Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Engleski seter

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Engleski seter
Hunter forever
 Ma ja nijednog kera necu spremati za izlozbe,jer me to uopste nezanima.Meni treba ker da lovim sa njim a ne da mi pozira.Razmisljam o mom drugom psu pa nzm za koju rasu da se odlucim.Koje pse sve drzis Marko,i jel imas odgajivacnicu setera?
marka Engleski poenter marka

Savic Marko
 za sada imam setera (ovog na slici - stene) i seterku, bretonku, i sada treba da dobijem stene zenkos NKD-a, i kupicu jos jedno stene setera...ni meni ne treba ker za izlozbe, samo izvedem koliko da ocenim...ostalo je sve za lov, a sada ovo stene sto imam planiram da spremam za utakmice...ako uspem

Hunter forever
 E zavidim ti sto imas toliko kerova,ja jedva izlazim na kraj sa jednim nmg da ga obucim kako treba,valjda zato sto sam jos mlad.I ja planiram da nabavim drugog kera sa kojim cu poceti da lovim samo nikako da se odlucim koje ce rase biti.Mozda i ja uzmem setera,zelim ti svu srecu na utakmicama.B)ZivioRodjo

Savic Marko
 ako hoces setera, imacu ja s' proleca, a ako hoces NKD-a ili bretona, mogu ti preporuciti vrhunske odgajivace, znam ih puno...Grin

a znam i ljdude koji drze dobre lovne poentere, pa mogu da ti dam brodj da ih kontaktiras...

Hunter forever
 Za to se nista nezna,hvala ti na zelji za saradnju,ali videcu

Savic Marko
 ok, ako ti zatreba dobar lovni ker ili stene, javi mi se na PP, pa cu ti preporuciti dosta odgajivaca, a mogu da ti nabavim nesto i za dzabe, ali kada budu stenci da mi das jedno stene...Grin

Hunter forever
 Otom potom ima jos vremena do proleca,uglavnom hvala ti na ponudi bicemo u kontaktu.

Savic Marko
 dobro!.....javi se kada ti zatreba stene, mogu ti dati par saveta i ponuda ili predloga od koga da uzmes kera...;)

Pozdrav i vidimo se...

Hunter forever
 Ok.B)

Savic Marko
 ljudi, imali neko stenad engleskog setera, zainteresovan sam da kupim neko stene priblizne starosti kao moj "mudonja"....ahahaah salim se malo, ali stvarno zovem ovog muzjaka sto mi je na slici mudonja, ali u rodovnik ce mu pisati ben od savica.....

Hunter forever
 Pogledaj malo na netu po odgajivacnicama,ja sam juce gledao neku odgajivacnicu bilo je dosta stenadi pokusacu da je nadjem opet pa da ti dam sajt.

Savic Marko
 Pa gledam ja, ali nista nisam nasao...sve daleko...Grin

vojkan
 Moj drugar je kupio skoro izvanredno stene sa dobrim poreklom,da ga pitam pa ti javljam!
Ja sam Lovac s juga cevka mi je duga!

Hunter forever
 Marko jesi li pogledao onu adresu sto sam ti dao,na sajtu je bilo dosta lepih setera?Grin

Jank

-Marko- kaže:
ljudi, imali neko stenad engleskog setera, zainteresovan sam da kupim neko stene priblizne starosti kao moj "mudonja"....ahahaah salim se malo, ali stvarno zovem ovog muzjaka sto mi je na slici mudonja, ali u rodovnik ce mu pisati ben od savica.....

Svog psa možeš da zoveš kako hoćeš ali zamisli kada ga budeš izveo u lovište pa ga glasno pozoveš, a pored tebe ljudi beru kukuruz ili nešto rade u polju.....svi će ti se smejati.....ma koliko tebi to bilo interesantno....ima mnogo lepih imena za pse.....zato menjaj dok je vreme.....drugarski savet....bez ljutnje....Pas
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Hunter forever
 A sta mu pise u rodovniku?

Savic Marko
 hahaha....u rodovnik mu pise BEN OD SAVICA...a zovem ga ben...a malo se salim ja mudonja..Grin...jank, samo da znas da sam ja pristojan lovac kod mene nema vikanja niti udaranja pasa, svi koji su isli samnom u lov ili na bar neki trening znaju da ja bez pistaljke ne idem nikuda. Jedina rec koju kazem psu je "aport" ili po nekada "nazad" ako ode malo dalje, ali obicno koristm pistaljku....rako da mogu ga zvati kako hocu a pas ce odlicno raditi.

jhunter
 Zdravo drugari...ja sam iz Nisa i dugogodisnji sam odgajivac E.S.
Postavicu slike mojih pasa jer vidim da na ovom forumu ima dosta ljubitelja ove rase.

jhunter
 img442.imageshack.us/img442/6741/08102010074.jpg

jhunter
 img29.imageshack.us/img29/8171/14112010201.jpg

img827.imageshack.us/img827/6807/08102010065.jpg

img641.imageshack.us/img641/2913/01012011361.jpg

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Engleski špringer španijel KINOLOGIJA 160 17.02.2016. 21:12
Engleski Poenter KINOLOGIJA 2771 24.04.2015. 19:48
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,348,528 posete www.srbijalov.com