Susreti i druženja "forumaša"
|
Lala |
Objavljen 29.08.2011. 17:34
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Na žalost, Lala silom prilika SME da popije samo pivo sa limunom, pošto ima najmanje alkohola, a i to smem da popijem ukupno komada 1 (jedan), jbg., zahvaljujući nekim našim vrsnim hirurzima expertima za abdominalnu hirurgiju, ukokali su mi pankreas, tako da je moje pijenje, a bogami i normalno jedenje, završeno za ovaj život, možda u nekom sledećem...
Ali mi to ne smeta da sa normalnim ljudima podelim pozitivnu atmosferu, koju smo zatekli Daki i ja potpuno nenačetu (za razliku od praseta, prepelica, smudja, slanine itd...), tako da nam sve što ste pojeli prethodno nije uopšte nedostajalo.
Lepa organizacija, čestitam! Ima o čemu da se priča, do sledeće prilike.
Ali, časna reč, stvarno nije bilo piva sa limunom! Mslm, mogao sam doneti, samo da ste javili, stvarno, tako dočekati goste, pa još se hvaliti da ste sve popili, pa jel to lepo?
JESTE, naročito kad je hladno!!!! 
Ali je zato bilo nes kafe, 2 u 1, 3 u 1, po izboru!!! Pa je stvar izgladjena!
A samo da mi je znati, ko je prvi tamo za stolom pomenuo bretone, i izveo jednog, taj koji je to uradio nije svestan da je tog momenta Dakija 'ubacio u petu brzinu'... Jedva sam ga posle od stola odvukao!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
chaki |
Objavljen 29.08.2011. 17:55
|

Veteran

Upisa: 603
Pristupio: 12.08.2009. 11:52
|
to sam za bretone ostavio tebi Lalo da kazes. Do tada smo pricali ucetsvovali svi a onda u momentu prekid poznanstva sa Dakijem i videli so se tek na rastanku hehehe. On vise voli bretone nego ja terijere to je za neverovati hehehe.
U svakom slucaju Lalo od sada pa na dalje cu uvek drzati po neku flasu te kabeze kad idem da se sa tobom vidim hehe.
Znam da je ovo vracanje za ono sto je bilo zezanje sa satelitskim tanjirima tj antenama ali sve je OK.
Pozdrav i do skorog vidjenja
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 29.08.2011. 18:03
|

Moderator

|
Pa normalno da je zezanje, meni je bilo baš opuštencija, ni jednog momenta se nisam osećao kao gost, nego više kao sa starim poznanicima.
Daki je beznadežan slučaj, u njegovom prisustvu ja čak vrlo pažljivo izgovaram slovo 'B', da ne pomisli da pominjem '' 'retone''! Inače, ode sva diskusija u majčinu, možeš samo da klimaš glavom i da vičeš 'jeste', 'naravno', 'da,da', i to je to
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 29.08.2011. 19:47
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Da znate sto ste me nasekirali ali kad vec pomenuste bretone................. Svejedno cu vam reci danas bio Spiki kod mene u kaze covek da uopste nisam dosadan sa bretonima cak je i zapitkivao e sad neznam da li izpristojnosti ili ga je stvarno zanimalo
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 29.08.2011. 19:52
|

Moderator

|
Ko je rekao BRETON?!? 
Ne pominjite!!!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 29.08.2011. 19:58
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
JBT, kako je krenulo sa izlivima ljubavi, sve mi se čini da će uskoro doći do ujedinjavanja nekih foruma!!!!!!
Pa ko ga j..., neka se neko i ujedinjuje!
Ja sam sa vama!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 29.08.2011. 20:18
|

Moderator

|
Ma jok, bre Sremac, ja sam išao da predam akreditive kao ambasador Srbijalov kod Ribolovaca, oni su svoje predstavnike nešto ranije već poslali, pa im je akreditiv bio skoro odbijen (moj ishitreni ban), pa je tajni poslanik Daki regulisao to politikom 'aktivne miroljubive koegzistencije', pomoću tajne diplimatije u akciji pod kodnim imenom '*reton' (bez 'B'!). 
Uostalom, kod šahista ima ono geslo 'gens una sumus' (jedan smo rod), što to ne bi važilo kod lovaca?!?
A čujem da su i na onom trećem forumu koji kaže da je prvi, otključane neke 'vruće' teme, koje su kanda zbog nekog razloga čamile zaključane jedno vreme...Nešto se promenilo? Ili je to 'finta telom'? Ili smo postali učesnici sa iste strane barikade, naprasno? Više nismo neke 'umne' glave? Sve je moguće, čekam da vidim razvoj dogadjaja.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Sale Zr |
Objavljen 29.08.2011. 20:47
|

