Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Prepelica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Prepelica
sheytan

moravac 1 kaže:
Pazite kolege da ne ostetimo skupocene vabilice.Au skoro pa zaboravih da su one kod nas zabranjene.Ne love se masine.Smeko Kolce

Ovo treba da bude duhovito? Sad
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

moravac 1
 NIJE KOLEGA DUHOVITO VEC REALNO.OD PET KOMERCIJALNIH PONUDA KOJE SAM DOBIO...SVIMA KOJIMA SAM POSTAVIO PITANJE A VABILICE....SU SE SAMO NASMEJA I REKLI NARAVNO...KOLEGA...SVE JE MANJE IMANJE DUHOVITOKolce
srbija

sheytan
 Pored takvih "kolega"(kao ti, da ne bude zabune!), zeleni nam i nisu potrebni...
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

stefan092
 "Budali nije ni potrebno zvono, on lupa" Grin

MMilos

moravac 1 kaže:
NIJE KOLEGA DUHOVITO VEC REALNO.OD PET KOMERCIJALNIH PONUDA KOJE SAM DOBIO...SVIMA KOJIMA SAM POSTAVIO PITANJE A VABILICE....SU SE SAMO NASMEJA I REKLI NARAVNO...KOLEGA...SVE JE MANJE IMANJE DUHOVITOKolce

I Vi ste kolega, naravno, sa gnušanjem odbili licemernu ponudu ?
Trt Milojka

nidzamotocross
 Kolega Miloše, ne bi trebalo da postavljate upise ovakve sadržine jer ste samo pre par dana napisali da ste pokušali da lovite uz elektronsku vabilicu. No no no

Moravac, druže, nažalost si u pravu. Rekao si to ironično, ali je potpuno realno. Jer sam se juče sreo sa tim i ispadoh budala. Kažem jednom takvom ''kolegi'', pa je l' znaš ti da je to zakonom zabranjeno, a on meni odgovori, mi pre početka lova pokupimo vabilice i to je potpuno zakonito. I ajd sad... Pokupih prnje i napustih dijalog. Confused Chut

Nego da ne mračimo ovu lepu temu, svima koji su startovali danas i koji će da startuju oko vikenda, želim dobar pogled i mirnu ruku. Očekujemo sličice u velikom broju. Bye
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

moravac 1

sheytan kaže:
Pored takvih "kolega"(kao ti, da ne bude zabune!), zeleni nam i nisu potrebni...
Kolega vi i ja imamo veo losu komunikaciju.Elem na nekim upisima ali ne na ovu temu rekao sam da cu kupiti itegrisanu kameru i snimiti sta se sve radi po lovistima a mi svi bucemo i halacemo o postenju...ja se tim ne ponosim...vec samo pitam..znam da je besparica i znam da je lose stanje ali....ko ce na to da odreaguje...ja lovim u svom udruznju i tu se strogo i ja strogo postuju pravila...bez uvrede molim jos uvek sam ne ukaljanog obraza!!!Tako nemas potrebe da moralises moralnom.Rekoh vek sta cemo sa tim udruzenjima.Ti ja mi.Jer braca Italijani nam dolaze i Z....E ih za moral etiku i sve ostalo.I sta cemo po tom pitanju.Pucace na sve sto poleti.I?Kolce
srbija

moravac 1

nidzamotocross kaže:
Kolega Miloše, ne bi trebalo da postavljate upise ovakve sadržine jer ste samo pre par dana napisali da ste pokušali da lovite uz elektronsku vabilicu. No no no

Moravac, druže, nažalost si u pravu. Rekao si to ironično, ali je potpuno realno. Jer sam se juče sreo sa tim i ispadoh budala. Kažem jednom takvom ''kolegi'', pa je l' znaš ti da je to zakonom zabranjeno, a on meni odgovori, mi pre početka lova pokupimo vabilice i to je potpuno zakonito. I ajd sad... Pokupih prnje i napustih dijalog. Confused Chut

Nego da ne mračimo ovu lepu temu, svima koji su startovali danas i koji će da startuju oko vikenda, želim dobar pogled i mirnu ruku. Očekujemo sličice u velikom broju. Bye
Nidzo dragomi je da se ti i ja apsolutno uvek razumemo.Ja obozavam lov na prepelice i apsolutno se trudimo svi iz moje grupe da gde god odemo ostavimo utisak dobrih gostiju koji mogu opet da dodju a i ugoste.Ali mislim da ova lepa tema i lep lov i jednu mracnu stranu zovu se puno vabilica od Vojvodine do juga Srbije.Kolce
srbija

MMilos
 Što se tiče lisice, tako radim i ne stidim se toga.
Da ih je manje, više bi bilo plemenite divljači i niko me ne može uveriti da u tome grešim.

Lov prepelice vabilicom ne podržavam, ali ne volim lažni moral i dvostruke aršine i zato sam napisao to što sam napisao.
Mogu da se kladim da više od pola onih koji se deklarišu da su protiv vabilice istu koriste za plemenitu divljač, ali "čuvaju čist obraz" i pišu "zelenim" slovima!

