Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Breton

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Breton
huntinggirl1
 pitanje je sad, ko je stariji koka ili jaje, haaaaaaa

a sada šta je u pitanju, dobar pas ili naši tereni, lovac

DakiNS

huntinggirl1 kaže:
pitanje je sad, ko je stariji koka ili jaje, haaaaaaa

a sada šta je u pitanju, dobar pas ili naši tereni, lovac
Poštovana Gospođo broj 1. je domaćin,br.2 vaš teren, br.3 vremenski uslovi,sneg pao preko trave fazani se tu zavukli pa se ne izvlače ispred pasa na nogama,po mom iskustvu najbolje vreme da se sa mladim psom učvrsti marka i to dugotrajna a istovremeno stajanje na poletanje, i br.4 moj Mrvan premda je on ipak mezimac, uzgajate pse i sudite priznajte da vam je puno srce kada vaš pas u periodu učenja pokaže spontano visoku profesionalnost u stvari pitajte Baneta , Stevu i orđa, a o gostoprimstvu da i ne govorim sve sami CACIBI i CACITI a najviša ocena SV.Hubertu tako mogu najrealnije lovno kinološki da ocenim gostoprimstvo, i kompletan lov u Nedelju

blackhunter
 fotolovac,stvarno ti je lep ovaj breton...
dobar pogled...lovac

Hunter forever
 Imam bretonku staru dve godine markira,pretrazuje teren ali nece da aportira pa bog. Dok je bila stene htela je da donosi i ja joj bacao po sto puta na dan , odjednom prestala da donosi. Kako da je naucim da aportira?

Hunter forever
 Uzme odredjeni predmet i pocne da trci sa njim u ustima.Confused

blackhunter
 evo ovako,uzmes jedan dugacak konopac nekih 10metara...vezes kuji kao povodnik i bacis joj odredjen predmet vidi da to bude meko i tesko kao sto je fazan otprilike....e sad kad joj bacis ona ce da otrci do predmeta i da ga uzme,kad uzme predmet pocni polako da je vuces konopac ka sebi ali polako,kad dojde do tebe obavezno je nagradi necim sto ona najvise voli da jede....i to ponavljaj sve dok ne bude donosila kako treba...provereno radi...pozdrav..
dobar pogled...lovac

Hunter forever
 Hvala na savetu,javljam rezultate . Ovde kod nas sneg pada kao lud tako da cim stane izlazim da probam. Bio sam juce sa kerom u lovistu i dve marke oba puta koke. Hvala jos jednom.Yes

Hunter forever
 Ja baksuz nisam poneo fotoaparat i da izvadim da slikam kera u marci da stavim na forum,kad sam izvadio telefon iz dzepa umalo nisam pao u nesvest pise baterija skoro prazna i nemoze da mi udje u kameru
hteo sam da ga izlupam.Glavu o zid
marka Engleski poenter marka

Jank
 Hunter for everBravo 2, e tako to uvek bude, kada je uzbudljivo tehnika zakaže ali biće prilika da snimiš zanimljive scene iz lova....samo napred...
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Hunter forever
 Sutra sigurno idem da pustim kera u obliznju livadu sa dugackim povodnikom i da vidim da li ce da donese,ako nedonese palim 4x4 pogon i vucem ga.Salim se

saja rudnik
 Ove godine sve sto je palo u lovu od moje ruke 4fazana i 2.zeca je palo ispred bretona mog ludog.I na livadi i u sred sume je radio sve sta i kako treba.Gonica sam vodio samo za ukras a sa bretonom sam lovio...Tako da kad vam neko nesto lose kaze o bretonima ja bi mu odmah rekao da mnogo ne..........Posle tri nedelje svi hoce samnom u grupu,a svi po dva,tri kera ali gonica...a snjima su mogli samo da se slikaju...Puno srnece divljaci,kojeg gonica zanima zec i fazan...Racunali smo,moja grupa ispred mog bretona je palo 16.fazana i 6.zeca u 7.izlazaka u grupi nas petoro plus gosti koji su dolazili,svake nedelje po 1ili 2...Ja sam prezadovoljan..

Hunter forever
 To je dobar uspeh. Imam bretonku i mnogo volim tu rasu,kada sam je vodio na trening pre neki dan shvatio sam da je njihova mana sto su niski. Kretao sam se po visokoj travi i samo nesto susti a kera uopste nevidim bilo mi je smesno zato sto se ker kretao tako sto je skako po travi samo mu je glava virila prilikom skoka. Visina im nije mana u slucaju kad su vrzine u pitanju mala visina im i pomaze da se provlace ispod vrzina.

Hunter forever
 Blackhunter vodio sam danas kera da ga naucim da aportira. Prvo joj dam da onjusi sapicu,kad joj je bacim ona samo otrci do nje i onjusi je i nastavi da trci dalje. Moracu da joj napravim nesto bolje za aport,moozda je predmet u pitanju sta vi mislite?Iznenadjen

DakiNS

Hunter for ever kaže:
To je dobar uspeh. Imam bretonku i mnogo volim tu rasu,kada sam je vodio na trening pre neki dan shvatio sam da je njihova mana sto su niski. Kretao sam se po visokoj travi i samo nesto susti a kera uopste nevidim bilo mi je smesno zato sto se ker kretao tako sto je skako po travi samo mu je glava virila prilikom skoka. Visina im nije mana u slucaju kad su vrzine u pitanju mala visina im i pomaze da se provlace ispod vrzina.
Pogledaj snimke lova kod francuza bretonima stavljaju malu klepetušu na ogrlicu ne zvonce ili praporac zvonce ga povređuje a praporac se napuni blatom i snegom pa ne funkcioniše.Moj prijatelj mi je dao takvu malu klepetušu liči na one što stavljaju na ovce samo mnogo manja, fantastično se čuje psu ne smeta u svakom trenutku znam gde je a kad ne čujem znači da je marka, ima doduše i elektronski biper ali mnogo skupo.

