Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja
kimi

DakiNS kaže:
dva plastenika 30 x8 m,

Svaka čast kolega, ja imam dva nešto manja 5,5 x 20 m. Šta gajiš u njima i kako ide?
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

Sniper Hunter
 [xhide]Hajde da se vratimo na temu punjenje sacmene municije o plastenicima i bastovanstvu moze i na PP[/xhide]

DakiNS
 Pa i vi govorite o plastočnim čauramaUps
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sniper Hunter
 [xhide]

kimi kaže:

DakiNS kaže:
dva plastenika 30 x8 m,

Svaka čast kolega, ja imam dva nešto manja 5,5 x 20 m. Šta gajiš u njima i kako ide?

Caure bar imaju neke veze sa temom o punjenju municije a ovo zacrnjeno gore ne vidim neku jaku vezu izmedjuUps[/xhide]

DakiNS
 ŠalaB)

Sniper Hunter
 [xhide]Izvinjavam se Kolega Daki tebi i ostalim clanovima foruma sto sam post od kolege kimi, kome se isto izvinjavam na upozorenju, shvatio kao skretanje sa teme,posto kako vidim nemam smisla za humor ,necu vise da vas uznemiravam mojim upozorenjima iveli 3[/xhide]

sheytan
 Skretanje s teme?

Pa, valjda je jasno da smo svi mi u ruchnopunjachkim vodama - SKRENULI ODAVNO! Grin

Tako da ovde ne treba trenirati strogotju, dobri moj Sniper - normalno je da ima SVASHTA da se vidi & prochita! Jaooo

iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

DakiNS
 Nema potrebe Kolega ja lično volim kada je tema veselija.Ali da se vratim na temu prvo sam neki dan dobro proučio livenje sačme pa malo sećanja šta je ujak Pera radio pa malo vaših slikica i klipova pa odlučio . JBG pa vi ste gori od ptičijeg gripa čim neko skrene na ovu temu odmah se zarazi B)

kimi
 Ok-e, nema skretanja sa teme- više.... samo moslio sam da gajimo mak, pa ako ima neka sorta maka sa krupnijom granulacijom da se rešimo problema oko livenja sačme.

iveli 3
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

stevin
 A da se mi vratimo na temu plastenika,niko nista o punjenju ovih dana!
Lisica

stevin
 Da se malo pohvalim,dobio sam gualandi korpice,ima li neko iskustva sa njima,kako su se pokazale?[img][/img]
stevin priložio:
11112011804-001.jpg

Lisica

DakiNS
 Što su punili punili su sada prazne što je napunjenoGrinsrbijalov

stevin
 [img][/img]
stevin priložio:
11112011805-001.jpg

Lisica

stevin

DakiNS kaže:
Što su punili punili su sada prazne što je napunjenoGrinsrbijalov
cute i lozepuc puc
stevin priložio:
11112011805-001_1.jpg

Lisica

DakiNS
 Slika ti je fenomenalna ko bi rekao da najon vreća može dati tako lep efekat

stevin
 Hvala,slikano je mob.pa je blic dao neki efekat,slucajnost!
Lisica

rogi
 POCELO JE! ! ! Kalanjikov Harmonika Veselo 2

rogi
 evo ih

rogi
 Nisam uspeo da stavim vise od jedne slike u post,pa sam morao ovako.Naucicu,ima vremena

Sniper Hunter
 [xhide]

stevin kaže:
Da se malo pohvalim,dobio sam gualandi korpice,ima li neko iskustva sa njima,kako su se pokazale?[img][/img]

Gualandi po meni pravi jedne od najboljih korpica,koristim ih pri punjenju u oba kalibra 16 i 12 i imam ih u 4 razlicitih gramaza i modela ,jedan model modifikujem sam ,i dobijam korpicu koja je kraca od originalne i koja se puni sa 36g sacme od 3mm ili 34g od 3,5mm gde olovno punjenje ne prelazi korpicu ,tj kompletna sacma je u korpici ,dobro je kao druga patrona iz jace cokirane cevi kada divljac ode malo dalje .[/xhide]

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Reloading -Punjenje municije za olučene cevi ,za ili protiv ? MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 113 26.03.2018. 13:07
Testiranje, ispitivanje lovačke sačmene municije domaćih i stranih proizvođača MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 251 09.02.2015. 20:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 22
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,658,584 posete www.srbijalov.com