Elem, kod nas lov neće ni početi, jer je još uvek vanredna "situacija"....malopre sam saznao, kada je drugar otišao po dozvolu Sad

nidzamotocross
 ^ Mnogi zakoni u Srbiji nisu kako treba, ali su zakoni, ne da ne možemo, ali ne smemo protiv njih. Zakoni su tu da se poštuju ma kakvi god bili. Pravilo

Drugi pasus potpisujem i ja. Bravo 2 Samo što nije lepo kolegu Moravca optužiti, ako ga ne poznaješ. To je sve što sam hteo reći u svom upisu. Odobreno

Pozdrav i svako dobro. iveli

MMilos
 Zato nam ovako i ide... Namigivanje
Nikoga ja ne optuzjem...samo pisem kako mislim.
Ziv bioNamigivanje

moravac 1
 Dage moje kolege da li se mi poznajemo ili ne i ko sta radi to svakom na obraz.Ja ne zelim niko da me pogresno shvati ali mislim da nije problem u pojedincima vec u celom sistemu.Ako neko drusto nudi lov na prepelice za 20€ po osobi i mogucnost da se za te pare ubije sve sto prne i pri tom kazu u nasem je iteresu da vi budete zadovoljni...o cemu mi pricamo.O mom vasem moralu o tome da li mene ili vas treba da bude sramota ili ceo sistem i drustvo u celini koje funkcionise tako kako funkcionise.Prosto ja se pitam da li i ko ima pravo da sudi i kome.I kako izaci iz ovog vrzinog kola koje je zaista bolno.A da ne pricamo o onima koji su i koji ce ici na prepelice i pobice ohohoooo i nece drustvo imati pa ni zutu banku a kamoli 20€ EKSTRA.Pitanje je morala obaveza cega.Mislim da se zestoko zavaravam.Ja cu ici u lov na prepelice i postovacu pravila kao sto sam uvek i radio.Ko zeli da mi veruje o.k a svako moze da bude skeptik i gleda kroz prste ono sto ja pisem.Ja samo kazem otvoren sam uvek za saradju i volim lov na prepelice pucao ni jednom ili deset puta.Mozda ce neko drugacije misliti o meni ona kada budemo popili po koju iz moje ili vase pljoske.Otvoren uvek i da primim goste a i posetim neki lep predeo i prosetam se poljem.Kolce
srbija

nidzamotocross
 Previše se pravimo pametni, zato nam tako ide. Srbinu je zanimljivije da krši zakon, nego da ga poštuje. Zašto je bolje da se iz parcele ispodignu pet, šest jata prepelica i kraj, a nije bolje da pratiš svog kerića, prošetaš par kilometara i milina. I zašto je bolje da palim telefon čekajući lisicu a znam da je duplo uspešnija vabilica kojom ja upravljam svojim dahom ili pokretom. Jbg, volim da se nadmudrujem sa njom, ili sa bilo kojom divljači.

Van teme Nazad na temu

klaja
 Sve je spremno za jutarnji lov,cevi ociscene i osusene od ulja,municija preslozena stare zalihe,ker malo istrcan da ne bi sutra jurnuo podalje jer nije dugo bio na terenu..u stomaku vec malo kuva,polazak u 03.30h.Posle lova planiramo druzenje uz rostilj i hladno pice. srbijaloviveli.Ostalim kolegama koji sutra love zelim dobar pogled..Odobreno
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

arli
 Kolega dobar pogled vam želim sutraiveli 3 slike obaveznoSmile

golf071
 iveli Zum Dobar pogled svima koji love.
Novine

klaja
 Golf lovimo onaj teren gde si liju promasioOdobrenoTrt Milojka
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

golf071

klaja kaže:
Golf lovimo onaj teren gde si liju promasioOdobrenoTrt Milojka
Pogledaj kukuruze u pravcu onog stuba,udji malo dublje,ako budes imao vremena.Odobreno
Novine

nidzamotocross
 Dobar pogled Klajo, fotku neku obavezno turi. Smile

MMilos

nidzamotocross kaže:
Previše se pravimo pametni, zato nam tako ide. Srbinu je zanimljivije da krši zakon, nego da ga poštuje. Zašto je bolje da se iz parcele ispodignu pet, šest jata prepelica i kraj, a nije bolje da pratiš svog kerića, prošetaš par kilometara i milina. I zašto je bolje da palim telefon čekajući lisicu a znam da je duplo uspešnija vabilica kojom ja upravljam svojim dahom ili pokretom. Jbg, volim da se nadmudrujem sa njom, ili sa bilo kojom divljači.

Van teme Nazad na temu

Postovani kolega,
nekolik upisa pre si mi rekao da ne treba da osudjujem koga ne poznajem.
Sada ti osudjujes nekoga koga ne znas...
Taj Srbin sa telefonom sam ja..zar ne?
Veci problem kod nas Srba (po imenu bih rekao da smo sunarodnici) je sto vise volimo da smo u krivu i da od toga napisemo roman nego da priznamo da je onaj drugi u pravu.
U vecini stavova se slazemo tako da nema potrebe da pokazujes kako si ispravan na kontu jedne moje recenice...
Ako je moguce da vise ne prljamo temu ovakvim glupostima, jer je isuvise lepa...
Cekamo slike kolega koji su danas imali privilegiju da izadju u lov na prepelice! :-)

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,479
Najnoviji član: pwn

Poslednje vesti
ШАКАЛ ВАСА ЈЕ ИМПРЕСИВАН ПЛИВАЧ И МАРАТОНАЦ
JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O ORUŽJU I MUNICIJI: Rasprava će trajati do 20. ap...
46. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,611,263 posete www.srbijalov.com