elko kaže:
Pominje se dosta često članski doprinos LSCS i ostalim savezima, pa ću malo da pojasnim način poslovanja u LSCS.
Nema dnevnica, putnih troškova ni jednom predstavniku udruženja u telima i organima.
Obrasci se distribuiraju po ceni koštanja štamparskih usluga.
Novine, Lovački glasnik LSCS se štampa ( cena 25 dinara ) i distribuira delom ( 2 broja ) iz sredstava dobijenih po osnovu projekta iz Budžetskog fonda za razvoj divljači ( sredstva su samo delimično uplaćena na tek,račun) a delom iz sredstava članarine, pomenuću da najveći deo poslova oko pripreme i objavljivanja Lovačkog glasnika obavlja Sveta Madžarević bez ijednog dinara nadoknade jedino se plaća prelom i lektorske usluge.
Zakup na poslovni prostor se ne plaća odlukom i razumevanjem Gradskog veća Grada Kragujevca. Lični dohodci su : Licu sa licencom za izradu planskih dokumenata - Marku 39.000,00 plus putni troškovi do 2.000,00 dinara, adm.tehničkom licu 29.000,00 dinara plus putni troškovi.Lični dohodci nisu velki i sigurno ih treba u 2013 godini povećati a nakon odluke UO LSCS.
Najveći ostali troškovi su gorivo jer se dosta putuje i obilazi,dosta štampe koja se ne fakturiše ( članska karta, lovočuvarska legitimacija, razne sitnije štampe i sl.)kadakada i ugostiteljski troškovi iz razloga što veliki broj ljudi dolazi iz LU bilo da su stručni radnici ili predstavnici udruženja.
Nije nimalo lako i potrebno je voditi računa o svakom dinaru što radi UO i NO.Želja nam je da se u LU poboljša što više stručna struktura upravnika koji su u situaciji da odrade najveći deo posla vezanih za izradu planskih dokumenata kako bi se i u LSCS smanjio obim poslova a upravnici bili više edukovani.
Još jednom da podvučem da je zapravo najvažniji odnos prema trošenju članarine a ne prema njenoj visini.
Kakvi su mesečne zarade zaposlenih u LSV?
Ukoliko su zarade radnika LSV u duplo većem iznosu od zarada radnika u LSCS, interesuje me da li je broj i kvalitet njihovih usluga srazmerno veći od usluga koje pruža LSCS?
Ako te razlike u broju i kvalitetu usluga nema, onda se kolega Toto opravdano nameće pitanje, ZAŠTO 1400 dinara?
Gedžo kako ne znaš pa naša je privilegija što su nam omogućili da plaćamo 1400 dinara naspram vaše članske crkavice. A šta dobijemo više od vas . Pa upravnike iz VL , pa Bačku P. Pa Indjiju pa da ne nabrajam A imamo i svoje i još gomilu neimenovanih
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
DakiNS kaže:
Gedžo kako ne znaš pa naša je privilegija što su nam omogućili da plaćamo 1400 dinara naspram vaše članske crkavice. A šta dobijemo više od vas . Pa upravnike iz VL , pa Bačku P. Pa Indjiju pa da ne nabrajam A imamo i svoje i još gomilu neimenovanih
Daki radi se o vasim (nasim) parama. Nemojte placati nesto sto ne vredi. Pa zasto placati one "umetnice" pored Kackog mosta 50 eura, kad njihove usluge realno ne vrede ni 10.
Izbor je vas i niciji vise! Ustav Srbije i ZOdiL su nam dali tu mogucnost-ISKORISTIMO JE!!!! a :: prepustimo trzistu, pa ko prezivi neka prica.
Sa tom članarinom su zaista preterali, ali i dalje se od odgovornih ljudi iz LSV čuje argumentacija kako 'nije moglo manje'!?!? Čak mi je jedan od njih, valjda misleći da neću prihvatiti, ponudio da ja napravim kalkulaciju članarine na osnovu parametara koje bi mi dali. Još reče kako su išli sa minimumom pojedinih stavki?!
E onda, kad rekoh da bih u startu da izbacim finansiranje izrade planskih dokumenata preko VL iz članarine, i da bih da izbacim obavezu kupovine onog nesretnog glasila za 60 dinara po broju, i da bih da se cenovnik izrade planskih dokumenata revidira, jer smatram da su cene debelo naduvane, e onda tajac nastao.
