Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: toz 34

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
toz 34
Grom
 Kolege trebam pomoć!
Ako netko može nabaviti original nove opruge za Toz 34 i poslati bio bih jako zahvalan. Razlikuju se po boji metala, nisu crne i brunirane već svijetle,kao pocinčane. Naravno da cu nadoplatiti za piće i poštarinu.
Grom

Zlocko
 Pozdrav kolege
Posedujem Toz 34Ep, u poslednje vreme imam mali problem sa dojim ejektorom...Naime,Opalim patron,preklopim pusku,ubacim drugi patron,i kad pokusam da zatvorim pusku,sklizne iz zlCenzurisano,gde naleze dance caure,i metak propadne dole,ispod ejektora,u leziste cevi,ili ne propadne ali nije moguce zatvoriti pusku,nepusta patrona,ili ejektor,ne znam tacno...Postoji nacin da se to otkloni,taj kvar?
I uglavnom,ejektori su nekako rasklimani,pogotovo dodji
traktor

klaja
 To je jako čest slučaj da odlazi donji ejektor,jer se više puta koristi od gornje cevi. Verovatno se iskrivio,tesko ga je naci novog. Ali pošto tvoj nije polomljen odnesi kod puškara pa ce ti otkloniti kvar.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Zlocko
 Hvala Smile Znaci nije nesto strasno
I da zabboravio sam da kazem,to mi se desava samo kod trap municije,Capriolo i B&P,Fioci i Rotwel je bez prolema radio,kao i ostalo lovna municija,Rio,Grom,Krusik...
traktor

darkon
 To je generalno problem kod njih. I ja, a i još par ljudi koji je imaju, su imali problem sa ejektorima...
Meni puškar popravljao, i posle 2-3 godine opet donji otkazao, sad mora ponovo na popravku.
Zimus mi otkaže u najgorem trenutku, u baražu lovno kinološkog kupa ne mogu pušku da zaklopim, a pas markira jednu, pa odmah posle par sekundi i drugu divljač, a ja gledam sa prelomljenom puškom...

Zlocko
 Ja sam sad resio da ne koristim trap municiju,bar ne u dodjoj cevi,posto lovnu odradjuje bez problema,bar za sad
traktor

jolee1
 Pozdrav svim lovcima,nov sam na forumu pa ne znam da li ima to negde,zanimaju me čokovi kod TOZ 34P kad rasklopim pusku,pise mi sa desne strane na cevima,na gornjoj cevi full sto znaci pun cok a na donjoj pise jmp.mod e sad nek mi neko kaze da li je to cilinder ili sta već? Bio bih jako zahvalan😀
srbijalov

Tomash
 To jmp.mod je “improved modified” ili tri četvrtine čoka.
Jače čokiran od polučoka, ali slabije od punog čoka.

jolee1
 To sam i ja mislio ali nije mi jasno to JMP, trebalo bi onda IMP,a inace puska je od mog oca i on me ubedjuje da je to cilinder pa sam hteo da proverim,u svakom slucaju hvala na odgovoru😀
srbijalov

ssekir75
 имам ту пушку и ако је узмеш нећеш да погрешиш нимало. само један савет: кад пуцаш из марке НИКАД немој да станеш иза пса као што многи саветују. стани 10-15м иза и пусти дивљач мало да одмакне, "вози" је. пушка је прилично јако чокирана и развија сноп мало даље. за патке и гуске је одлична, као и за лије на даљину Namigivanje
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

jolee1
 Znam,moj ćale je odstrelio lisicu na nekih 60 metara i kako se ono kaze pala je u vatri,neki kazu da ne valja kada je mnogo čokirana,ali za sitniju sačmu sigurno valja😀
srbijalov

ssekir75
 зависи за шта... ја другу немам па пуцам подалеко. било је мало проблема док сам научио да контролишем себе, али то је бољка свих почетника. сад пуцам углавном кад се остали испромашују Grin
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

ssekir75
 дакле, да рашчиистимо једном за сва времена, тоз 34 постоји и у кал 16.

https://www.youtu...0V5mkM9Pi8

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,615,312 posete www.srbijalov.com