Mlađi član

Upisa: 16
Pristupio: 21.08.2010. 12:48
|
chaki kaže:
da se pivo pilo i popilo govori podatak od popijena 4 ili 5 bureta od sponzora Jelen pivare.
Mala ispravka, sponzori smo moj strikan i ja, a Jelen pivo je moj izbor... Lalo, da si malo ranije došao, to PIVO SA LIMUNOM bi se stvorilo brzinom svetlosti na licinom mestu...nismo imali trezne vozače, a nismo baš bili blizu grada.. |
|
|
|
spiki |
Objavljen 29.08.2011. 20:51
|

Član

Upisa: 129
Pristupio: 02.12.2010. 22:37
|
Lalo nemoj ljutis.Bio sam danas kod Dakija,pricali o svemu i svacem cak i tebe pomenuli.U razkovoru i razmeni iskustava u vezi BRETONA smo se u dosta stvari slozili a ja sam ponesto novo i naucio.Od Dakija moze dosta nas BRETONDJIJA da nauci dobrih i korisnih stvari ko ima zelje i volje naravno. |
|
|
|
Lala |
Objavljen 29.08.2011. 20:55
|

Moderator

|
Sale Zr kaže:
chaki kaže:
da se pivo pilo i popilo govori podatak od popijena 4 ili 5 bureta od sponzora Jelen pivare.
Mala ispravka, sponzori smo moj strikan i ja, a Jelen pivo je moj izbor... Lalo, da si malo ranije došao, to PIVO SA LIMUNOM bi se stvorilo brzinom svetlosti na licinom mestu...nismo imali trezne vozače, a nismo baš bili blizu grada.. 
Ma znam, ali moram malo da se zezam. Piva sa limunom je bilo u bifeu lovačkog doma, ali onaj N.Vojnović se navadio na to, i smlatio im zalihe expresno, tako da je kelnerica (ljubi je Lala za nes kafu) samo slegala ramenima i pokazivala prstom na cenjenog Nidžu, glavnog krivca za nestašicu - a on ponosno izjavio 'Ja sam popio poslednje!'
Nidža je car!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Sale Zr |
Objavljen 29.08.2011. 21:05
|

Mlađi član

Upisa: 16
Pristupio: 21.08.2010. 12:48
|
Aaa, znači radila je veza kod konobarice...a za mene nije bilo...Nikola, Nikola  |
|
|
|
Lala |
Objavljen 29.08.2011. 21:12
|

Moderator

|
spiki kaže:
Lalo nemoj ljutis.Bio sam danas kod Dakija,pricali o svemu i svacem cak i tebe pomenuli.. 
Znao sam ja da mi neko radi o glavi, i da me ogovara!!!!
Daki, Daki, zar tako prema prijatelju?
Neka te sledeći put Spiki vozi iz Zrenjanina!!!!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
spiki |
Objavljen 29.08.2011. 21:41
|

Član

|
Vozice se Dakisam amo a ako treba ja cu njega tamo.B) |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 29.08.2011. 21:49
|

Admin

|
Lala kaže:
Sale Zr kaže:
chaki kaže:
Mala ispravka, sponzori smo moj strikan i ja, a Jelen pivo je moj izbor... Lalo, da si malo ranije došao, to PIVO SA LIMUNOM bi se stvorilo brzinom svetlosti na licinom mestu...nismo imali trezne vozače, a nismo baš bili blizu grada.. 
Ma znam, ali moram malo da se zezam. Piva sa limunom je bilo u bifeu lovačkog doma, ali onaj N.Vojnović se navadio na to, i smlatio im zalihe expresno, tako da je kelnerica (ljubi je Lala za nes kafu) samo slegala ramenima i pokazivala prstom na cenjenog Nidžu, glavnog krivca za nestašicu - a on ponosno izjavio 'Ja sam popio poslednje!'
Nidža je car!  Sta ces lalo Ni(n)dza je bio brzi, Stigle te godine a i naplata prethodnog bekrijanja
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 29.08.2011. 21:51
|

Admin

|
Sale Zr kaže:
chaki kaže:
Mala ispravka, sponzori smo moj strikan i ja, a Jelen pivo je moj izbor... Lalo, da si malo ranije došao, to PIVO SA LIMUNOM bi se stvorilo brzinom svetlosti na licinom mestu...nismo imali trezne vozače, a nismo baš bili blizu grada..  Skidam kapu domacinimi sponzorima za nas koji ne biramo bilo je ful a od sada gde god idem sa Lalom nosim i kilo limuna
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 29.08.2011. 21:53
|

Admin

|
Lala kaže:
spiki kaže:
Lalo nemoj ljutis.Bio sam danas kod Dakija,pricali o svemu i svacem cak i tebe pomenuli.. 
Znao sam ja da mi neko radi o glavi, i da me ogovara!!!!
Daki, Daki, zar tako prema prijatelju? 
Neka te sledeći put Spiki vozi iz Zrenjanina!!!!  E druze ja te falio punim ustima ispao si najbolji na svetu ali ako nastavis okrecem kaput kao CULE i postajem jedan od Vilotica
|
|
|
|
spiki |
Objavljen 29.08.2011. 21:54
|

Član

|