A samo te dve stavke koliko ja znam, u članskom doprinosu vojvodjanskih lovaca predstavljaju skoro polovinu od 1400 dinara!
Eee, daaa, da ne zaboravim: reče mi tom prilikom čovek, kako je članarina velika i zbog proslave jubileja LSV, koja košta 900.000 dinara!?!? Ovo je toliko bezobrazno, da neću ni da komentarišem.
Tačno toliko para su dali i za LSS, ali su po tom osnovu (članarina za LSS) prikupili tri puta više od lovaca!?
Vovjodjanski lovac na tržište, mimo LSV, i glasilo LSV na tržište, pa ko hoće, neka plaća.
Radi poredjenja: glasilo LSCS košta 25 dinara, a glasilo LSV 60 dinara??? Da nije papir i štamparska boja u Vojvodini duplo skuplja? Ili je kvalitet vojvodjanskog glasila više nego duplo bolji? NIJE!!!
Gospodo iz LSV i Vojvodjanskog lovca, ofirali vas šumadinci! Zacepili ste ovu cifru momački - gde je granica kada ćete sami reći da je DOSTA? Ili čekate da vam jedno po jedno LU otkazuje članstvo, jer ste bezobrazno skupi. A šta nudi LSV i firma ćerka Vojvodjanski lovac? Gde su ti planski dokumenti? Zbog čega nije organizovano polaganje ispita za šumadince? Gde su ti eksperti, bogom dani stručnjaci iz Vojv. lovca, kada treba da vode stručnu službu po LU i da rade poslove upravnika lovišta? Kada su bili u lovištima gde to rade? Pa onda ćute, sklanjaju se, izbegavaju da se oglase, i ne mešaju se u svoj posao, kada treba da vide da im očigledan falsifikat diplome jednog lovočuvara promakne? Kada su ljudi zaduženi za upravnike lovišta otišli na UO nekog LU, da im daju stručne savete u vezi lovišta i divljači? Kada su ti isti zagazili u lovišta u kojima navodno obavljaju stručne poslove? Koja je cena za pravog upravnika lovišta, a koja za fiktivnog? Nekad je za neljubazne i neposlovne turističke radnike u Crnoj Gori kružio vic 'uplatite pare, a ne morate da dolazite'; ovi iz Vojvodjanskog lovca izgleda rade obrnuto 'uplatite pare, pa nećemo dolaziti'! Blok dozvola se ispotpisuje izgleda 'blanko', pa onda vrsni 'umetnik' sa sumnjivom diplomom popunjava i odobrava lov, i rasporedjuje lovce? Da li upravnik odobrava plan unosa fazana, ili to ide na o'ruk, kako se dogovorimo? Jel se tako gazduje? I sve u redu, idemo dalje, evo Nove godine na vidiku, biće para, biće novog priliva! Za licence se ne sekiramo, tu je Zeremski (direktor Vojv. lovca) koji je u komisiji za polaganje (možda da ograniči broj licenciranih ljudi?), a u Upravnom odboru Komore je D.Kunovac, koji odobrava planske dokumente u PSPŠV, a tu je, za svaki slučaj, i M. Kunovac, (zaposlen u Vojv. lovcu, sin D. Kunovca) u Nadzornom odboru Komore, zlu ne trebalo! I niko ne vidi nikakav sukob interesa? Nikom ništa? Lovačka komora je, koliko znam, registrovana kao privredno društvo; otkud onda državni službenici u organima uprave Komore? Jel tu baš sve čisto? Ja mislim da nije, ali koga briga - ringišpil se i dalje vrti!
Ijaoooo, ala ste se namestili!
Marko može u LSCS da uradi planske dokumente za platu, inženjera poljoprivrede ili šumarstva, koji bi mogli da urade taj posao ima, a Vojvodjanski lovac uzima 300 dinara po lovcu za te dokumente, a nije još izradio lovne osnove za novoformirana lovišta! Bliži se kraj novembra, aman?!
Nema veze, izgleda, jer se u Vojvodini izgleda može loviti po lovnim osnovama nepostojećih lovišta, a GPGL se prave na osnovu čega? Zašto kršite propise? Toleriše se - možda su ljudi iz LSV i Vojvodj. lovca sklopili 'dil' sa nadležnim državnim organima, da se malo 'gleda kroz prste'. Tu su 'naši prijatelji sa kojima odlično saradjujemo', da pokriju sve, nema jeda! Šta bi se desilo, kada bi se poštovao zakon? Ko bi mogao da nastavi da lovi u Vojvodini?
