Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Prepelica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Prepelica
Macvanski lovac
 Svaka cast na ulovu i druzenju,kod vas izgleda ima bas mnogo prepelica Bravo 2 mi se jutros nismo proslavili,nije bilo prilike za pucanje Frown
Rodjen da budem lovac

golf071
 Svaka cast momci za otvaranje sezone i lov. Mi nismo danas izlazili, nadam se sledece nedelje.Odobrenoiveli
Novine

kimi

Dakisa kaže:
i da,jedno pitanje,kolika je cena po porepelici kod vas? ima li logike da nam naplacuju 104 din po prepelici?

To je cena preko nedelje. Nedeljom se ne plaća ništa. Ako se dobro sećam prošle godine je bilo 180 din po prepelici, znači pojeftinilo Ne razumem !!!
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

sheytan
 Kimi, Dakisa, el to pričate o munZe udruženju? Prošle godine je bilo 100, ZA ČLANOVE! Odobreno
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

kimi
 Inače ima jedna novina u odnosu na prošlu godinu. Ove godine gost NE MOŽE loviti niti ući u lovište bez članske karte i markice za tekuću godinu u istoj. Znači sa lovnom kartom može da se ide samo u komercijalu ali preko agencije !!

kimi

sheytan kaže:
Kimi, Dakisa, el to pričate o munZe udruženju? Prošle godine je bilo 100, ZA ČLANOVE! Odobreno

upsss, možda, ne tvrdim, moguće, al nešto mi se mota po glavi 180 kinte

sheytan
 OK, ali treba da naglasiš da sve ovo što si napisao važi u munZe! Odobreno

Drugo, gosti su plaćali, a i sada plaćaju sqplje, što odstrel, što nošenje divljači...

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

lovacsajuga

tomo vrbas kaže:
Mi jutros otvorili sezonu na prepelice lov je bio odlican nas 6 i 4 verna pomocnika NKD-a su posao odradili fenomenalno.Sa odusevljenjem smo ih gledali kako rade jedni drugima sekundiraju,a prepelica je bilo za prvi izlazak bas dosta ukupno smo odstrelili 20kom.I da da pohvalim Belomov metak za prepelicu 1,7mm,28gr sacme inace ja sam ljubitelj Krusika,a posto oni ove godine nemaju kvalje uzeo sam Belomov i jako me je metak odusevio!Bravo

Kolega Tomo i ja sam postovalac Krusik prepelice ali je ove godine nema u Lovcu AGP u Nisu gde se dobije obavestenje da (pogotovo za cal.16)nema komponenti iz uvoza. Znam da Talijani nesto i ne obozavaju cal.16,ali hoce li Krusik u buducnosti naci neko resenje..Pitanje i za Krusik ,ali i za kolege sa naseg portala ako imaju neku blizu informaciju..
Dobar pogled i uspesan nastavak sezone!!!
Dejan

MMilos
 Čestitke, kolege.
Super slike, a i druženje nakon lova.
I kod nas je prošle godine bilo nedeljom bespaltno, a ostalim danima oko 100 din po prepelici, bilo za članove bilo za goste.

Moram priznati da Vam zavidim, jer kako stvari stoje kod nas u avgustu nema izlaska na prepelice. Sad

Ima li negde komercijalni lov vikendom?
Beograd i okolina?

AcaNik
 Чини ми се да има у Ковачици и Старом Сланкамену.

MMilos
 Kolega Aco, imaš li još neku informaciju?
Telefon, cena,...Smile
Možda sam malo dosadan, al nikad nisam išao komercijalno na prepelice, jer smo ih uvek lovili kod nas, pa zato ovoliko zapitkujem Smile

AcaNik
 Улаз је 1000рсд на оба места. на једном се не плаћају препелице а на другом је првих 5 бесплатно а остало се плаћа 200рсд комад. не знам где су ми бројеви сада Sad

MMilos
 Da ne prljamo temu, kad nađeš brojeve, pošalji mi na PP, ako Ti nije problem.
Hvala unapred. ;)

sheytan
 El obavezna islamistichka pooshka?

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Dakisa

sheytan kaže:

Da,Zemun... Pa sada je kao 104,ne ynam gde nadjose tih 4,verovatno PDV. ali i dalje mi nije jasno zasto nam naplacuju prepelicu,divljac u koju nema ulaganja nikakvih. pa jbt u africi ih mrezama hvataju na stotine hiljada....
lov je nacin zivota...

AcaNik
 ево један за комерцијалу. ако смета нека склони админ

i62.tinypic.com/34fbixl.jpg

DamirKS
 Jutros smo prosli malo bolje nego u nedelju, sa dobrom ekimom i dobrim kerovima, ulov nikad nije izostao.

www.dodaj.rs/f/r/eT/4t3x4TwY/105905946947239105747676.jpg
www.dodaj.rs/f/I/w6/1ZILJfCW/105573636947239639080959.jpg
www.dodaj.rs/f/3f/O0/3zlf5P4c/105508626947239972414258.jpg
RAKIJA JE SPASILA VIŠE DIVLJAČI U LOVU NEGO SVA UDRUŽENJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA!

vlada lovac
 Damire Bravo 2 za ekipu, kod vas ih izgleda bas ima.
Mi smo u nedelju otvorili lov na ovu malu pticicu, lovilo se od 6 do 9 po jakoj rosi i magli, tek posle 9 se digla magla i mi tad dobili volju za lov, ali pticica slabije nego prosle sezone, nasli smo tek petnaestak koje su poletale bukvalno ispod nogu, mokre od rose kao da ih je kisa kupala celu noc, dosta se i promasivalo, a po koja odstreljena za slikanje
img4.imagetitan.com/img4/small/10/10_fotografija0245.jpg

Podunavac
 Damire čestitke na odstrelu.Bravo 2
Vlado izgledaš mnogo starije nego na avataru. Izgleda da si se mnogo umorio to jutro.Grin Kakav to PA imaš? Ne vidi se najbolje na slici.
Tri prsta 2Kolce

mrwa22250
 Rece covek u predstavljanju,Benelli MontefeltroB).
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,479
Najnoviji član: pwn

Poslednje vesti
ШАКАЛ ВАСА ЈЕ ИМПРЕСИВАН ПЛИВАЧ И МАРАТОНАЦ
JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O ORUŽJU I MUNICIJI: Rasprava će trajati do 20. ap...
46. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,611,261 posete www.srbijalov.com