Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Posavski gonič

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Posavski gonič
veljko__
 steta Cry
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

veljko__
 ne znam zasto ova tema nije toliko posecena kada je posavac jedan od najboljih srpskih lovackih kucica
meni je on omiljen ne znam za druge

Nikola M

veljko55 kaže:
ne znam zasto ova tema nije toliko posecena kada je posavac jedan od najboljih srpskih lovackih kucica
meni je on omiljen ne znam za druge

To se i ja pitam .. i ja mislim da je najbolji gonic
Dobar Pogled
lovac

Boban
 Verovatno slabije ima onih na ovom forumu sto odgajaju Posavce.

Nikola M

Boban kaže:
Verovatno slabije ima onih na ovom forumu sto odgajaju Posavce.

U pravu si kolega.. mozda je i to..
Dobar Pogled
lovac

arsa
 imageshack.us/a/img411/4531/fotografija0630.jpg
imageshack.us/a/img341/3181/fotografija0629.jpg
Aga 4,5 meseca star.

imageshack.us/a/img402/2154/fotografija0627.jpg
Njegov brat iz legla Svrca-pegavi.
Mozda buduci svinjari...
lovac Joca i Luka srbijalov

veljko__
 koliko je star
bas je lepOdobreno

veljko__
 moramo ovu temu da podignemo na neki visi nivo jer pored svega i posavac to zasluzuje...
POZDRAV!!!!!

arsa
 Evo sve ti pise ispod slika.Pozdrav

BOJK
 Kolega Veljko stvarno je steta, tesko se dolazi do dobrog gonica. I moram da ti kazem da si napravio lapsus, posavac je Hrvatska rasa gonica.
Kolega Arso stenci su prelepi, u zdravlju da te sluze i da ulovis puno divljaci pred njimaOdobreno

BOJK
 Ej, sad ubaci sliuku mog Lesija a probo sam onako, a kad sam hteo nije islo.Confused

arsa
 Uvak mi je zao kada nekom ugine ker,pogotovo od starosti. Ako se ne snadjes pre ja ti od sledeceg legla poklanjam jedno. Pozdrav.

Nikola M
 meni je uginao jedan ker pre 2 godine.. nije posavac radi se o Bernskom pastirskom psu.. stvarno sam bio ne raspolozen skoro ceo mesec zbog toga..
Dobar Pogled
lovac

DakiNS

arsa kaže:
Uvek mi je zao kada nekom ugine ker,pogotovo od starosti. Ako se ne snadjes pre ja ti od sledeceg legla poklanjam jedno. Pozdrav.

Arso , žao mi je uvek kada dobar pas ugine ali mi je drago kada ugine od starosti. Na žalost mnogima su najbolji mladi psi stradali. Kakvi bi tek bili da su sazreli.......
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

BOJK

arsa kaže:
Uvak mi je zao kada nekom ugine ker,pogotovo od starosti. Ako se ne snadjes pre ja ti od sledeceg legla poklanjam jedno. Pozdrav.

Kolega Arso hvala ti puno na ovako lepom gestu,Bravo 2 nabavio sam neke mlade kerove ali nisu ni pric Lesiju, slabo kapiraju. valjda ce da se poprave. U svakom slucaju hvalaBye

arsa
 U pravu si Daki,ali emocije koje se bude kada ti stari pas ugine a ti se secas onih nezaboravnih trenutaka u lovu koje ti je on priustio jace su od svega!!!Cry

BOJK samo rad i bice to ok.Odobreno

veljko__
 BOJK hvala na ispravci
bas ti je lep posavac Bravo 2

DakiNS

arsa kaže:
U pravu si Daki,ali emocije koje se bude kada ti stari pas ugine a ti se secas onih nezaboravnih trenutaka u lovu koje ti je on priustio jace su od svega!!!Cry

BOJK samo rad i bice to ok.Odobreno

U stvari druže ne znaš šta je gore. Sa Mrvanom sam odlovio jednu sezonu ,za to vreme su mu roditelji čamili kod kuće , a on je briljirao ,zavlačio se pod kožu i konačno me totalno osvojio, zato mi je mnogo teže bilo, jer kada pas ostari na neki način se i psihički pripremamo za najgore , ali kada sve nade položiš u mladog psa , a on ih opravda daleko iznad očekivanja kada su ti planovi o budućnosti u nebesima pa te nesreća saseče , e to mi je skratilo život.

Izvinite Nazad na temu
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

veljko__
 Nisam mogao da odlucim izmedju bretona i setera koje na leto treba da dobijem od drugara.Na kraju odlucio sam se za dva posavca jedno musko jedno zensko.Posle bih nasao nekoga da sa njegovim posavcem parim mog.
POZDRAV!!!!!za ljubitelje posavaca...Srean

Nikola M

veljko55 kaže:
Nisam mogao da odlucim izmedju bretona i setera koje na leto treba da dobijem od drugara.Na kraju odlucio sam se za dva posavca jedno musko jedno zensko.Posle bih nasao nekoga da sa njegovim posavcem parim mog.
POZDRAV!!!!!za ljubitelje posavaca...Srean

Heheee.. neces se pokajati..
Dobar Pogled
lovac

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Srpski gonič KINOLOGIJA 1591 17.07.2021. 16:45
Obuka goniča za lov na zeca KINOLOGIJA 464 31.05.2018. 09:45
Srpski Žuti Gonič KINOLOGIJA 133 06.03.2018. 23:53
Srpski Trobojni gonič KINOLOGIJA 731 11.06.2017. 04:00
Planinski gonič Alpinac KINOLOGIJA 313 13.08.2015. 20:28
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,684,811 posete www.srbijalov.com