Hajde da pričamo otvoreno.
Ma ljudi da iko u ovoj državi ima muda i pročita samo deo ovih upisa, za koje postoje neoborivi dokazi, mogao bi da za 24 sata preokrene celoukupno lovstvo Srbije, ali kako bi onda guzonje iz raznih stranaka išle u lov mule..vole da love mule mnogi političari (npr. Čanak) i još neki koji su Titu smatrali političkim guzonjom u lovu i lajali na sav glas kako su oni pošteni, pa onda gomile kojekakvih patriota koji uništavaju doslovno svoju zemlju i njeno bogatstvo, jer se tuče nemilice, ali koga briga...nas par kera, odma tu iza sela!! Samo propašće selo ovako jako brzo, a onda će nam opet biti krivi Amerikanci, Hrvati, itd...netraba nama nevinih Gotovina i Merčeka...imamo mi nevinih dovoljno i među nama!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
[quote][b]zoranp kaže:[/
Samo propašće selo ovako jako brzo, a onda će nam opet biti krivi Amerikanci, Hrvati, itd...netraba nama nevinih Gotovina i Merčeka...imamo mi nevinih dovoljno i među nama!![/quote
Lalo, zaista ne postoji opravdanje za toliku razliku u pojedinim stavkama u članskom doprinosu između LSV i LSCS.
Po čemu se lovac u centralnoj Srbiji razlikuje od lovca u Vojvodini?
Da li to u Vojvodini ima više divljači, bolje se gazduje, časnije, poštenije, vrednije, pa da to opravda ovoliku razliku u ceni.
Proslava LSV???
Pa to je trebalo planirati iz tekućeg prliva a ne prevaliti to sve na članski doprinos i lovce opteretiti još i sa tim nametom.
Ili gospodo iz LSV, pozovite onda sve lovce iz Vojvodine na tu proslavu.
Dajte da vam banu par desetina hiljada lovaca Vojvodine na proslavu, da jedu i piju za pare koje su dali!!
To me podseća na situaciju kod političara. Lako je da se bude džek sa tuđim novcima ( čitaj: narodnim ) i lako je da se jede i pije kad drugi plaća bahanalije.
Poenta je gospodo iz LSV-a: zaradite pare npr. od delatnosti VL pa onda te pare iskoristite za proslavu.
Ne rovarite po i onako praznim džepovim lovaca.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
Dajte da vam banu par desetina hiljada lovaca Vojvodine na proslavu, da jedu i piju za pare koje su dali!!
Poenta je gospodo iz LSV-a: zaradite pare npr. od delatnosti VL pa onda te pare iskoristite za proslavu.
Zarada VL
Ficho od VL se može zaraditi samo virus raspikućitisa i leninitisa. Pratiš li ti Ficho forum? Pa oni ni ne znaju gde se nalaze sva LU kojima "upravljaju" i po 200 000 uzimaju. A još sa gubitkom posluju
ficha007 kaže:
Ne rovarite po i onako praznim džepovim lovaca.
Poenta je da ljudi u Vojv. lovcu zarade pare, posluju pozitivno (a ne da rade sa gubitkom), a još veća poenta je da zaradu plasiraju u lovstvo preko svog osnivača!
Lovci će to proslaviti o svom trošku, kao i do sada!
Da li iko zna detalje o poslovanju Vojvodjanskog lovca? Kolike su im plate zaposlenih? Šta se dešava sa ogromnim parama koje se sliju po osnovu obavljanja stručnih poslova? Kako se troše pare od lovnog turizma? Da li je ćerka firma svom osnivaču donela neku dobit, koju bi osnivač LSV uložio u ciljeve svog rada, dakle u razvoj lovstva u Vojvodini? Ko donosi odluke o tome šta je to od interesa za razvoj lovstva? Možda opet neki 'naučni projekti'? Od silne nauke, fondovi divljači na papiru stagniraju, a u praksi žestoko opadaju, sudeći po informacijama koje šalju obični lovci!
