DakiNS kaže:
Čitam ove upise pa mi sve nešto ličimo na decu pred izlogom poslastičarnice. Iskreno odavno sam shvatio da je najbolje ono što trenutno imam, sve ostalo su snovi
I sta sad Daki, po tebi ispada da iako je sada Adriana Lima konacno slobodna da se ja ipak drzim svoje zene???
... Hfale mi još 2x da bi' im'o 4x4 ...
imal' ko ta dva viška a da mu ne trebaDu?!?
Koliko je isplativo ulaziti u taki project?
canis aureus kaže:
... Hfale mi još 2x da bi' im'o 4x4 ...
imal' ko ta dva viška a da mu ne trebaDu?!?
Koliko je isplativo ulaziti u taki project?
Danas se nista ne isplati osim ako su pravi majstor ti ili kum koji ce bez ujma. Malo je majstora koji kad pricaju i rade sa terencima znaju o cemu se to radi i kako se nesto moze prepraviti a da rezultat unapred bude poznat. A majstorisanje naslepo em kosta em se pokvari i ono sto se ima. Ali jopet ako se ima volje valja probati.
Imaš pravo Planinko011
pored tak'ih majstora i "isplativosti" izgubih i volju za tu rabotu
Jeftinije kupiti oriĐinalE 4x4 no se petljati ... a do tad i ova 2x završava sve zadaĆe
Panda se moze prepravit to jest sa originalnim djelovima za dan ili dan ipo da bi bila pogon na sve tockove problem nastaje i trosak kad se mora promjenit mjenjac koji fabricki ima iyvod za kardan kad bi covjek nasao slupanu za male pare zavrsise vrlo brzo i dobije se mali ali vrhunski terenac
Hvala kolege , a sto se tice glinenih golubova Mrvane sad moze da tu stane i masina za iste pa ti nema spasa a nastelovana samo pravi svaki peti , tesko tebi
Zoran Zoli kaže:
Hvala kolege , a sto se tice glinenih golubova Mrvane sad moze da tu stane i masina za iste pa ti nema spasa a nastelovana samo pravi svaki peti , tesko tebi
Nema meni spasa odavno,ali to je vec tema za spec.neuropsihijatra
jedva cekam sledeci okrsaj,a kao sto rekoh zalepio sam i zadnji nisan na mojoj kineskinji
Cestitke na nabavci kolega. 4runer je prava mera za visednevni lov vise lovaca na destinacijama 250-300km. Lepo naoko izgleda, nije presirok za planinske staze i bogaze. Bela boja me podseca na KFOR ili gresim? Kakva je dostupnost novih delova obzirom da si ga imao ranije? Jel outlender ostao u upotrebi?
Hvala kolega Planinko , auto i jeste bio u KFOR-u ali je neka posebna linija , delova ima dosta koji su lako dostupni sa Kosova .I outlender je ostao i dalje kod mene .
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
Hunter_lovac Offline
· 25.07.2025. 12:56
Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6