Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Planinski gonič Alpinac

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Planinski gonič Alpinac
aca81
 Zelim da se zahvalim forumasima jer su mi pomogli a saznao sam i naucio sam puno toga za par meseci dok neki za ista saznanja i iskustva potrose po par godinaBravo 2Bye
DOBAR POGLED

Lala
 Mislim da bi članovi Foruma rado prihvatili kad bi ti Aco svoju zahvalnost izrazio sa, npr., gajbom piva za ekipu Grin Grin Grin
Ja samo kafu i kiselu, hvala! Grin Grin Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

aca81
 Ma kaki gajba samo sleper bi zadovoljio potrebeGrina tebe odmah zovem u goste jer ti izgleda da nisi od onih koji se kod nas u Pirotu samo jednom zovu u gosteSmeko
DOBAR POGLED

Lala
 Hehehehe kažu ovde, kad ideš kod Piroćanaca u goste, ponesi hranu i piće!
Znam da lažu, imam svedoka, drugara, kojeg su Piroćanci primili i ugostili da se čovek obeznanio, molio ih da više ne iznose klopu i piće!

aca81
 Neznam stvarno zasto nas prati glas da smo skrtice kad se jos niko pozalio nije, zivi se od danas do sutra bez ustezanja i kalkulisanja i neverujem da ima vecih boema od pirocanacaGrinmoze se videti po mojim CPG-a kako sad izgledaju a kako su izgledali kad sam ih kupio
DOBAR POGLED

Lala
 Aco, jel istina da se kod vas naručuje 'Jelen' pivo tako da vikneš kelneru 'daj jedno 'ladno s'rozi!' (sa rogovima Grin)?

aca81
 Neznam zasto ne dobijam podsetnik vise kad bude odgovora,mozda zato sto sam u top ten aktivnih clanova
DOBAR POGLED

aca81
 Lalo nemogu ti docarati jer su najinteresantniji naglasci,nikada se ne kaze rogovima,kerovima,drugarima vec srogovi,skerovi,sdrugari ili kako bi trebalo da se kaze ker od Lale a ja bi reko ker na Lalu....i td...kad budes imao vremena napisi neku recenicu a ja cu ti uzvratiti ili prevesti na lokalnom samo da nekako obelezim naglaske...POZ.
DOBAR POGLED

Boban
 Pozdrav Aco,pa dobro u svakom kraju ima drugacih naglasaka
boze moj to je tako i mi nemozemo nista da promenimo.

aca81
 Bobane poz. znam da je tako ali sam mislio da ce Lali biti zanimljivo da cuje nesto od toga ili bar procita,suocio sam se sa tim problemom oko razlicitosti u pojedinim krajevima i oko kerova rase koju cuvam,ista rasa,isti standard a toliko razlicitih u exterijeru,treba po meni biti vise specijalki i nekako ocistiti rasu,izgleda da se tu mnogo mesetarilo....POZ.
DOBAR POGLED

Boban
 Pa da mnogo je ukrstanja iste rase a razlicite krvi,
mislim da znas nasta mislim.
Slabo je takvih specijalki,na zalost.

aca81
 Najgore je to sto kada sam ja pocinjao ja sam mislio kad uzmes sa papirima to je sigurnije od iceg da si uzeo dobro i cistu rasu medjutim tek kasnije sam video da su paqpiri najmanji problem da mogu da nadjem za bilo koju rasu ili kera pa sam se malo razocarao i resio ovo sto imam da zadrzim i samo od poznatih da kupujem(mislim meni poznatih,drugara) a ne "cuvenih' odgajivacaConfused
DOBAR POGLED

aca81
 Dodao bih npr.pozovem tel. i kaze mi covek da je njegov CPG uzeo 5xPR i sta,odmah pomislim to je OK pas medjutim kad se raspitam malo saznam da nije imao konkurencije ni na jednoj izlozbi i TO je problem nerealno ocenjivanje a trebalo bi da dobije PR samo ako zasluzi bez obzira sto je sam a ne kopov sa papirima CPG dobije PR zato sto je sam a razlika u exterijeru za bolje upoznate ogromnatU.a 
DOBAR POGLED

aca81
 Nisam ni ja neki strucnjak ali sam citao gledao pa makar znam kako bi trebalo da izgleda tipican CPG i znam da takvih nema ni 20 % u odnosu koliko ih ima po papirima ali bitno da je crno pa se moze krstiti kako kome odgovaraHmmm 
DOBAR POGLED

aca81
 Najgore je kad neki odgajivac CPG cuva extra lepe kerove ali mu ne ide prodaja jer ga bije glas da ne cuva radne pa onda upari sa nekim radnim kopovom ili terijerom pa prodaje onima koje exterijer manje zanima kao extra radne stence i od poznatog roditelja gonica DS a onda ti koji su kupili meleze sa papirima CPG se dosete pa hoce i oni da prodaju ali sad ide prica kako prodaju stence extra radne i lepe jer hoce i oni usput da zarade neki din i odjednom i njih interesuje exterijer a najgore je u svemu tome sto kad u krv CPG udje neka druga rasa onda nema pomoci jer tipicna glava se dobija samo od cistog i starog porekla a druga krv nemoze se ocistiti ni za sto godinaAngrytU.aBesan
DOBAR POGLED

boky
 [img] i45.tinypic.com/2mrgxw1.jpg [/img]

Boban
 Boky,slika je malo udaljena ali se vidi da je kuja lake i temeljne gradje sa dubokim grudnim kosem.
Lep primerak,samo nam kazi nesto o ovom psu.

boky
 Pozdrav Bobane!
Kuja je nesto lakse gradje ali ipak ce dobiti na cvrstoci tela posle kocenja,ona trenutno ima 15.meseci.Inace svi psi iz Krupnja imaju izuzetno duboke grudi sto im daje mogucnost da gone do ne iznemoglosti.Covek od koga sam je uzeo ima pse iskljucivo za lov na zeca,mnogo decenija unazad su ti psi lovili samo zeca i eventualno lisicu.Pocela je jako rano goniti divljac i ja sam je poceo forsirati tek sa godinu dana i mogu reci da sam prezadovoljan njenim radom.Pozdrav

Boban
 Pa bolje sto je lakse gradje jer ce se brze kretati na teren i manje ce se zamarati,ja volim takav tip kera.
Sve najbolje u daljem radu sa njom.B)

aca81
 Kuju znam odlicno jer je pratim vec duze vreme a kada sam pocinjao ovu temu sa rasom CPG i molio za pomoc kako bi naucio neke osnovne karakteristike ti Bobane si postavio sliku bas ove kuje na prvoj straniGrinkakva slucajnost da od toliko alpinaca postavis bas njuHmmm
DOBAR POGLED

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Srpski gonič KINOLOGIJA 1591 17.07.2021. 16:45
Obuka goniča za lov na zeca KINOLOGIJA 464 31.05.2018. 09:45
Srpski Žuti Gonič KINOLOGIJA 133 06.03.2018. 23:53
Srpski Trobojni gonič KINOLOGIJA 731 11.06.2017. 04:00
Posavski gonič KINOLOGIJA 363 25.01.2017. 15:05
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 23
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,685,313 posete www.srbijalov.com