Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Vuk

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Vuk
nenadx
 Lovdzija daj jos malo podataka,to su veliki odstreli,ali izgleda i velika brojnost vukova......
Dobar pogodak

lovdzij@
 Imas na yutyubu pogledaj.Inace svake godine je hajka krajem januara,pa izvolte.

nenadx
 Hajke su uvek dobre,bar za druzenje,a kada ima i ulova odlicno....Tvoji tereni i ulovi su svakako preporuka za to.
Dobar pogodak

lovdzij@
 Imam dosta slika sa hajki,ali ne mogu da ih postavim.Suvise su velike rezolucije.A ja slabo baratam sa ovim cudom da bi smanjio pa da postavim.Veselo

nenadx
 Pod hitno to da resis druze,pa da gledamo slikeBye
Dobar pogodak

lovdzij@
 A kako da postavim klip sa yut-yuba?

nenadx
 Iskopiraj link,pa...imas negde na forumu,pisano je o tome.Ako nenadjes javljam.
Dobar pogodak

mikaccg
 Nenadx imas li mozda sliku vuka koji je ulovljen devedesetih godina u mom kraju.On je tad bio cinimi se najjaci trofej u evropi. 
uvek dobar pogodak

nenadx
 Uspeo sam da sacuvam samo ovu jednu,na jos par se bolje uocavala njegova velicina.Sa ovim trofejom je bilo dosta zagonetki.Nebih da navodim ostale podatke,ali dugo nije bio izmeren,doduse zvanicno.Merenjem smo procenili da se radi o dotada najjacem trofeju na prostoru bivse juge(za evropu se nesecam,ali mislim da je bio pri samom vrhu,ako se racunaju ruski,ili bar eu deo)Tek nakon male intervencije,nakon par godina lovac(znas koji da nereklamiramo) je dobio odgovarajucu medalju i priznanje i to je to.Tezina je bila oko 70kg.....Takvih ili slicnih ima jos,ali imaju granicu dokle se priblizavaju naseljima i kratko se zadrzavaju na jednom mestu,ali ces svake godine,skoro u isto vreme naci na istim mestima tragove,na nasim terenima...Zanimljivo je da nemogu naci podatke o nasim vrhunskim trofejima,ne samo vuka vec svih,pa ako ih neko ima,ili zna gde se mogu naci,neka javi. i51.tinypic.com/30ubmlz.jpg
Dobar pogodak

tetrao
  Juče sam bio na Tupižnici i na Glogovačkom vrhu sam našao dosta vučjeg izmeta na malom prostoru, izgleda da je tu boravio čopor obzirom da je izmet slične starosti.

Boban
 Pa gore ih ima,sigurno su u coporu.lovac

nenadx
 Tetrao ima li tragova divokozasta kaze narod,vidja li ih.
Dobar pogodak

tetrao
  Bio sam sa planinarima i jedan iz grupe je iz Koželja i on tvrdi da ih ima. Osim vuka i nešto ptica ništa drugo nismo videli, jedino je moj drugar visoko u kršu krajem oka spazio nešto brzo, krupno i braon boje, srna ili divokoza? I da, pored jedne bivše "pojate", a sada lepe kućice sa pogledom na Staru planinu (kućica koju pripremaju lovci ima i satelitsku antenu ali što je važnije ima ražanj koji je reklo bi se po tragovima skoro korišćen) videli smo razapetu kožu divlje svinje. Planina ima dobrih terena za divokoze.

nenadx
 To su izvanredni tereni,koji u kombinaciji sa ostalim u okruzenju daju odlicnu celinu za d.koze.Neznam koliko ce vuk uticati udruzen sa ostalim faktorima na njihovu brojnost.Ipak mislim da odstrelom,ma koliki da je vuk nece biti ugrozen.Evo kako to rade u okolini Surdulice i55.tinypic.com/1r9ret.jpg
Dobar pogodak

lovdzij@
 Hajka na vuka,Blace 2009.Ja i moja ekipa ubili vuka,jedvaSmeanA posle se i mi ubili od vinaFrown
Lovicu sa gonicima,dok je veka i sveta.I tackaPas

lovdzij@
 I opet ja i ujceiveli

nenadx
 Dobra vucina,a kakvo je vino bilo?iveli
Dobar pogodak

lovdzij@
 Vranac,na vecu kolicinu.A vuk je poginuo u momentu dok je davio jednog kera,a ostali su ga napadali.Nazalost ker nije preziveoCry
lovdzij@ priložio:
111ja.jpg

nenadx
 Steta za kera,druze.
Dugujem dodatno razjasnjenje od pre par posta.Vuk o kom se pricalo je bio drzavni prvak sr Jugoslavije.Novi prvak Srbije je odstreljen 2002.u Homolju,atar Mokranja(mada se pominje Grza) sa 43,36 CIC poena tada je bio i Evropski prvak(vise nije)Lovac Mladen Krivovic.Zanimljivo je da je bio tezak(svega)47kg.Doduse moguce da je i to zastarelo...
Dobar pogodak

lovdzij@
 Hajka na vuka Blace 2008

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,722,491 posete www.srbijalov.com