Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: IŽ -18 puške sačmarice

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
IŽ -18 puške sačmarice
sima
 To bar nije problem, kupis model sa sinom i stvar resena ;)

Sniper Hunter
 Bez prozivanja! Ne pocinjite opet prepirku jer ima da bude samo i55.tinypic.com/281vlmt.gif i idete na sedmodnevno hladjenje usijanih glavaVan teme ,Nazad na temu iliAdmin PowerSvaku daljnju raspravku van ove teme nastavite na PP

labud PP
 kazu sramota jednocevkom a ja se bas zagrejao za iz 18 sport......Confused
Raanj

labud PP
 http://www.srbija...razanj.gif

Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja, a članovi koji ne poštuju ovu obavezu biće banovani.

Ovo vam je poslednja opomena ,niste se predstavili ,ignorisete i PP,ukoliko se ne predstavite bicete trajno banovani sa foruma !
Srbijaliv Admin Tim!

Raanj

labud PP
 moze li sa kalibrom 20 na DS? nemojte da mi se smejete nista o tome neznam a treba da uzmem neku pusku,cujem da je kal.12 mama nego neznam taj 20..... hvala!!!!Hmmm
Raanj

mirko knezevic
 Normalno da moze,zasto ne bi moglo,nadjes samo kvalitetne brenere u kalibru 20 i mirna glava....
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

DESPERADOS
 RWS pravi izuzetno dobre brennere to ti je moja preporuka .
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

Scorpion Hunter
 Ima li negde kod nas da se kupi IZ-18 sa PVC kundakom?
[movie=youtube]NxR-X3GqpQU&feature=related[/movie]

Ubuduće postavljaj pažljivije snimke,većina mora da se ispravlja, nije moguće da se gledaju.iveli
Srbijalov Admin Tim!

dinic1991
 jel ima neko iskustva sa iz 18 u kalibru 16 sa promenljivim cokovima? kako su se pokazali promenljivi cokovi u kalibru 16,posto sam cuo da u kalibru 20 ne valjaju? inace bas ova puska mi je zapala za oko da mi bude prva sa kojom bih poceo da lovim... srbijalov

aleksandar dinic

lovac_ika
 Pozdrav Aleksandre,ako si vec resio da kupis IZ 18 moj savet ti je se odlucis za kombinaciju 12 kal,sa ijektorima i sa sinom kao sti ima bokerica,to je kao noviji model ! i nije los izbor za pocetak,sve u zavisnosti kojim lovom bih se bavio...
Kolce
one shot one hitLovac 1

alex

dinic1991 kaže:
jel ima neko iskustva sa iz 18 u kalibru 16 sa promenljivim cokovima? kako su se pokazali promenljivi cokovi u kalibru 16,posto sam cuo da u kalibru 20 ne valjaju? inace bas ova puska mi je zapala za oko da mi bude prva sa kojom bih poceo da lovim... srbijalov

pozdrav kolega.
ja sam kupio IZ 18 u cal 12/76 pun cok (fiksin) sa sinom i ejektormo.
I moj savet ti je da ako kupujes kupis ovaj kalibar jer je pusva veoma dobra za te pare.
Na tebije da odlucis sta ces da kupis jer cest ti to da nosis u lov.
IZ 18 je moja prva puska i mogu ti reci da je ne menjam sledece je mozda neka bokerica u cal 20 samo za prepelice.
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

dinic1991
 gde si nasao sa sinom i fiksnim cokom? ja sam pitao u Magnumu u Jagodini i rekli mi da je model sa sinom samo sa promenljivim cokovima...a sa punim cokom mislim da bih mnogo promasivao u lovu na zeca i fazana,ali za zimski lov bi bio idealan... a promenljivi mi ne deluju mnogo pouzdano...
aleksandar dinic

alex

dinic1991 kaže:
gde si nasao sa sinom i fiksnim cokom? ja sam pitao u Magnumu u Jagodini i rekli mi da je model sa sinom samo sa promenljivim cokovima...a sa punim cokom mislim da bih mnogo promasivao u lovu na zeca i fazana,ali za zimski lov bi bio idealan... a promenljivi mi ne deluju mnogo pouzdano...

BAs sam kupio u Jagodini u Magnumu

dinic1991
 cudno,meni rekli da samo imaju fiksni cok one bez sine...posto sam pocetnik jel moze neko da mi kaze kakav bi posip bio sa patronima bez korpice na pun cok,posto iz 18 ima samo sa punim fiksnim cokom? a i mnogi mi rekli da se sa jednocevkom najbolje nauci gadjanje. jel bi bilo zadovoljavajuce u lovu na fazana na kracim daljinama, posto je teren gde bih lovio brdski i dosta ima gustisa a manje cistog prostora?
aleksandar dinic

alex
 Ja koristim samo Kursik Specijal Bk 10--tku(3mm) za fazana i zeca a testirao sam pusku prebacivao sam obalu V.Morave sa jednog kraja na drugi kraj po koja sacma i padne u vodu ali vise ih je pogadjalo cilj.
I samo cu jos da ti kazem da sam ja PREZADOVOLjAN SA OVOM PUSKOMMM

dinic1991
 da te pitam kolega jos nesto. jel jak trzaj ima posto je mala masa puske? 
aleksandar dinic

vlada lovac

dinic1991 kaže:
cudno,meni rekli da samo imaju fiksni cok one bez sine...posto sam pocetnik jel moze neko da mi kaze kakav bi posip bio sa patronima bez korpice na pun cok,posto iz 18 ima samo sa punim fiksnim cokom? a i mnogi mi rekli da se sa jednocevkom najbolje nauci gadjanje. jel bi bilo zadovoljavajuce u lovu na fazana na kracim daljinama, posto je teren gde bih lovio brdski i dosta ima gustisa a manje cistog prostora?

Ne-ne pun cok i lov fazana ili bilo koje druge vrste divljaci na kratkim distancama i po gustisima nece moci, kao pocetnik mozes pogoditi nesto ali samo slucajno, a to sto bude pogodjeno ne mozes ni zamisliti kako ce da izgleda

Podunavac

dinic1991 kaže:

Sačmeni snop će da bude uži bez obzira na čep (filcani), pošto je u pitanju pun čok. Ali zato postoji disperzivna municija koja daje širi posip i iz punog čoka. Premda lično smatram da je pun čok na jednocevki najgora moguća solucija. Po mom mišljenju 1/2 čok bi bio naj bolji izbor.
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 B) Rođo pretekao si me . Čak i da se ne proizvode sa polučokom ako cev nije hromirana razbušio bih je na polučok
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Podunavac
 Rođo u tome i jeste problem što su sve sačmene cevi na Baikal puškama hromirane iznutra.
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Puške sačmarice, češke proizvodnje LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 287 07.03.2022. 01:57
Crvena Zastava - Puške sačmarice LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 375 13.09.2016. 15:02
Turske sačmarice "Kral Arms" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 26 27.01.2014. 12:52
Sačmarice cal.16-iskustva i mišljenja LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 200 11.02.2013. 01:15
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,615,150 posete www.srbijalov.com