve ostrice,potrebno je znati rukovati njime svaka pa i najmanja greska zna skupo da kosta i tesko se ispravlja.Mislim da je pri obuci najvaznije dobro proceniti psa kako i sa kojim metodom najlakse postici krajnji cilj(ali bas za to je potrebno iskustvo i vreme koje mnogi nemaju ili bar jedno od ta dva).iveli
zele 75

kosmajski div
 Kolege Teletakt je bio deo profesionalne dresure pasa, dok nije zabranjen i mi kao lovci o takvoj stvari ne bi trebali ni da razmisljamo ,mada je to uvek veliko pomagalo u rukama poznavaoca zanata.To sto je to jedno vreme postala moda kod raznih lovaca , to je njihova stvar, mada su mnogi takvi sa svojim nestrucnim potezima doveli do sirenja price o strasnim dejstvima te elektronske spravice.Atomska bomba je mnogo gora pa je eto niko ne zabranjuje, ali se ne dozvoljava da dospe u ruke onima koji mogu da je zloupotrebe.Lovacko oruzije se takodje ne moze nabaviti bez predhodne obuke, i ne zabranjuje se svima i ako moze da bude vrlo opasno ako dopadne u ruke nestrucno obucenom licu, slozice te se samnom.

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,724,207 posete www.srbijalov.com