|
Prepelica
|
| sheytan |
Objavljen 01.08.2014. 11:20
|

Lovčina

Upisa: 2979
Pristupio: 23.11.2010. 13:27
|
moravac 1 kaže:
Pazite kolege da ne ostetimo skupocene vabilice.Au skoro pa zaboravih da su one kod nas zabranjene.Ne love se masine. 
Ovo treba da bude duhovito?
novi način otvaranja tema je bzvz...
DOBAR DVOGLED!!!
http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U
|
| |
|
|
| moravac 1 |
Objavljen 01.08.2014. 11:24
|

Stari član

Upisa: 236
Pristupio: 03.11.2013. 12:21
|
NIJE KOLEGA DUHOVITO VEC REALNO.OD PET KOMERCIJALNIH PONUDA KOJE SAM DOBIO...SVIMA KOJIMA SAM POSTAVIO PITANJE A VABILICE....SU SE SAMO NASMEJA I REKLI NARAVNO...KOLEGA...SVE JE MANJE IMANJE DUHOVITO
srbija
|
| |
|
|
| sheytan |
Objavljen 01.08.2014. 11:28
|

Lovčina

Upisa: 2979
Pristupio: 23.11.2010. 13:27
|
Pored takvih "kolega"(kao ti, da ne bude zabune!), zeleni nam i nisu potrebni...
novi način otvaranja tema je bzvz...
DOBAR DVOGLED!!!
http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U
|
| |
|
|
| stefan092 |
Objavljen 01.08.2014. 11:52
|

Stari član

Upisa: 305
Pristupio: 31.05.2013. 16:57
|
"Budali nije ni potrebno zvono, on lupa"  |
| |
|
|
| MMilos |
Objavljen 01.08.2014. 12:25
|

Stari član

Upisa: 400
Pristupio: 25.07.2014. 09:42
|
moravac 1 kaže:
NIJE KOLEGA DUHOVITO VEC REALNO.OD PET KOMERCIJALNIH PONUDA KOJE SAM DOBIO...SVIMA KOJIMA SAM POSTAVIO PITANJE A VABILICE....SU SE SAMO NASMEJA I REKLI NARAVNO...KOLEGA...SVE JE MANJE IMANJE DUHOVITO 
I Vi ste kolega, naravno, sa gnušanjem odbili licemernu ponudu ?
 |
| |
|
|
| nidzamotocross |
Objavljen 01.08.2014. 13:29
|

Lovčina

Upisa: 2820
Pristupio: 19.02.2011. 19:15
|
Kolega Miloše, ne bi trebalo da postavljate upise ovakve sadržine jer ste samo pre par dana napisali da ste pokušali da lovite uz elektronsku vabilicu. 
Moravac, druže, nažalost si u pravu. Rekao si to ironično, ali je potpuno realno. Jer sam se juče sreo sa tim i ispadoh budala. Kažem jednom takvom ''kolegi'', pa je l' znaš ti da je to zakonom zabranjeno, a on meni odgovori, mi pre početka lova pokupimo vabilice i to je potpuno zakonito. I ajd sad... Pokupih prnje i napustih dijalog. 
Nego da ne mračimo ovu lepu temu, svima koji su startovali danas i koji će da startuju oko vikenda, želim dobar pogled i mirnu ruku. Očekujemo sličice u velikom broju.
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''
Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.
|
| |
|
|
| moravac 1 |
Objavljen 01.08.2014. 13:32
|

Stari član

|
sheytan kaže:
Pored takvih "kolega"(kao ti, da ne bude zabune!), zeleni nam i nisu potrebni... Kolega vi i ja imamo veo losu komunikaciju.Elem na nekim upisima ali ne na ovu temu rekao sam da cu kupiti itegrisanu kameru i snimiti sta se sve radi po lovistima a mi svi bucemo i halacemo o postenju...ja se tim ne ponosim...vec samo pitam..znam da je besparica i znam da je lose stanje ali....ko ce na to da odreaguje...ja lovim u svom udruznju i tu se strogo i ja strogo postuju pravila...bez uvrede molim jos uvek sam ne ukaljanog obraza!!!Tako nemas potrebe da moralises moralnom.Rekoh vek sta cemo sa tim udruzenjima.Ti ja mi.Jer braca Italijani nam dolaze i Z....E ih za moral etiku i sve ostalo.I sta cemo po tom pitanju.Pucace na sve sto poleti.I?
srbija
|
| |
|
|
| moravac 1 |
Objavljen 01.08.2014. 13:45
|