Šta kaže Komisija LSV za gajenje, zaštitu divljači i naučno istraživački rad? Kada se poslednji put ta Komisija sastala? Da li je uopšte ove godine LSV i naučni radnici doneo neku preporuku recimo za odstrel zeca, i prestanak lova na istog? Ja ne znam da jeste, ali znam da je prirast zeca ove godine katastrofalan, prema rezultatima ispitivanja očnih sočiva, ali se na dosta mesta još lovi, valjda da lovci ne bi pobesneli!! Lovi se i u Margiti, koliko čujem... Da li je tačno da pojedini ljudi iz LSV rade 'naučni projekat' vezan za zeca? Da li to ima neke veze sa radom Zorana Popovića, predsednika LSS?
Kada će na sajtu LSV biti najava sednica UO LSV, sa dnevnim redom, i kada će biti dostupno na sajtu šta je na UO LSV odlučivano, i kakve su odluke donošene? Ko je u LSV zadužen da održava i ažurira sajt LSV, kad je onako traljav? Šta kaže Komisija za informisanje LSV? Kada se ta Komisija zadnji put sastala i šta je raspravljala?
Da li je Nadzorni odbor LSV ikada razmatrao poslovanje Vojvodjanskog lovca (osnivač LSV), i odnose izmedju LSV i Vojvodjanskog lovca?
Da li je vodećim ljudima LSV (predsednik, zamenik, sekretar) toliko teško da se javno oglase, bilo preko sajta, bilo preko onog njihovog glasila, i da se makar o ovim temama i pitanjima koje sam naredjao, jasno izjasne. Tu bi se mogli držati onog redosleda po padežima:
- ko, šta
- koga, čega
- kome, čemu
- sa kim, sa čim
(nominativ, genitiv, dativ, akuzativ...)
uz dodatak odrednice 'KOLIKO'.
Ili su ljudi iz LSV, po receptu svojih kolega iz LSS od pre godinu dve, polako postali okrenuti sami sebi, bave se svojim unutrašnjim problemima i odnosima sa drugim savezima? Da li su LU koja su članovi saveza, ostali prepušteni sami sebi, jer, Bože moj, oni su sad korisnici lovišta? Ako je LSV okrenut sebi, i Vojvodjanskom lovcu, zaista nije daleko od pameti očekivati da se i u Vojvodini i u LSV desi ono što se desilo LSS-u u centralnoj Srbiji i drugim delovima.
Šta je LSV i Vojvodjanski lovac (kao upravnik lovišta) preduzeo povodom najnovijih ružnih dešavanja u Indjiji ove godine, na primer?
Šta je LSV preduzeo povodom onih silnih pritužbi, krivičnih prijava i svega ostalog u B.Palanci?
Koliko LU ima ugovor sa Vojvodjanskim lovcem oko poslova upravnika lovišta?
Na koji način ljudi iz Vojv. lovca stiču uvid u stanje u lovištima, u kojima su upravnici lovišta? Na koji način se, npr., izdaju dozvole za lov, organizuje lov, rukovodi lovom?
Ima još takvih stvari i pitanja, ne brinite...
Da li je ikada LSV tražio da budu javno objavljeni rezultati konkursa o dodeli sredstava iz Fonda za razvoj lovstva, preko PSPŠV? Ako nije, zašto nije? To jesu informacije od javnog značaja, i moraju biti dostupne! Zar nije jedna od uloga LSV da zastupa svoje članove pred državnim organima? Interes lovačke javnosti još kako postoji, da se vidi gde su završili novci iz Fonda, koji se punio parama od lovaca (lovne karte, naknada za divljač)! Da li je novcem iz Fonda za razvoj lovstva možda finansiran i Vojvodjanski lovac, za neke projekte, i koji su to projekti?
Dokle god ovakva i slična pitanja ne budu postavljena rukovodstvu saveza preko organa LSV, i dokle god na ta pitanja ne bude jasnih odgovora, ostaje crv sumnje u to šta i kako se radi. Dotle će svo ovo pisanje biti samo mrtvo slovo na papiru. Dakle, loptica je na delegatima Skupštine i na članovima organa i tela LSV.
Da li je moguće da u organima LSV niko nema hrabrosti da pokrene ovakva pitanja, ili neće, a zašto, mogu samo da nagadjam. Ako neće, ili ne sme, zašto sede tamo?
A ni novinari lovačke štampe se nisu utrgli da nešto zapitaju.
Na kraju će biti, a što ti Lalo tu 'serendaš', kad vidiš da niko drugi neće da priča o tome?