DakiNS
 Narode prvo hvala na čestitkama,drugo da objavim da sam dobio na lotu,bingu,sportskoj, greb greb,i na svim drugim nagradnim igrama.Peti lov sa mojim malim Mrvanom čista desetka verujem da bi 99 posto lovaca poželelo takvog bretona, lovi kao da mu je 5 godina a ne 9.5 meseci.Temperament vrhunski pretraživanje -detaljno,petlje pravilne , brzina, neverovatna,marka sleđena u dubokom frizu ,istrajnost neverovatna ,aportira,Čak mi se čini da će biti bolji od mog Zika to jest svog oca,koji je za mene fantastičan.Presrećan sam što je nasledio i od oca i od majke ono najbolje, našalost sa ovog računara ne mogu postaviti slike, pošto je i eksterijerno prelep.Najviše volim kada dođem u lovište (svake nedelje drugo) a domaćini vide kuče pa padaju komentari gde ti je ranac da ga poneseš,a posle lova kada njihovi psi idu u koloni sa umornim lovcima on još trči okolinom i pretražuje kao da je tek stigao, počinju pitanja da li ga dinamitom hraniš, od kojih je linija, ili gde si ga nabavio, ili ovo je neverovatno ovo još nisam video mali je neverovatan .Nadam se da će ljudi shvatiti pravu vrednost Bretona pošto ovde u Bačkoj za većinu lovaca postoje samo nemci.

blackhunter
 hunter for ever,ovako ti imas jos jedan problem.....pokujas da nadjes osusenu kozu od zeca,onda napuni jednu carapu peskom i stavi je u kozu,onda zavezi kozu tako da se carapa ne vidi...i prvo se igraj sa njom dok ne bude htela da uzme kozu....a tek onda primeni onu tehniku sto sam ti rekao...
dobar pogled...lovac

blackhunter
 dakiNS,svaka cas na bretonu,to volim da cijem kad neko ulaze u svoje pse,a bilo koji lovaci pas je dobar onoliko koliko gazda ulaze truda i rada a ponajvise ljubavi u njega...bez ovih glavnih komponenti nema rezultata...e sad neko vise voli bretona neko nemca...sve je to stvar ukusa a oukusima se ne raspravlja....to ti je kao sto neko vise voli mercedesa a neko bmw....pozdrav..
dobar pogled...lovac

Hunter forever
 Dakins svaka cast za kera. Nesto mi se zeznio forum mnogo mi sitna slova pa izvinite ako ima gresakaConfused

DakiNS

blackhunter kaže:
dakiNS,svaka cas na bretonu,to volim da cijem kad neko ulaze u svoje pse,a bilo koji lovaci pas je dobar onoliko koliko gazda ulaze truda i rada a ponajvise ljubavi u njega...bez ovih glavnih komponenti nema rezultata...e sad neko vise voli bretona neko nemca...sve je to stvar ukusa a oukusima se ne raspravlja....to ti je kao sto neko vise voli mercedesa a neko bmw....pozdrav..
Nije mi namera upoređivati pošto moj dobari drugari kao što je Lala(NKD), Sale Robija(DD) drže nemce koji su izuzetno dobri.Kod nas u Bačkoj je nemac decenijama zakon,i uvek ima ono ALI nekada je naš stojadin zadovoljavao potrebe ali je prevaziđen davno, ja lično volim bretone zbog malog pakovanja temperamenta,izgleda načina lova a nadasve mirisa koji se nemože ipak porediti sa nemcem(francuski parfem), odgovara mi zbog transporta primetili ste na forumu da sam skoro svaki lov negde u gostima,često ne idem svojim autom i u tom slučaju smatram prema mojim potrebama imam jako mnogo u malom pakovanju,Intiligencija lakoća obuke,mnogo manje tvrdoglavosti to je ono što me privuklo bretonu ,da se ne zavaravamo držao sam i nemce,engl.setere,gordon setere,poentere ,NLT imam dug staž i nisam mator samo dugo pamtim, kolege mnogo pozdrava i nemojte se ustručavati da pitate uvek će se neko naći ko zna odgovor.

DakiNS

DakiNS kaže:

blackhunter kaže:
Nije mi namera upoređivati pošto moj dobari drugari kao što je Lala(NKD), Sale Robija(DD) drže nemce koji su izuzetno dobri.Kod nas u Bačkoj je nemac decenijama zakon,i uvek ima ono ALI nekada je naš stojadin zadovoljavao potrebe ali je prevaziđen davno, ja lično volim bretone zbog malog pakovanja temperamenta,izgleda načina lova a nadasve mirisa koji se nemože ipak porediti sa nemcem(francuski parfem), odgovara mi zbog transporta primetili ste na forumu da sam skoro svaki lov negde u gostima,često ne idem svojim autom i u tom slučaju smatram prema mojim potrebama imam jako mnogo u malom pakovanju,Intiligencija lakoća obuke,mnogo manje tvrdoglavosti to je ono što me privuklo bretonu ,da se ne zavaravamo držao sam i nemce,engl.setere,gordon setere,poentere ,NLT imam dug staž i nisam mator samo dugo pamtim, kolege mnogo pozdrava i nemojte se ustručavati da pitate uvek će se neko naći ko zna odgovor.
Ovde mi se sviđa najviše ono na avataru MLAI ČLAN

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,623,715 posete www.srbijalov.com