Stari član

|
nidzamotocross kaže:
Kolega Miloše, ne bi trebalo da postavljate upise ovakve sadržine jer ste samo pre par dana napisali da ste pokušali da lovite uz elektronsku vabilicu.
Moravac, druže, nažalost si u pravu. Rekao si to ironično, ali je potpuno realno. Jer sam se juče sreo sa tim i ispadoh budala. Kažem jednom takvom ''kolegi'', pa je l' znaš ti da je to zakonom zabranjeno, a on meni odgovori, mi pre početka lova pokupimo vabilice i to je potpuno zakonito. I ajd sad... Pokupih prnje i napustih dijalog.
Nego da ne mračimo ovu lepu temu, svima koji su startovali danas i koji će da startuju oko vikenda, želim dobar pogled i mirnu ruku. Očekujemo sličice u velikom broju.  Nidzo dragomi je da se ti i ja apsolutno uvek razumemo.Ja obozavam lov na prepelice i apsolutno se trudimo svi iz moje grupe da gde god odemo ostavimo utisak dobrih gostiju koji mogu opet da dodju a i ugoste.Ali mislim da ova lepa tema i lep lov i jednu mracnu stranu zovu se puno vabilica od Vojvodine do juga Srbije.
srbija
|
| |
|
|
| MMilos |
Objavljen 01.08.2014. 15:22
|

Stari član

|
Što se tiče lisice, tako radim i ne stidim se toga.
Da ih je manje, više bi bilo plemenite divljači i niko me ne može uveriti da u tome grešim.
Lov prepelice vabilicom ne podržavam, ali ne volim lažni moral i dvostruke aršine i zato sam napisao to što sam napisao.
Mogu da se kladim da više od pola onih koji se deklarišu da su protiv vabilice istu koriste za plemenitu divljač, ali "čuvaju čist obraz" i pišu "zelenim" slovima!
Elem, kod nas lov neće ni početi, jer je još uvek vanredna "situacija"....malopre sam saznao, kada je drugar otišao po dozvolu  |
| |
|
|
| nidzamotocross |
Objavljen 01.08.2014. 16:32
|

Lovčina

|
^ Mnogi zakoni u Srbiji nisu kako treba, ali su zakoni, ne da ne možemo, ali ne smemo protiv njih. Zakoni su tu da se poštuju ma kakvi god bili. 
Drugi pasus potpisujem i ja. Samo što nije lepo kolegu Moravca optužiti, ako ga ne poznaješ. To je sve što sam hteo reći u svom upisu.
Pozdrav i svako dobro.
|
| |
|
|
| MMilos |
Objavljen 01.08.2014. 18:28
|

Stari član

|
Zato nam ovako i ide... 
Nikoga ja ne optuzjem...samo pisem kako mislim.
Ziv bio |
| |
|
|
| moravac 1 |
Objavljen 01.08.2014. 19:34
|

Stari član

|
Dage moje kolege da li se mi poznajemo ili ne i ko sta radi to svakom na obraz.Ja ne zelim niko da me pogresno shvati ali mislim da nije problem u pojedincima vec u celom sistemu.Ako neko drusto nudi lov na prepelice za 20€ po osobi i mogucnost da se za te pare ubije sve sto prne i pri tom kazu u nasem je iteresu da vi budete zadovoljni...o cemu mi pricamo.O mom vasem moralu o tome da li mene ili vas treba da bude sramota ili ceo sistem i drustvo u celini koje funkcionise tako kako funkcionise.Prosto ja se pitam da li i ko ima pravo da sudi i kome.I kako izaci iz ovog vrzinog kola koje je zaista bolno.A da ne pricamo o onima koji su i koji ce ici na prepelice i pobice ohohoooo i nece drustvo imati pa ni zutu banku a kamoli 20€ EKSTRA.Pitanje je morala obaveza cega.Mislim da se zestoko zavaravam.Ja cu ici u lov na prepelice i postovacu pravila kao sto sam uvek i radio.Ko zeli da mi veruje o.k a svako moze da bude skeptik i gleda kroz prste ono sto ja pisem.Ja samo kazem otvoren sam uvek za saradju i volim lov na prepelice pucao ni jednom ili deset puta.Mozda ce neko drugacije misliti o meni ona kada budemo popili po koju iz moje ili vase pljoske.Otvoren uvek i da primim goste a i posetim neki lep predeo i prosetam se poljem.
srbija
|
| |
|
|
| nidzamotocross |
Objavljen 01.08.2014. 21:26
|