"apsolutno svi u LSV vode rovovsku bitku sa svim institucijama u interesu " VOJVOANSKOG LOVCA"
Malo sam parafrazirao upis kolege toto, samo sam skoro ubeđen da je ova parafraza u stvari istina, a mislim da će se VL već dostojno odužiti zaslužnim drugovima iz LSV. Nema qwara da malo zalajava , uzgleda ostao bez laveža, siguran sam da kolega toto ovo čita samo nema hrabrosti da piše jer bez aduta se ne igra, mnogo je lakše odglumiti uvređenu novu mladu!
Eto u prethodnom Lalinom upisu (ne)zgodnih pitanja za delegate skupštine koje mogu sa našim blagoslovom odštampati i koristiti na skupštini LSV samo sumnjam da će dobiti i jedan odgovor. (izvinte ali ovi iz LSV kao da su pope ne znaju davati - pa ni odgovore nego samo uzimati (novce)
Evo i mene. Imao sam malo problema sa internetom, ali sad je OK.
Utorak je jeste li se skupili na sva trojica i
Dali sekretar LSV ( ) sprema odgovore na pitanja ili će mu to kao i sve do sada (pravilike i dr.) pisati Boba Grdinić.
Dali je bilo (kordunaško) prelo u Margiti ili nije. Makar mi odgovorite kakav je bio ZEC. Počeću već da sumnjam sam u sebe.
DA NEMATE I VI PROBLEMA SA INTERNETOM.
Oglasite se makar preko svog portparola ( TOTO le MOTO). on VAS podržava, smatra da je članarina mala i da vi puno radite.
Sekretaru LSV, LAŽEŠ da imaš Krčedinski orden Kuko si da ga dobiješ, ali šipak. Ima ga samo gazda Jerih i to platinasti ???? . Idi kod njaga na farmu da vidiš.
Druže Igrutine de objavi dali su sva LU platila punu cifru, ili imaš miljenike, kod kojih moraš da peziš za pare, amoraš da
Unutrašnji Neprijatelj i strani faktor napadaju "KLJUKANU DINASTIJU" , a VI ni da beknete.
Možda su oni LALO u rovovima, vode rovovsku borbu, pa ih nevidimo i nečujemo, a i nemaju vremena da se oglase.
Da nisu sa svojim VOOM otišli u provaliju naopako!!!
Dali treba pojedinačno sva nova LU iz Vojvodine da vas obaveste da ste ih primili ( u Futogu) da TREBA IZBORI!!!!.
Sekretaru nemoj se ni kandidovati, izgubićeš, ali će opet za tebe raditi Boba Grdinić.
Trojac, ako ste polili , počnite već jednom nešto da radite, a da lovci Vojvodine znaju ŠTA.
I naravno čekam odgovore ???
čudan mi taj gubitak Daki... bilo bi interesantno da se utvrdi, na bazi Zakona o dostupnosti informacija sa koliko to LU oni imaju ugovor, pa to malo pomnožiti sa 200.000 koje samo od te delatnosti dobijaju, pa dodati na tu sumu broj zaposlenih sa bruto platuskarama ( a tražiti i tu informaciju kolike su im neto plate ), pa onda dodati na tu sumu još i sumu koju su dobili verovatno od pokrajine za ustanovljavanje lovišta koje su onomad obavljalo...pa organizacije poseta lovno-turističkim sajmovima...pa ondaK dodati i pare od organizacije ...
P.S sad videh da je Lala u međuvremenu temu o kojoj sam napisao razradio do tančina...
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
Ficho, Zakon o dostupnosti informacija važi samo za državne organe.
Informacije o radu LSV kao udruženju gradjana možemo tražiti samo na osnovu Zakon o udruženjima i na osnovu Statuta LSV, ali to onda ide po propisanoj proceduri (pismeno lično obraćanje LSV-u u vezi sa konkretnim pitanjem). Naravno pod uslovom da ih organi LSV pre toga ne objave sami.
Informacije o radu nekog privrednog društva kao što je Vojvodjanski lovac doo, ne moramo da dobijemo od direktora, on nije u obavezi da te podatke dostavi, ali je zato u obavezi njegov osnivač, a to je LSV! Pošto je VL doo jednočlano privredno društvo, ulogu skupštine tog društva ima osnivač, pa na taj način moraju podaci biti dostupni (zakonska garantovana javnost rada udruženja).
Mnogo je efikasnije i brže, pa i obaveznije, ako neko od delegata Skupštine LSV postavi ova i slična pitanja. Ne mora to da bude naš novopečeni lovni radnik sa dočeka divljači Sremac 75 (on u pogonu divljači principijelno ne učestvuje , vazda čeka da mu drugi satera ). Siguran sam da ima još delegata Skupštine LSV koji su zainteresovani da saznaju šta se tačno dešava.
