Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: iz 27im

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
iz 27im
kelt
 preko svega onaj toz63 pa fausti pa sad i ova izovka. Zbunjen
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Sniper Hunter
 Confused sta da kazem volim oruzije !

Podunavac
 Moja ena zna sve taktičko tehničke karakteristike mog oružja, a jedan deo (pištolje) zna i da rastavi i koristi. Kada se udala za mene imao sam u kući što službenog, što privatnog oružja 15-ak cevi. Sada na žalost samo četiri (zasad). Voleo bi da mogu da je prevarim, ali nema šanse. Zna i koliko koje oružje košta. Šta mogu kad neznam da držim jezičinu za zubima.Grin
Tri prsta 2Kolce

Sniper Hunter

DakiNS kaže:
Ja sam te stvari odavno rešio, jer je u kući bilo toliko oružija da je prestala obraćati pažnju na to,pa ako nešto i donesem ni ne primeti a da je pitate koliko ih ima pojma nema, lepo ih malo šetajte pa odnesite jednu vratite dve pa odnesite dve a vratite tri i izgube računicuGrin

Sada videh upis nije losa ideja Daki razmisljao sam da krijem ali nisam takav covek ,napravio bih mozda nesto gore ,cutao sam ko mis 3 dana dok se oluja stisala ,....i tako sada je sve leglo na svoje mesto ..ali stvarno gotovo je casna .....rec!

DakiNS
 Rođo onda ti jedino preostaje da je nagovoriš da zajedno lovite pa ćete zajedno i u nabavku oružijaROFLSniperu uopšte ne krijem , istina u početku malo pa sam joj svaki čas pokazivao te ovo te ono na pušci da sam joj postao dosadan sa oružijem te beži od njega ko vrag od tamjana
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

sheytan

Sniper Hunter kaže:

??? Pa, volem i ja dobre ribe, pa ne poonim qtju njima!!! Dim
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Sniper Hunter

DakiNS kaže:
Rođo onda ti jedino preostaje da je nagovoriš da zajedno lovite pa ćete zajedno i u nabavku oružijaROFLSniperu uopšte ne krijem , istina u početku malo pa sam joj svaki čas pokazivao te ovo te ono na pušci da sam joj postao dosadan sa oružijem te beži od njega ko vrag od tamjana

I tu nema posebnih problema zena mi ima polozen lovacki ispit jos od 1988g kada se udala za mene imala je i odobrenje za nabavku oruzija ,isli smo i u lov nekoliko puta ,ali okolnosti ...sitna deca te je odustala ,ubedjujem je da ponovo krene ,letos smo pronasli diplomu o polozenom lovackom ispitu bila je zaturena sa ostalim papirima i ja sam predlozio da krene ponovo ,nije upalilo, ali ne odustajem a sto se tice oruzija nije joj potrebna kupovina prebacicu na nju jednu pusku i resen problem B)

Ps da dodam i sada ide samnom u streljanu ponekad i pucamo zajedno

klaja

Podunavac kaže:
Moja ena zna sve taktičko tehničke karakteristike mog oružja, a jedan deo (pištolje) zna i da rastavi i koristi. Kada se udala za mene imao sam u kući što službenog, što privatnog oružja 15-ak cevi. Sada na žalost samo četiri (zasad). Voleo bi da mogu da je prevarim, ali nema šanse. Zna i koliko koje oružje košta. Šta mogu kad neznam da držim jezičinu za zubima.Grin

burazer da sam na tvom mestu nebih se zamerao snajki... hiihihihhiDragoljupe

Sniper Hunter

sheytan kaže:

Sniper Hunter kaže:

??? Pa, volem i ja dobre ribe, pa ne poonim qtju njima!!! Dim

A voleo bi a? cekaj da nazovem na skajp samo ili kada dodjem u BatayuPalica

klaja

Podunavac kaže:

Sniper Hunter kaže:

Podunavac kaže:
Ja sam moju IŽ-ovku "obukao" u subotu na sajmu. Našao sam kofer baš kakav sam i tražio, sa pregradama da delovi ne mogu da kuckaju jedni o druge.
i54.tinypic.com/9s9hnb.jpg
i53.tinypic.com/v4mbza.jpg

Ovo je dobra stvar cak ima i za cokove posebna mesta !B)
Koja prodavnica i koja cena ?

Druže nisam siguran koja je prodavnica pošto sam dosta stvari pazario na raznim štandovima na sajmu, ali mislim da je Snajper (Beograd), premda postoji mogućnost i da je Canona (Leskovac). A cena je bila 3500 dinara.

burazer mislim da je kupljeno na standu grofa. mogu sutra da proverim ako je jos aktuelno..

DakiNS
 Au ala ste vi zabrazdili pa sve tajne odali i još ih i učili Jaooo
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Podunavac
 Može biti i Grof. Ja sam stariji čovek pa me pamćenje ne služi baš najbolje.Grin
Tri prsta 2Kolce

Sniper Hunter
 Avaj Daki da sam je ja ucio, od oca ucila prvo isla od malih nogu u lov sa ocem ,tako da je znala o rukovanju i gadjanju lovackom puskom sve kada se udalaGrin nisam imao izbora

canis aureus

DakiNS kaže:
Ja sam te stvari odavno rešio, jer je u kući bilo toliko oružija da je prestala obraćati pažnju na to,pa ako nešto i donesem ni ne primeti a da je pitate koliko ih ima pojma nema, lepo ih malo šetajte pa odnesite jednu vratite dve pa odnesite dve a vratite tri i izgube računicuGrin

Bravo 2
ista metoda koja i kod moje ena prolaziGrin
više i ne pita ništa samo ponekad konstatuje "više si dosadio sa tim puškama"Preki Sud
nego, mali ormar za puškeFrown -predviđen i staje samo pet a trenutno je popunjenost maxConfused
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

I Jevtic
 evo jedne lepe iz27
i41.tinypic.com/9fz8md.jpg
i42.tinypic.com/2mwfj4j.jpg
i44.tinypic.com/11i06k2.jpg
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

canis aureus
 maestroBye
čiji je ovo rad???!?
naših domaćih majstora-gravera ili je tako urađena stigla ...?
Dim

I Jevtic
 nasi se graveri malo igrali sarali inace gravura je radjena posle hromiranja pa brunirana

Sniper Hunter
 Ptice su lepo ispale ,mada je lisica i mogl malo lepse,lici pomalo na vuka

I Jevtic

Sniper Hunter kaže:

cini ti se kolega lose su slike uradicu cutra bolje slike pa ces da se uverisBye

canis aureus

sjeftic kaže:

Sniper Hunter kaže:

cini ti se kolega lose su slike uradicu cutra bolje slike pa ces da se uverisBye

Jel "cutra" značilo sutra ili malo sutra?!?
Grin
aj dajde te slike uvenusmo čekajućiShock
iveli 3
Dim

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,829,777 posete www.srbijalov.com