Lovčina

|
Previše se pravimo pametni, zato nam tako ide. Srbinu je zanimljivije da krši zakon, nego da ga poštuje. Zašto je bolje da se iz parcele ispodignu pet, šest jata prepelica i kraj, a nije bolje da pratiš svog kerića, prošetaš par kilometara i milina. I zašto je bolje da palim telefon čekajući lisicu a znam da je duplo uspešnija vabilica kojom ja upravljam svojim dahom ili pokretom. Jbg, volim da se nadmudrujem sa njom, ili sa bilo kojom divljači.
|
| |
|
|
| klaja |
Objavljen 01.08.2014. 22:41
|

Lovčina

Upisa: 1332
Pristupio: 10.03.2011. 21:02
|
Sve je spremno za jutarnji lov,cevi ociscene i osusene od ulja,municija preslozena stare zalihe,ker malo istrcan da ne bi sutra jurnuo podalje jer nije dugo bio na terenu..u stomaku vec malo kuva,polazak u 03.30h.Posle lova planiramo druzenje uz rostilj i hladno pice.  .Ostalim kolegama koji sutra love zelim dobar pogled..
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic
|
| |
|
|
| arli |
Objavljen 01.08.2014. 23:07
|

Stari član

Upisa: 447
Pristupio: 13.01.2011. 11:42
|
Kolega dobar pogled vam želim sutra slike obavezno |
| |
|
|
| golf071 |
Objavljen 01.08.2014. 23:11
|

Veteran

Upisa: 891
Pristupio: 05.11.2010. 19:43
|
Dobar pogled svima koji love.
|
| |
|
|
| klaja |
Objavljen 01.08.2014. 23:12
|

Lovčina

Upisa: 1332
Pristupio: 10.03.2011. 21:02
|
Golf lovimo onaj teren gde si liju promasio
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic
|
| |
|
|
| golf071 |
Objavljen 01.08.2014. 23:30
|

Veteran

Upisa: 891
Pristupio: 05.11.2010. 19:43
|
klaja kaže:
Golf lovimo onaj teren gde si liju promasio   Pogledaj kukuruze u pravcu onog stuba,udji malo dublje,ako budes imao vremena.
|
| |
|
|
| nidzamotocross |
Objavljen 02.08.2014. 02:58
|

Lovčina

|
Dobar pogled Klajo, fotku neku obavezno turi.
|
| |
|
|
| MMilos |
Objavljen 02.08.2014. 11:27
|

Stari član

|
nidzamotocross kaže:
Previše se pravimo pametni, zato nam tako ide. Srbinu je zanimljivije da krši zakon, nego da ga poštuje. Zašto je bolje da se iz parcele ispodignu pet, šest jata prepelica i kraj, a nije bolje da pratiš svog kerića, prošetaš par kilometara i milina. I zašto je bolje da palim telefon čekajući lisicu a znam da je duplo uspešnija vabilica kojom ja upravljam svojim dahom ili pokretom. Jbg, volim da se nadmudrujem sa njom, ili sa bilo kojom divljači.

Postovani kolega,
nekolik upisa pre si mi rekao da ne treba da osudjujem koga ne poznajem.
Sada ti osudjujes nekoga koga ne znas...
Taj Srbin sa telefonom sam ja..zar ne?
Veci problem kod nas Srba (po imenu bih rekao da smo sunarodnici) je sto vise volimo da smo u krivu i da od toga napisemo roman nego da priznamo da je onaj drugi u pravu.
U vecini stavova se slazemo tako da nema potrebe da pokazujes kako si ispravan na kontu jedne moje recenice...
Ako je moguce da vise ne prljamo temu ovakvim glupostima, jer je isuvise lepa...
Cekamo slike kolega koji su danas imali privilegiju da izadju u lov na prepelice! :-) |
| |
|