U pravu si Lalo u potpunosti. Sad sam skontao da sam se malo prešao. Šta ćeš događa se i najboljima
A što se tiče moga druga Sremca, nemoj molim te...ja poštujem njegovu funkciju i zvanje...ipak on ima samo svoj deo foruma i samo svoju temu u kojoj može da se oglašava
Ni slova o vašim pripremama za UO LoSoSa.
Dali ide ista ekipa BOBA, ŠOLE, JOVANOVIĆ?
Za vođu puta odredićete SEKRET-ARA LoSoVA.
Imam samo pitanje za g,Jeriha, dali je ovaj više SEKRET ili ARA. želim da znam.
Pošto će SEKRET AGA () kao vođa ekspedicije NA SRBIJU.imati zadnju,znam već kako će se provesti "VOJVOANSKI FIKUSI"
Dali će doći danas (utorak je ) i "ŠEĆER AGA" od Dijamanta,makar da ga vide da ih isprati,red je
Znamo da će iz komšiluka prići i da izda direktivu kako da se vodi "rovovska borba" (Ko je uzdržan - dva prsta)
Ali javlja se i novi problem. Komšija se seli iz Futoga (u Žarkovce)pa šta ćemo sada za recepte ostaje sam. A još uvek smo u dilemi dali je uopšte bila Margita i dali je zec iz Margite ispao "baš tvrd"
ŠEĆER AGO od Diamanta kada dođeš u LoSoVe na i idi u restoran pametniji su delegati i školavaniji od tebe.Pusti ih dosta im je već sramote, ko ih vodi i koće im reći šta da kažu.
Čim ovako mudro ćutite, sprema "čarlamu",ali i vi će te kusati sa nama. Neće proći "nisam znao." Bez nervoze molim.
Baš me interesuje izveštaj LoSoVa sa UO LoSoSa
Mislim da nervoza u LSV (a ima je, izgleda) nije vezana za LSS, ili, nije samo zbog LSS.
Biće da tu ima nekih drugih stvari, a ja mogu samo da nagadjam (i da pogadjam) koje su to stvari. Nešto sam već nabacio ranije u upisima, na tu temu.
Lalo da nije oko imovine LSV-a jer kao što se vidi iz zapisnika sa posledenjeg UO LSS imovina ( zgrada ) LSS-a je na R. Srbiji, korisnik je LSS.
To mi govori da je i ovde situacija takva, odnosno da u skladu sa Zakonom o javnoj svojini R. Srbije i Zakonom o udruženjima ima nekih problema oko prenosa imovine odnosno prenosa prava korišćenja.
Sa druge strane ne znam šta je sa proslavom LSV-a. Da li se štampaju pozivnice za lovce u Vojvodini koji su u okviru one članarine od 1.400 dinara platili tu proslavu i da li će svi biti pozvani na proslavu.
Red bi bio da onaj ko plaća proslavu dobije i poziv, pa ko hoće neka se odazove.
Da li se neko iz LSV-a bavio VL d.o.o i njegovim lošim poslovanjem, i da li je neko u LSV postavio pitanje odgovornosti za loše poslovanje VL d.o.o?
Puno ima pitanja, a malo odgovora.
Zvrrrrr.. Zvrrr... nema nikoga u LSV.
A hteo sam da im javim "POČELO JE POČELO....." UŠLA VODA U UŠI"
Zašto ozbiljne i čestite lovce iz LSV šaljete da se blamiraju i sramote, kad znate da niste platili. DI SU NAŠI NOVCI????????
šTA ĆE TE NA REĆI DA SU BEZ VAS DIGLI CENU DIVLJAČI!????* Samo vi spavajte.
Ko će nama lovcima iz vojvodine da prenese zaključke sa UO LSS, kad mi još uvek neznamo šta je bilo u Margiti, sem dobrog doručka,lova na zeca i odluke o proslavi???
Kud sam se i javljao jutros, pa se SEKRET(ar) AGA predomislio i nije išao u Bg. ( kažu neki znao je da nema lova na zeca)
I šta sad, oće li biti opet LALA kriv. Dobro Sremac je uzeo Temuđina pod svoje (samo ga nemoj banovati- ali obavezno
Nastaviće se........
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!