Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Breton

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Breton
zele75
 br.4
zele75 priložio:
bild14751.jpg

zele 75

zele75
 br.5
zele75 priložio:
dsc030341.jpg

zele 75

duskodugousko
 Daki, da li je navedeni pas Bim od Zika i Ake?
Zele lepe marke i fotografije.Odobreno

Danas sam vodio psa malo na kupanje i na istrčavanje.Na terenu za obuku nije bilo ni f od fazana,ali je zato Del u povratku kući markirao nešto (komš. mačka Grin) u jednom šiblju na samom kraju ulice. Evo i snimka.

http://youtu.be/3...
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

DakiNS
 Jeste Dule Bim je od Zika i Ake. Drugar Pera koji je sada njegov vlasnik je u penziji pa ima vremena da ga vodi na izložbe, a ima šta i da pokažeGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

DakiNS
 Još jedna vest o Bimu a to je da je opet u subotu ovaj puta u Irigu dobio CAC, po priči kolege koji je samo bio posmatrač odluka o prvaku rase bila je propraćena zviždanjem jer su po njegovim rečima svi očekivali ponovni Bimov trijumf.

Eb 88
 Pozdrav svima,zovem se Nemanja Darmanovic,po prvi put se javljam na ovom forumu.Nadam se dobrom druzenju i razmeni iskustava.Bretonima se bavim 5 godina,a od skora sam ozbiljno usao u ove vode.Predstavicu vam svoju ljubimicu Emu u narednim postovima.
i47.tinypic.com/msjaxg.jpg
NEMANJA Smile

Eb 88
 i41.tinypic.com/2m0h2f.jpg
i46.tinypic.com/s653es.jpg
i45.tinypic.com/wki9p1.jpg
JCh Disma A&N,4PRM,4BOB,JBog1,JBog 2,BOG2 Prvak rase na reviji Lovnih pasa!
NEMANJA Smile

DakiNS
 Nemanja dobro došao. Imamo još jednog "dobro zaraženog" bretondžiju iako mu ni druge rase nisu straneBye

Eb 88

alksa kaže:
img16.imageshack.us/img16/4918/dscf0157x.jpg
Stalni posetioci izlozbi iz Cacka i pas Aron Cacanski Moravac

Aron je strasan pas!Ako je na terenu na tatu,onda je prava masina!
NEMANJA Smile

zele75

Eb 88 kaže:
Pozdrav svima,zovem se Nemanja Darmanovic,po prvi put se javljam na ovom forumu.Nadam se dobrom druzenju i razmeni iskustava.Bretonima se bavim 5 godina,a od skora sam ozbiljno usao u ove vode.Predstavicu vam svoju ljubimicu Emu u narednim postovima.
i47.tinypic.com/msjaxg.jpg

Pozdrav Nemanja dobro dosao!!!Lepa kuja da li mi se cini ili ce uskoro biti prinova.
zele 75

Eb 88
 U pravu si Zele75,za oko 10ak dana ocekujem prinove.Disma je inace cerka Legendarnog Richarda Wagnera,i uparena je sa INTCH u lepoti,Alkom Tokmak Machvanski.tAKO DA OCEKUJEMO DOBRU STENAD I STO SE EXTERIJERA TICE,ALI I TERENA.Bretondzije,jel ste krenuli s pripremama za predstojeci ,po meni najlepsi lov?
NEMANJA Smile

DakiNS
 Nemanja ti znaš da su moji bretoni uvek spremni. Verovatno zato što su svaki dan na terenu ,do Veternika i nazad, a nekada i dva puta dnevno, cele godine.Lovac 3

AcaNik
 s4d4.turboimagehost.com/t/12684887_P1010019.JPG
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

duskodugousko

Eb 88 kaže:
U pravu si Zele75,za oko 10ak dana ocekujem prinove.Disma je inace cerka Legendarnog Richarda Wagnera,i uparena je sa INTCH u lepoti,Alkom Tokmak Machvanski.tAKO DA OCEKUJEMO DOBRU STENAD I STO SE EXTERIJERA TICE,ALI I TERENA.Bretondzije,jel ste krenuli s pripremama za predstojeci ,po meni najlepsi lov?

Nemanja, pripreme su uveliko u toku.Municijom smo se opskrbili,psi ulaze u formu ali prepelica za sada ima jako slabo na terenu.Danas sam išao na Ravnu Goru,gde inače lovimo prepelice, ne bih li malo izvidio stanje na terenu jer kolega aleksa i ja planiramo 5. avgusta da napravimo jedan izlet na planinu sa našim bretonima.Biće valjda dobrog druženja i lova.

Evo par fotki sa terena i sa našeg Rajca.

duskodugousko
 Baški Rajac-Ravna Gora

duskodugousko
 Baški Rajac-Ravna gora 2

duskodugousko
 Baški Rajac-Ravna Gora 3

duskodugousko
 I jedna marka za kraj..
duskodugousko priložio:
4_24.jpg

ivanfox
 Baski Rajac,to u prevodu verovatno znaci BAS ko u RAJU!Prelepi tereni pobro,nema sta,pa nije slucajno moj daleki deda-rodjak bas na tim prostorima oformio svoju vojsku,jos da su imali epanjele da love markaprepelice...,joj gde bi im bio Veselo 2kraj!

duskodugousko

ivanfox kaže:
Baski Rajac,to u prevodu verovatno znaci BAS ko u RAJU!Prelepi tereni pobro,nema sta,pa nije slucajno moj daleki deda-rodjak bas na tim prostorima oformio svoju vojsku,jos da su imali epanjele da love markaprepelice...,joj gde bi im bio Veselo 2kraj!

Mihajloviću,pozvan si i ti na druženje,a taman i da ti pokažem pećinu u kojoj se čiča skrivao.;)

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,734,284 posete www.srbijalov.com