Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Breton

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Breton
misa 71
 Evo i ja da predstavim moju novu prinovu ZIS Pas
Daki NS osta osam ti dužan odgovor od juče za štene ,štene je iz kombinacije (kako mi je rečeno a papiri se rade) otac trikolor NORIKS ,majka oranž belo BELA ,deda trikolor MAGNUM itd.
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

DakiNS
 Lep štenac Mišo. Pošto je zimsko štene pojačaj mu malo hranu sa sardinama.Bravo 2
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

zele75
 Miso zanimljiv stenac samo sad po dobroj klopi a genetika ce reci svoje.Puno srece sa novim pomocnikom!!!Malo setnje nje bilo na odmet.
zele75 priložio:
dsc02408.jpg

zele 75

Plavsic81
 Pozdravljam sve kolege. Zovem se Nenad Plavšić i odskora sam vlasnik šteneta epanjel bretona. Već 12. godina sam lovac i jedina rasa koja mi je pomagala u lovu jeste NKD ptičar. Od skora sa se odlučio, uz uveravanja mojih kolega lovaca, da počnem da lovim sa ovim odvažnim ptičarom i siguran sam da neću pogrešiti u odluci jer me moja bretonka polako oduševljava iz dana u dan. Nadam se da će mi kolege sa ovog foruma dati po koji savet ili kritiku(pozitivnu ili negativnu) iz kojih ću izvući važne pouke. Pozdrav još jednom i uskoro stavljam i slike.
Lovac-informatičar... ili obrnuto... Hmmm

zele75

Plavsic81 kaže:
Pozdravljam sve kolege. Zovem se Nenad Plavšić i odskora sam vlasnik šteneta epanjel bretona. Već 12. godina sam lovac i jedina rasa koja mi je pomagala u lovu jeste NKD ptičar. Od skora sa se odlučio, uz uveravanja mojih kolega lovaca, da počnem da lovim sa ovim odvažnim ptičarom i siguran sam da neću pogrešiti u odluci jer me moja bretonka polako oduševljava iz dana u dan. Nadam se da će mi kolege sa ovog foruma dati po koji savet ili kritiku(pozitivnu ili negativnu) iz kojih ću izvući važne pouke. Pozdrav još jednom i uskoro stavljam i slike.

O rodjace konacno na pravom mestu DOBRODOŠAOO!!!Mislim da te je ovaj moj Pako pelcovao za prelazak u gospodski lov.
zele 75

DakiNS
 Kolega Plavšić može neka sličica i malo o poreklu kučeta

misa 71
 Hvala Daki i Zele , stenac je kod mene tek 4 dana i nastojim da ga sa kvalitetnom hranom ojačam pa će mo videti.Inače roditelji štenca su vrlo kvalitetni radni psi pogotovo otac i deda po ocu koji je kako sam informisan izuzetno kvalitetan pas od izvesnog Miće iz Vršca. Danas treba da ga vakcinišem protiv štenećaka a predhodnih dana sam ga očistio od parazita .Pas
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

Plavsic81

zele75 kaže:

O rodjace konacno na pravom mestu DOBRODOŠAOO!!!Mislim da te je ovaj moj Pako pelcovao za prelazak u gospodski lov.

A rođo.... nije fer ;).... Ja sam težio ka tome, ali je bilo džaba bez svežih i mladih snaga! A Pako jeste bio pelcer. I svaka mu cast na tome! Grin Ali, moram i da ti priznam da je bilo i drugih bretona zbog kojih sam resio da menjam rasu.

Pozdrav Daki. Majka Gertruda(ako sam dobro napisao), otac Bim(tvoj odgoj, ako se nevaram).

Ovo je Bela.
i1141.photobucket.com/albums/n594/Plavsic81/01Bela02042012.jpg

DakiNS

misa 71 kaže:
Hvala Daki i Zele , stenac je kod mene tek 4 dana i nastojim da ga sa kvalitetnom hranom ojačam pa će mo videti.Inače roditelji štenca su vrlo kvalitetni radni psi pogotovo otac i deda po ocu koji je kako sam informisan izuzetno kvalitetan pas od izvesnog Miće iz Vršca. Danas treba da ga vakcinišem protiv štenećaka a predhodnih dana sam ga očistio od parazita .Pas

Mišo . Mićo iz Vršca ima kvalitetne i radne pse , sa takmičarskim akcentom. Za praktičan lov moraćeš da se potrudiš i da ga kočiš kao i svoje poentereB)

DakiNS
 Kolega Plavšić dalje mi je sve jasnoB)

duskodugousko
 Jedan zanimljiv snimak za ljubitelje bretona. Moj pas Delboy u marci na fazanskog petla.Smile
http://www.youtub...ip8pbtF5d8
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

DakiNS

Plavsic81 kaže:

Ovo je Bela.

Ne znam da li je do snimka ili ima malu manu svetla pečurka nosa inače lepo kuče

DakiNS

duskodugousko kaže:
Jedan zanimljiv snimak za ljubitelje bretona. Moj pas Delboy u marci na fazanskog petla.Smile

Dule samo napredB)

duskodugousko

DakiNS kaže:

duskodugousko kaže:

Dule samo napredB)

Hvala Daki.ika

Plavsic81

Ne znam da li je do snimka ili ima malu manu svetla pečurka nosa inače lepo kuče

Jeste Daki. Ima depigmentaciju na pecurci, tj. sa krajeva pecurke, nazalost. I njena sestra iz legla je imala svetliju pecurku kao i ona. Njoj se pecurka popunila brzo a ovoj mojoj sporije. Unutrašnjost joj je potamnela, ali ovi krajevi jako sporo. Probao sam nesto da bi joj pospesio pigmentaciju ali već dosta vremena ne primećujem nikakvu promenu.Vrlo tuan Ima sunca, dobija vitamine, ali džaba.

Plavsic81

Jedan zanimljiv snimak za ljubitelje bretona.
Moj pas Delboy u marci na fazanskog petla.Smilehttp://www.youtube.com/watch?v=eip8pbtF5d8

Au Dule. Snimak je B).

aleksa
 duskodugousko,odlicno,najblaze receno!Bravo 2
Jedna takva marka u lovu,realizacija i sta vise traziti od prirode i lova?!

duskodugousko
 Hvala drage kolege.B)

zele75

Plavsic81 kaže:

zele75 kaže:

A rođo.... nije fer ;).... Ja sam težio ka tome, ali je bilo džaba bez svežih i mladih snaga! A Pako jeste bio pelcer. I svaka mu cast na tome! Grin Ali, moram i da ti priznam da je bilo i drugih bretona zbog kojih sam resio da menjam rasu.

Pozdrav Daki. Majka Gertruda(ako sam dobro napisao), otac Bim(tvoj odgoj, ako se nevaram).

Ovo je Bela.

Rodjo ja sam spomenuo pelcer a da ne bi njegaKiss?Ako mislis na ovu kuju tu se potpuno slazem sa tobom i mene je odusevila.Mada da nebi mene tesko da bi videli vrhunski rad ove kuje uzivo.Nek te posluzi sreca pa da se ova mala baci na nju onda za tebe nema zime.ZivioRodjoGertruda
zele 75

zele75

duskodugousko kaže:

Dule svaka cast samo napred!!!
zele 75

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,461
Najnoviji član: Cikazuba

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,544,175 posete www.srbijalov.com